Rachael Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Νομίζω πως δεν είναι απαραίτητο αυτό πάντως, εαν καταλάβεις πως δεν θα είναι το ίδιο, ρίξεις τυχόν προσδοκίες και απολαμβάνεις αυτό που βλέπεις... Η σειρά διαδραματίζεται στην ΗΒΟ, δεν είναι Global/Fox για να ξεσκίσει το οτιδήποτε. Και πιστό να μην είναι, έχεις ποιοτική σειρά στα ύψη.. Σωστο και αυτο.. Όσο για τον τίτλο, ελπίζω να μην απευθίνεσαι στο τρολλάρισμα, its a joke λέμε οκ οκ .. :-D <---Ο ex3Lmei oδευει για δικη στο King's Landing περι παραβιασης δικαιωματος αλλων για να δουλευουν κόσμο!... Καλή μου δίκη! Εχω αγωνία στο πως θα παρουσιαστεί ένα γεγονός και ευχαριστιέμαι που όσο πιο πολύπλοκοι παρουσιάζονται οι χαρακτήρες και δημιουργούν απορίες τόσο πιο θέλω να ξαναδιαβάσω τα βιβλία δεν τοχα δει απαυτη την οπτικη..
Kasrith Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 <---Ο ex3Lmei oδευει για δικη στο King's Landing περι παραβιασης δικαιωματος αλλων για να δουλευουν κόσμο!... Καλή μου δίκη! Θα σε φάει ο Joff εκει κάτω, πρόσεχε π.χ η επιλογή να είναι η Shae καμαριέρα της Σανσα Αυτό είναι παρόμοιο με την αλλαγή της Arya στο Harrenhal, την οποία για την σειρά imo είναι λογική και δικαιολογημένη
ex3Lmei Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Θα σε φάει ο Joff εκει κάτω, πρόσεχε Μη μου το παιζεις τωρα Θείον !
Kasrith Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μη μου το παιζεις τωρα Θείον ! Speaking of, τον Alfie τον σνόμπαραν στα The Critic’s Choice Awards πφφ http://warmingglow.uproxx.com/2012/06/ignored-by-other-awards-shows-community-finally-gets-a-lot-of-love
Nikosgiann Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 ενδιαφερον θεωρια που συζητησα σημερα με φιλους τον δασκαλο του χορου στην 1η σεζον,δεν τον ειδαμε ποτε να πεθαινει..ακουσαμε μονο ενα σπαθι να πεφτει κατω. τωρα ειδαμε και τον faceless man που ολως τυχαιως,ειναι και αυτος απο το Braavos που ηταν κ ο δασκαλος της μικρης κ το αναφερει. αυτος λοιπον βοηθησε παρα πολυ την Αρυα να δραπετευσει,και επισης της ειπε οτι τωρα αυτος που ηξερε πεθανε,να τον ζητησει με το καινουριο του ονομα. Λετε να υπαρχει περιπτωση να ειανι το ιδιο ατομο?
Kasrith Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 υπάρχουνε συζητήσεις και συζητήσεις σε ξένα θρεντ απο book readers για τέτοιες θεωρίες...
timoboll Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 λοιπόν τσιμπάω τα βιβλία μου καύλωσε σήμερα που ξύπνησα να παρω αμέσως τρίτο η και δεύτερο?
st2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 συμβουλη μου διαβαστε τα βιβλια από την αρχή από το πρώτο θα μπειτε στο κοσμο του μαρτιν πολυ καλυτερα
xavier Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 αφου διαβασετε τα βιβλια διαβαστε και τα κομικ που λενε την ιστορια του Αεγκον Ε'(προπαππου της Ντανι και αδερφου του Μαεστερ Αεμον(τον Μαεστερ στο τοιχος, μεντορα του Σαμ)
Chrisxxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 αφου διαβασετε τα βιβλια διαβαστε και τα κομικ που λενε την ιστορια του Αεγκον Ε'(προπαππου της Ντανι και αδερφου του Μαεστερ Αεμον(τον Μαεστερ στο τοιχος, μεντορα του Σαμ) Δεχομαι λινκ σε πμ. ή τον τιτλο ή εξτρα ινφο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 έχετε δει την animated version των βιβλίων του Song of Ice and Fire? πόσες εκατοντάδες τόμους θα βγάλουν?
Chrisxxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Εριξα μια ματια αλλά επειδη ηταν ιδια με τη σειρα δεν τα συνεχισα.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δεχομαι λινκ σε πμ. ή τον τιτλο ή εξτρα ινφο Tales of Dunk and Egg λέγονται.Έχουν βγει 3 μεχρι στιγμής: The Hedge Knight, The Sworn Sword και The Mystery Knight.Πολύ καλές ιστοριούλες αλλά μικρές. έχετε δει την animated version των βιβλίων του Song of Ice and Fire? πόσες εκατοντάδες τόμους θα βγάλουν? Υπάρχει κάποιο link?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα