DKNI Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δεν ειναι ολοι βλεπεις τοσο κουλτουριαριδες σαν και εσενα... Αν και παλι λαθος εισαι γιατι ποτε δεν θεωρησα τον Νικολσον καλο τζοκερ.Και πληρω ολες τις παραπανω προυποθεσεις. Εγω θα εδινα μια πιο απλη δικαιολογια.Οτι μας αρεσει εμας δεν παει να πει οτι απαγορευει το να εχει αλλος καποια αλλη γνωμη.Συζητηση κανουμε.Γνωμες λεγονται.Ας μην βαζουμε ταμπελες σε ανθρωπους. Αν θες μου εξηγεις γιατι εχει την πλακα του το να εχει καποιος αλλος διαφορετικη γνωμη.Αν δεν θες οκ. Το πηρες προσωπικα χωρις να ειναι Δεν εχω κανενα προβλημα αν εχεις διαβασει τα βιβλια να πεις "τον ταδε χαρακτηρα τον σακατεψαν" ή "γιατι δεν εδειξαν αυτο, εξηγουσε γιατι ο δεινα χαρακτηρας φερεται ετσι" Αλλα δεν βλεπεις οτι ειναι ανουσιο να δηλωνεις απογοητευμενος απο το επεισοδιο με τη μαχη οταν ολοι οι αλλοι λενε τα καλυτερα επειδη οταν διαβαζες το βιβλιο ειχες φανταστει 50 διαφορετικα επικοτερα πραγματα? 1. Ειναι τηλεοραση=μικροτερο μπατζετ 2. Ειναι τηλεοραση=λιγοτερος air time 3. Ειναι τηλεοραση, δεν ειναι βιβλιο=η φαντασια σου δημιουργει υπεραπιστευτες καταστασεις με την πολυτελεια ενος βιβλιου, εδω εχεις περιορισμους Στο φιναλε ρε μαν, ο ιδιος ο Μαρτιν εγραψε το επεισοδιο! Δηλαδη τι αλλο να πουμε, ο δημιουργος των βιβλιων εκρινε οτι αυτο που ειδαμε επρεπε να δειξει, τι αλλο περιμενεις? Οφτοπικ: http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=5TPdUK78T64 http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=KKOwXfEXvAw Δειτε κοστουμι,προσωπο(φρυδι διαολικο). Ταιριαζε περισσοτερο ο Joker στο Νικολσον αλλα δε παυει να μην ειχε παιξει πολύ καλα και ο Ledger το ρολο! Χαχα, ξεκωλιαζομαι στο πατωμα απο τα γελια Καμια σχεση ο θεος κατα τα αλλα Τζακ με τον Τζοκερ. Δεν φταιει αυτος, βεβαια, αλλα ο Μπαρτον. Ή μαλλον ακυρο, φταιμε και εμεις που δεν ξεραμε τοτε οτι ο Μπαρτον, ως μεγαλος σκηνοθετης και παραμυθας, δεν μπορει να αποδωσει πιστα ενα υλικο αλλα θα βαλει αναγκαστικα το δικο του στυλ
ex3Lmei Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Τον ξέσκισε το ρόλο δεν τον έπαιξε απλά καλά... Sent from my iPhone using Insomnia Ειπα απλα καλός...?? Ποτε το είπα? Πολυ καλος ειπα! Διαβαζετε λιγο! Χαχα, ξεκωλιαζομαι στο πατωμα απο τα γελια Καμια σχεση ο θεος κατα τα αλλα Τζακ με τον Τζοκερ. Δεν φταιει αυτος, βεβαια, αλλα ο Μπαρτον. Ή μαλλον ακυρο, φταιμε και εμεις που δεν ξεραμε τοτε οτι ο Μπαρτον, ως μεγαλος σκηνοθετης και παραμυθας, δεν μπορει να αποδωσει πιστα ενα υλικο αλλα θα βαλει αναγκαστικα το δικο του στυλ Εγω παντως τον Τζοκερ του Μπαρτον να το καταλαβεις με το ρολο του Νικολσον ήταν πιο απροβλεπτος δειλως υπουλος σχιζοφρενικα χιουμοριστικός (λογω και του παρελθοντος αλλα και το Τζοκερ που θέλω και μας εχουν διηγηθεί) παρα τον δειλως υπουλος και σκετο σχιζοφρενη χωρις κανενα είδος χιουμορ(black εστω) του Τζοκερ με τον Λεντζερ. Γιαυτο μαρεσει του Νικολσον! Τωρα όμως εσυ το γυριζεις σκηνοθετικα καπως(λίγο ή πολύ μονο εσυ ξερεις αν θες να μας πεις για το αν επηρρεασε μονο ο Μπαρτον το ρόλο του Τζοκερ(Νικολσον) ή όχι) γιατι οπως το διαβασα ειναι σα να τα εβαλες ολα σε ενα καζανι κατι που διαφωνω ριζικως !!! Για το σκηνοθετικα εβαλε όσο ήθελα παραμυθενιο χρωμα διοτι μου αρεσε τοττε αλλα απο το θεμα σεναριου πλοκης και ολα τα γυρω ήταν αρκετα χαμηλα για Τζοκερ και Μπατμαν! Ετσι ειναι τα πραγματα!!!
DKNI Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Εγω παντως τον Τζοκερ του Μπαρτον να το καταλαβεις με το ρολο του Νικολσον ήταν πιο απροβλεπτος δειλως υπουλος σχιζοφρενικα χιουμοριστικός (λογω και του παρελθοντος αλλα και το Τζοκερ που θέλω και μας εχουν διηγηθεί) Not Joker παρα τον δειλως υπουλος και σκετο σχιζοφρενη χωρις κανενα είδος χιουμορ(black εστω) του Τζοκερ με τον Λεντζερ. Joker
ex3Lmei Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Not Joker Joker Τι να σου πω μαν! Γουστα αυτα ! Ή τζοκερ βλεπουμε ή κανα σχιζοφρενη δολοφόνο! Γιαυτο ο πρωτος τζοκερ εχει την ταυτοτητα του που περιμενα και απο τα κομικς! Αλλα οπως ειπαμε, γουστα ! Και σιγα τα σημαδια του χαμογελου του στο τζοκερ του Νολαν! Ενα πινελο και τελος!
Chrisxxx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Συγνώμη που σας το χαλαω και γράφω γαι τη σειρα spoiler απο βιβλία. Δεν έχει δειξει ακομα την Αρυα να παιρνει το νομισμα από τον Jaqen, σημαινει κατι για τη συνεχεια και το ποσους κυκλους σκοπευουν να κανουν ή θα βρουν αλο τρόπο να την βάλουν στο πλοιο;
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Συγνώμη που σας το χαλαω και γράφω γαι τη σειρα spoiler απο βιβλία. Δεν έχει δειξει ακομα την Αρυα να παιρνει το νομισμα από τον Jaqen, σημαινει κατι για τη συνεχεια και το ποσους κυκλους σκοπευουν να κανουν ή θα βρουν αλλο τρόπο να την βάλουν στο πλοιο; Μπορεί να το δείξουν στο τελευταίο επεισόδιο.
xazomama Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Ειπα απλα καλός...?? Ποτε το είπα? Πολυ καλος ειπα! Διαβαζετε λιγο! Εγώ το έγραψα, καλό μου. Δεν είπα ότι έγραψες κάτι εσύ λάθος! Πολύ εύκολα αρπάζεστε σε αυτό το φόρουμ, άπαπα... Πάω να παίξω με τις κούκλες μου!! Sent from my iPhone using Insomnia
Kasrith Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Συγνώμη που σας το χαλαω και γράφω γαι τη σειρα spoiler απο βιβλία. Δεν έχει δειξει ακομα την Αρυα να παιρνει το νομισμα από τον Jaqen, σημαινει κατι για τη συνεχεια και το ποσους κυκλους σκοπευουν να κανουν ή θα βρουν αλο τρόπο να την βάλουν στο πλοιο; Σου απαντήθηκε ότι "μπορεί να το δείξουν στο επόμενο επεισόδιο" Εγώ λέω πως σίγουρα θα το δείξουν την Κυριακή, μιας και το επ λέγεται Valar Morghulis, και τον δείχνουν τον Jaqen να λέει στην Arya στο promo.. "You must come with me". Όπου στο βιβλίο της λέει (αφου αλλάζει όμως) "εαν θες να το μάθεις και συ, πρέπει ναρθεις μαζί μου." Αυτή λογικά θα του ρίξει άκυρο, "πρέπει να παω να βρω το σοι μου και στο σπίτι μου κτλ κτλ" και θα της πει "ε τότε εαν ποτε χρειαστείς να με βρεις, δώσε αυτό σε κάποιον απο το Braavos" Μια χαρά το κάνανε, και για season finale ταμάμ κάθεται. Επίσης, συζητούσα αλλού για το πως παίζει να τελειώσει το φινάλε... Υπήρχε αρκετή συζήτηση για το ποια θα είναι η τελική σκηνή της σεζόν. Εγώ λέω πως θα κλείσει Book spoiler προφανώς, και πείτε γνώμες οι του βιβλίου είπαμε... Επειδή αρκετοί πιστεύουν πως πέθανε ο νάνος, I think the last scene of the finale will be a camera creeping up onto a bed in a dark and gloomy room, and showing a bandaged up Tyrion… Maybe just a bit of hair and one eye staring at the camera visible. End scene. Το χω για σκηνοθέτης παναθεμά με...
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Επίσης, συζητούσα αλλού για το πως παίζει να τελειώσει το φινάλε... Υπήρχε αρκετή συζήτηση για το ποια θα είναι η τελική σκηνή της σεζόν. Εγώ λέω πως θα κλείσει Book spoiler προφανώς, και πείτε γνώμες οι του βιβλίου είπαμε... Επειδή αρκετοί πιστεύουν πως πέθανε ο νάνος, I think the last scene of the finale will be a camera creeping up onto a bed in a dark and gloomy room, and showing a bandaged up Tyrion… Maybe just a bit of hair and one eye staring at the camera visible. End scene. Το χω για σκηνοθέτης παναθεμά με... Book spoilers (μέχρι το πρόλογο του 3ου): Η αλήθεια είναι οτι δε διαβασα γνωμες απο άλλα μέρη αλλά η πληγή του Tyrion δε μου φάνηκε τόσο επικίνδυνη.Head wound μεν αλλά σχετικά επιφανειακή. Για το τέλος πιστεύω θα δείξουν την αρχή της επίθεσης στο fist of the first men.Όχι μάχη, απλά να ακούγονται 3 horn blasts.
Kasrith Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Book spoilers (μέχρι το πρόλογο του 3ου): Η αλήθεια είναι οτι δε διαβασα γνωμες απο άλλα μέρη αλλά η πληγή του Tyrion δε μου φάνηκε τόσο επικίνδυνη.Head wound μεν αλλά σχετικά επιφανειακή. Για το τέλος πιστεύω θα δείξουν την αρχή της επίθεσης στο fist of the first men.Όχι μάχη, απλά να ακούγονται 3 horn blasts. Χμμ όντως αυτό που λες παίζει πολύ άνετα, δεν το είχα σκεφτεί
invisible07 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Το 9ο επεισόδιο απλά τα έσπασε ήταν από τα καλύτερα της 2ης σεζόν...Η μάχη ήταν πολύ καλή και ανέβασε επίπεδο πιστέυω τις τηλεοπτικές σειρές.. Άντε να δούμε τι θα γίνει και στο τελευταίο να πάρω να διαβάσω όλα τα βιβλία!! (Το song παίζει να το έχω ακούσει καμια 100η φορές)
Kasrith Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Oh.My.God finale $&@*!/$ Δεν περιγράφω άλλο...
xazomama Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Oh.My.God finale $&@*!/$ Δεν περιγράφω άλλο... Πανάθεμά σε θα με κάνεις να δω το επεισόδιο στη δουλειά.........
Kasrith Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Πανάθεμά σε θα με κάνεις να δω το επεισόδιο στη δουλειά......... Δεν υπήρχε λέμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα