paris.gr Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Πάντως για να επιστρέψω σε αυτό που ρώτησα όταν η οποιαδήποτε μαγεία ή μυθολογία δεν έχει κάποιους κανόνες τότε όλη η ιστορία μπάζει. Και αυτό είναι που με χαλάει στη συγκεκριμένη σειρά. Γιατί καλές είναι οι δολοπλοκίες (και πολύ καλογραμμενες), ωραίες οι ανατροπές, η έλλειψη μαχών δεν με πειράζει αλλά ρε γαμώτο η μαγεία χωρίς κανόνες με χαλάει. Τεσπα. Σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσω να την βλέπω καθως είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα σειρά.
DKNI Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Εχει την πλακα του οσοι εχουν διαβασει τα βιβλια να λενε οτι δεν τους ικανοποιησε η μαχη Ειμαι σιγουρος οτι ειδικα οσοι ειναι ανω των 28 θα θεωρουσαν τον Τζοκερ του Νικολσον καλο Τζοκερ
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 η μαγεία χωρίς κανόνες με χαλάει. Υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί που δεν έδειξαν στη σειρά αλλά αναφέρονται στο βιβλίο. 2o Book spoilers: O Stannis μετά τη δολοφονία του Renly φαινόταν κουρασμένος και γερασμένος άρα μπορούμε να υποθέσουμε οτι δε μπορεί να γίνετε συχνά αυτό το κόλπο.H ατάκα που έλεγε η μάγισα στη Dany στη πρώτη season, only death can pay for life, ίσως να σχετίζεται. Ακόμα, τα τείχη των κάστρων (άρα και του Kings landing) υποτίθεται οτι έχουν spells ή κάτι τέτοιο ώστε να προστατεύουν όσους είναι μέσα από αυτού του είδους τη μαγεία.Για αυτό ο Davos έπρεπε να περάσει τη Melisandre απο κάτω και μετά να γίνει η δουλειά με τον Renly.
Chrisxxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί που δεν έδειξαν στη σειρά αλλά αναφέρονται στο βιβλίο. 2o Book spoilers: O Stannis μετά τη δολοφονία του Renly φαινόταν κουρασμένος και γερασμένος άρα μπορούμε να υποθέσουμε οτι δε μπορεί να γίνετε συχνά αυτό το κόλπο.H ατάκα που έλεγε η μάγισα στη Dany στη πρώτη season, only death can pay for life, ίσως να σχετίζεται. Ακόμα, τα τείχη των κάστρων (άρα και του Kings landing) υποτίθεται οτι έχουν spells ή κάτι τέτοιο ώστε να προστατεύουν όσους είναι μέσα από αυτού του είδους τη μαγεία.Για αυτό ο Davos έπρεπε να περάσει τη Melisandre απο κάτω και μετά να γίνει η δουλειά με τον Renly. Αυτο. Μαλιστα καπου αναφέρει ότι φαινόταν 10 χρόνια μεγαλύτερος. Με τα αποτελέσματα να ειναι μονιμα πανω του. Τις επιπτωσεις της μαγείας του R'hllor θα τις δουμε στην 3η σεζον. Υπομονη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Χλωμό, πολύ χλωμό. σου φαίνεται, απόψεις
Darkpipis Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Eκανα την βλακεια και ειδα ολη την 1 season και τα πρωτα 5 επεισοδια απο την season 2...αξιζει πλεον να αρχισω να διαβαζω τα βιβλια ??? ( δεν μπορω να περιμενω τα επεισοδια ) H season 1 και 2 μεχρι ποιο βιβλιο αναφερονται ???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 στο πρώτο και στο δεύτερο αντίστοιχα...
Darkpipis Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Οποτε αξιζει η οχι να αρχισω τα βιβλια , αν ναι απο ποιο βιβλιο να ξεκινησω , αν και μ φενεται οτι τωρα που ειδα την ταινια θα φανταζομαι στο μυαλο μου τους ηθοποιους και οχι οπως θελω εγω και εινια οτι χειροτερο οταν διαβαζεις βιβλια.... :( Επισης υπαρχει κανα αλλο κορυφαιο βιβλιο στο στυλ game of thrones??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 τα διάβασα όλα αφού είχα δει την πρώτη season, δεν το μετάνοιωσα πάντως...
Kasrith Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Οπότε ο Martin έχει μέχρι το 2016 για να βγάλει το 6ο βιβλίο και μέχρι το 2017 το 7ο αυτό δεν παίζει με τίποτα... προτιμώ να κοπεί η σειρά μετά την 5η βιβλιόσεζον παρά να βιαστεί να μας σερβίρει ο Martin 6+7 Εχει την πλακα του οσοι εχουν διαβασει τα βιβλια να λενε οτι δεν τους ικανοποιησε η μαχη Ειμαι σιγουρος οτι ειδικα οσοι ειναι ανω των 28 θα θεωρουσαν τον Τζοκερ του Νικολσον καλο Τζοκερ Ίσα ίσα ρε, έχω διαβάσει σε πάρα πολλά άρθρα/φορουμ ότι καραγούσταραν οι του βιβλίου το επεισόδιο (και εγώ μαζί) και ότι δεν τους έννοιαζαν οι τυχόν αλλαγές γτ ήταν λογικές κτλ κτλ. Άσε που απο την καύλα του επεισοδίου ούτε έδωσα (όπως και άλλοι σίγουρα) σημασία σαυτές.. Υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί που δεν έδειξαν στη σειρά αλλά αναφέρονται στο βιβλίο. 2o Book spoilers: Ακόμα, τα τείχη των κάστρων (άρα και του Kings landing) υποτίθεται οτι έχουν spells ή κάτι τέτοιο ώστε να προστατεύουν όσους είναι μέσα από αυτού του είδους τη μαγεία.Για αυτό ο Davos έπρεπε να περάσει τη Melisandre απο κάτω και μετά να γίνει η δουλειά με τον Renly. Μόνο που στην σειρά δεν ήταν σε κάστρο ο Renly, οπότε είναι λογικό ότι δεν θα μπορούσε να κάνει κάποιος την σύνδεση εκεί. τα διάβασα όλα αφού είχα δει την πρώτη season, δεν το μετάνοιωσα πάντως... ditto
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 αυτό δεν παίζει με τίποτα... προτιμώ να κοπεί η σειρά μετά την 5η βιβλιόσεζον παρά να βιαστεί να μας σερβίρει ο Martin 6+7 Ναι δε πιστεύω να βιαστεί για τη σειρά.Αλλά 4 χρόνια για ένα βιβλίο δεν είναι λίγα.Μετά για το 7 βλέπουμε... Μόνο που στην σειρά δεν ήταν σε κάστρο ο Renly, οπότε είναι λογικό ότι δεν θα μπορούσε να κάνει κάποιος την σύνδεση εκεί. Για αυτό έγραψα "περιορισμοί που δεν έδειξαν στη σειρά"
auron12 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Εχει την πλακα του οσοι εχουν διαβασει τα βιβλια να λενε οτι δεν τους ικανοποιησε η μαχη Ειμαι σιγουρος οτι ειδικα οσοι ειναι ανω των 28 θα θεωρουσαν τον Τζοκερ του Νικολσον καλο Τζοκερ Δεν ειναι ολοι βλεπεις τοσο κουλτουριαριδες σαν και εσενα... Αν και παλι λαθος εισαι γιατι ποτε δεν θεωρησα τον Νικολσον καλο τζοκερ.Και πληρω ολες τις παραπανω προυποθεσεις. Εγω θα εδινα μια πιο απλη δικαιολογια.Οτι μας αρεσει εμας δεν παει να πει οτι απαγορευει το να εχει αλλος καποια αλλη γνωμη.Συζητηση κανουμε.Γνωμες λεγονται.Ας μην βαζουμε ταμπελες σε ανθρωπους. Αν θες μου εξηγεις γιατι εχει την πλακα του το να εχει καποιος αλλος διαφορετικη γνωμη.Αν δεν θες οκ.
raven3x7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 "Because then it will be considered her victory, not yours..." - Davos Seaworth Book spoiler Iirc στο βιβλίο είχε εμφανείς σωματικές επιπτώσεις Επίσης η Melissandre εκτος απο ιέρεια του R'hllor(Red God) ειναι και shadowbinder απο την Asshai και η σκια που επιτέθηκε στο Renly μαλλον σχετίζεται με αυτο.
ex3Lmei Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Οφτοπικ: http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=5TPdUK78T64 http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=KKOwXfEXvAw Δειτε κοστουμι,προσωπο(φρυδι διαολικο). Ταιριαζε περισσοτερο ο Joker στο Νικολσον αλλα δε παυει να μην ειχε παιξει πολύ καλα και ο Ledger το ρολο!
xazomama Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Τον ξέσκισε το ρόλο δεν τον έπαιξε απλά καλά... Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα