polonos1313 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ρε παιδιά τι παίχτηκε με τον Jagen ??? Τι διάολο είναι και άλλαξε πρόσωπο ???
Kasrith Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ρε παιδιά τι παίχτηκε με τον Jagen ??? Τι διάολο είναι και άλλαξε πρόσωπο ??? Faceless Man
timoboll Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 τα βιβλια εχουν βγει στα ελληνικα? αν ναι λινκ για αγορα
xazomama Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 τα βιβλια εχουν βγει στα ελληνικα? αν ναι λινκ για αγορα Έχουν κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Anubis ωστόσο μπορείς να τα βρεις σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία (π.χ. τα Public έχουν και 10% έκπτωση για αγορά μέσω site ή για τα μέλη τους). Μιας και μιλάμε για τα βιβλία, εσείς που τα έχετε διαβάσει δεν ξενερώνετε με τις αλλαγές που έχουν κάνει στη δεύτερη σεζόν; Γιατί ο άντρας μου γκρινιάζει όλη την ώρα ότι του έχουν αλλάξει τα φώτα! Αυτή τη στιγμή έχει τελειώσει και το Α' μέρος του τρίτου βιβλίου κι ενώ πορώνεται με τις εκδόσεις, «κράζει» σε κάθε επεισόδιο. Μου φαίνεται του χρόνου δεν θα τον αφήσω να δει τα επεισόδια!
klainmaingr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Η ελληνική μετάφραση είναι ανεκτή η να πάω για την αγγλική έκδοση; Επίσης πάει ακριβώς βιβλίο και season ή όχι;
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Η ελληνική μετάφραση είναι ανεκτή η να πάω για την αγγλική έκδοση; Επίσης πάει ακριβώς βιβλίο και season ή όχι; Το 1ο που διαβασα στα Ελληνικα ηταν καλή, κρατησε και τα αγγλικα ονοματα π.χ. Highgarden και ο οχι Υψηλόκηπος... Τα επόμενα τα διάβασα στα αγγλικά και δεν μπορω να εκφέρω γνώμη αν και πιστευω ότι επειδη μεταφράστηκαν ολα μεσα σε 2 μηνες η δουλεια που θα εγινε θα ηταν λιγακι προχειρη.
georgeadams Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Επίσης πάει ακριβώς βιβλίο και season ή όχι; Το 1ο και το 2ο βιβλίο αντιστοιχούν ακριβώς στην 1η και 2η σεζόν (αν και στη 2η σεζόν έκαναν μερικές αλλαγές σε κάποιους χαρακτήρες, που όμως δεν φαίνεται να επηρεάζουν τη συνολική ροή της ιστορίας). Απ΄ ότι λέγεται, το 3ο βιβλίο θα το απλώσουν σε 2 σεζόν. Από εκεί και πέρα δεν ξέρουμε...
chill Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Η ελληνική μετάφραση είναι ανεκτή η να πάω για την αγγλική έκδοση;Επίσης πάει ακριβώς βιβλίο και season ή όχι; Από οικονομικής άποψης μια φορά δεν συμφέρει.20-25 ευρώ κάθε τόμος λες κ έχουν επιχρυσωμένα φύλλα...Με 30 λίρες, στο link που έδωσα πριν παίρνεις όλα τα βιβλία σε χαρτινη μορφή και σου περισσεύουν κ χρήματα να τα αγοράσεις και σε ψηφιακή. Μη σου πω οτι μένουν και χρήματα για να σε συντροφεύουν σουβλάκια μέχρι να τελειώσεις τον πρώτο τόμο
st2 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 η ελληνικη μεταφραση ειναι αξιοπρεπεστατη και πολυ καλη μια συμβουλη για την αναγνωση στα ελληνικα τα ονοματα που κραταει και απλα τα γραφει με ελληνικους χαρακτηρες να τα σκεφτεσαι και στα αγγλικα γιατι εχουν αντιστοιχιες πχ ριβεραν = riverrun ( και ειναι η πολη που ειναι χτισμενη διπλα σε ποταμια) όσο για αυτό που λένε για τα βιβλία και την σειρά οι αλλαγες είναι πραγματι πολλες αλλα η ροή ειναι της ιστορίας είναι η ίδια στα βιβλία κατα την γνώμη μου η πλοκή παρουσιάζεται πιο ωραία και υπαρχει μια απογοητευση στον κοσμο που εχει διαβασει και τα βιβλία και βλεπει την σειρα γιατι ενω την πρωτη σεζον την πηγαν πιστα κατα 95% στην δευτερη μονο 50% το τελευταιο επεισοδιο ηταν παρα πολυ καλό παντως για τον τυριον εγω περιμενα να ειναι σε χειροτερη κατασταση χωρις μυτη εντελως
Kasrith Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 και υπαρχει μια απογοητευση στον κοσμο που εχει διαβασει και τα βιβλία και βλεπει την σειρα γιατι ενω την πρωτη σεζον την πηγαν πιστα κατα 95% στην δευτερη μονο 50% Όχι απόλους... Αυτοί που καταλαβαίνουν ότι εαν ξεκολλήσουν και δεν στουκάρουν στις λεπτομέριες, μπορούν και απολαμβάνουν 2 διαφορετικά μέσα, γιαυτό που είναι το καθένα. Εαν το δει κανείς μαυτό το μάτι, βλέπει πως η σειρά (μιας και δεν άλλαξε η ροή της ιστορίας) είναι μια χαρά βαρβάτη. Τέλειο παράδειγμα γιαυτό το HotU, το οποίο άλλαξε τελείως απο το βιβλίο, αλλα για την σειρά ήταν άψογη μεταφορά της ιδέας και του όλου concept.
Rachael Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Διαβαζοντας λιγο τις τελευταιες σελιδες ο ex3Lmei εχει ενα point νομιζω γιατι ο τιτλος ειναι "Game of Thrones : Season 2 [ Spoiler Free up till Season 1 ]". Η συγκριση παντως με τα βιβλια δεν με χαλαει .το θεμα για μενα ειναι αν αξιζει το κοπο να διαβασω τα βιβλια , βλεποντας παραλληλα και τη σειρα γτ οπως και ενας φιλος ειπε σε παλαιοτερο post του, η συγκριση ειναι αναποφευκτη δεδομενου οτι αλλιως το φανταζεσαι και αλλιως αναπαρισταται η ιστορια, λαμβανοντας υποψη και το γεγονος οτι αλλαζουν και στοιχεια των βιβλιων..μαλλον ειναι και θεμα επιλογης.Ειτε ισως πιστος μονο στη σειρα , ειτε σε βιβλια..αλλιως διαρκως υπαρχουν απογοητευσεις, συγκρισεις, συγκρουσεις για το τι ειναι καλυτερο κλπ. Εκτος, αν με αφορμη τη σειρα, ξεκινησει καποιος τα βιβλια γτ τον γοητευει το story..
Kasrith Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Νομίζω πως δεν είναι απαραίτητο αυτό πάντως, εαν καταλάβεις πως δεν θα είναι το ίδιο, ρίξεις τυχόν προσδοκίες και απολαμβάνεις αυτό που βλέπεις... Η σειρά διαδραματίζεται στην ΗΒΟ, δεν είναι Global/Fox για να ξεσκίσει το οτιδήποτε. Και πιστό να μην είναι, έχεις ποιοτική σειρά στα ύψη.. Όσο για τον τίτλο, ελπίζω να μην απευθίνεσαι στο τρολλάρισμα, its a joke λέμε
ex3Lmei Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Διαβαζοντας λιγο τις τελευταιες σελιδες ο ex3Lmei εχει ενα point νομιζω γιατι ο τιτλος ειναι "Game of Thrones : Season 2 [ Spoiler Free up till Season 1 ]". Όσο για τον τίτλο, ελπίζω να μην απευθίνεσαι στο τρολλάρισμα, its a joke λέμε <---Ο ex3Lmei oδευει για δικη στο King's Landing περι παραβιασης δικαιωματος αλλων για να δουλευουν κόσμο!... Καλή μου δίκη!
TAKE5 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ειχα διαβάσει τα 4 πριν ξεκινήσει η σειρά. Διαβασα και το 5ο πέρυσι το καλοκαίρι και μετά τα ξαναέπιασα διαβάζοντας βέβαια πιο γρήγορα το πρώτο απλώς για να θυμηθώ τις διαφορές. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παρακολουθήσω την σειρά 1 πράγμα με είχε πειράξει από τις αλλαγές σε σχέση με το βιβλίο στην 1η σεζόν, 3-4 είναι στην 2η αλλά υπάρχουν και αλλαγές που μου άρεσαν π.χ η επιλογή να είναι η Shae καμαριέρα της Σανσα Εχω αγωνία στο πως θα παρουσιαστεί ένα γεγονός και ευχαριστιέμαι που όσο πιο πολύπλοκοι παρουσιάζονται οι χαρακτήρες και δημιουργούν απορίες τόσο πιο θέλω να ξαναδιαβάσω τα βιβλία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα