Προς το περιεχόμενο

Game of Thrones : Season 2 [Spoiler Free up till Season 1]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναφέρεται έτσι στο βιβλίο δηλαδή;

Όχι, είναι παράφραση απο τον διάλογο που είχε ο ίδιος με τον Stannis στην σειρά...

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

από τι? τα Nazgul θα τους έκλαναν μια μάντρα αν πήγαιναν όλοι οι αετοί και ο Gandalf καβάλα :P

Σε καποιο αλλο τοπικ θα πρεπει να συζητησουμε το γιατι ο Γκανταλφ δεν το εκανε αυτο.

Αμα αφησουμε απ'εξω το προφανες οτι δεν θα γραφοταν βιβλιο, πιστευω υπαρχει λογικη εξηγηση.

Σαν μεγαλο γατονι που ηταν ο Γκανταλφ ηξερε οτι αυτο το ταξιδι και ο πολεμος του δαχτυλιδιου, θα διαμορφωνε την Μεση Γη κατα τετοιο τροπο,

που θα οδηγουσε σε κατι καλυτερο. Νεοι ηρωες γεννηθηκαν, νεες συμαχιες δημιουργηθηκαν, οι λαοι ενωθηκαν και γενικοτερα πολλα εγιναν που αλλαξαν την ιστορια της Μεσης Γης.

Ισως ολα αυτα να τα υποψιαζοταν και να προτιμησε να το αφησει να εξελιχθει ετσι.

• Super Moderators
Δημοσ.

σίγουρα στέκουν και είναι καλό excuse, αλλά αμφιβάλω ότι σκέφτηκε κάτι τέτοιο :P

anyway no more lotr :-)

Δημοσ.

από τι? τα Nazgul θα τους έκλαναν μια μάντρα αν πήγαιναν όλοι οι αετοί και ο Gandalf καβάλα :P

Γιατι ειχαν μείνει πολλοί αετοί;

Νομιζω οτι γενικότερα εκείνη την εποχή,τα μεγαθήρια,δεν ηταν σε μεγάλους αριθμούς,αν ήταν.

Δημοσ.

Νομιζω οτι γενικότερα εκείνη την εποχή,τα μεγαθήρια,δεν ηταν σε μεγάλους αριθμούς,αν ήταν.

Ούτε και στο Westeros πολλοί red priestesses..

• Super Moderators
Δημοσ.

περισσότεροι από 4-5 πιστεύω, άσε που 1 αετός>>>1 fell beast...

Δημοσ.

Σε καποιο αλλο τοπικ θα πρεπει να συζητησουμε το γιατι ο Γκανταλφ δεν το εκανε αυτο.

Αμα αφησουμε απ'εξω το προφανες οτι δεν θα γραφοταν βιβλιο, πιστευω υπαρχει λογικη εξηγηση.

Σαν μεγαλο γατονι που ηταν ο Γκανταλφ ηξερε οτι αυτο το ταξιδι και ο πολεμος του δαχτυλιδιου, θα διαμορφωνε την Μεση Γη κατα τετοιο τροπο,

που θα οδηγουσε σε κατι καλυτερο. Νεοι ηρωες γεννηθηκαν, νεες συμαχιες δημιουργηθηκαν, οι λαοι ενωθηκαν και γενικοτερα πολλα εγιναν που αλλαξαν την ιστορια της Μεσης Γης.

Ισως ολα αυτα να τα υποψιαζοταν και να προτιμησε να το αφησει να εξελιχθει ετσι.

Δηλαδή για να βγουν οι ήρωες και να διαμορφωθεί η Μέση Γη, ο Gadalf είπε <<Ας πεθάνουν τόσοι άνθρωποι, στα @@ μου. Εγώ είδα το τέλος και δεν ψοφάω άρα δεν με χαλάει>>. Does not compute. Απλά είναι μια μεγάλη τρύπα :P

Δημοσ.

Πλάκα-πλάκα, άμα το πάνε τόμος βιβλίου και ετήσια σεζόν θα έχουμε...

2013 - 3ο βιβλίο Α' Μέρος

2014 - 3ο βιβλίο Β' Μέρος

2015 - 4ο βιβλίο

2016 - 5ο βιβλίο Α' Μέρος

2017 - 5ο βιβλίο Β' Μέρος

Κι αν υποθέσουμε πως το 6ο και 7ο βιβλίο θα έχουν κι αυτά από 2 Τόμους... Καλό 2021!!!! OMG!

Νομίζω πως κάτι πρέπει να κάνουν με την ετήσια προβολή, κάπως να τα μαζέψουν.

Όλα τα παραπάνω με το ιδανικό σενάριο να ΜΗΝ κοπεί η σειρά...

Δημοσ.

Δε νομίζω οτι θα χρειαστεί να σπάσουν το 5 σε 2 season.Imo, είναι λίγο άδειο, οπότε πιστεύω θα καταφέρουν να το χωρέσουν σε μια.Και ίσως το τέταρτο να μην έχει τη δική του season.Όσο και να μου άρεσε σα βιβλίο, νομίζω δε θα είναι καλό για τηλεοπτική σειρα.Μαλλον θα το σπάσουν λίγο στη 4 season (Β μέρος 3ου βιβλίου) και λίγο στη 5 (5ο βιβλίο).

Οπότε ο Martin έχει μέχρι το 2016 για να βγάλει το 6ο βιβλίο και μέχρι το 2017 το 7ο :P

Δημοσ.

λογικά

2011 - 1ο βιβλίο

2012 - 2ο βιβλίο

2015 - 4ο βιβλίο και 5ο βιβλίο

2016 - 4ο βιβλίο και 5ο βιβλίο

2017 - 6ο βιβλίο

2018 - 7ο βιβλίο

συνολο 8 σεζόν

λογικα ετσι το βλεπω να πηγαινει

τωρα το θεμα ειναι ο ογκος που ο martin θα γραψει

αν το ξεφτιλισει ίσως να παει σε 10 σεζον

2011 - 1ο βιβλίο

2012 - 2ο βιβλίο

2015 - 4ο βιβλίο και 5ο βιβλίο

2016 - 4ο βιβλίο και 5ο βιβλίο

2017 - 6ο βιβλίο Α' Μέρος

2018 - 6ο βιβλίο β' Μέρος

2019 - 7ο βιβλίο Α' Μέρος

2020 - 7ο βιβλίο β' Μέρος

και επειδη εχει πεσει πολυ γκρινια επειδη δεν το πανε τοσο πιστα με το βιβλιο την 2η σεζον οσο την 1η ίσως να το πανε 10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...