Προς το περιεχόμενο

Game of Thrones : Season 2 [Spoiler Free up till Season 1]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kλαίω με τα top comments

(δεν είναι spoilers)

http://www.youtube.com/watch?v=sYjuj3ggaKA

Ούτε στο Rains of Castamere ήταν όταν το πόσταρα, αλλα αυτό γρήγορα άλλαξε ;Ρ

Γράψτα καλύτερα εδώ γτ τόσος κόσμος την έχει πατήσει απο κει!

Δικοί του πρέπει να ήταν αυτοί που τον τράβαγαν στο τέλος (για να ξεφύγει αν κατάλαβα καλά).

Ναι έτσι ήταν.

Κατάλαβαν ότι το χάσαν το παιχνίδι και γυρνούσαν να φύγουν όλοι. Δεν φορούσαν κόκκινα, δικοί του ήταν

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε γιαυτό το 3ο βιβλίο το χωριζουν σε 2 σεζόν, στην ουσία είναι 20 επ

οταν λένε 2 σεζόν,εννοούν ότι η πρώτη ξεκινάει απριλη του 13 και η δεύτερη του 14;

Δημοσ.

οταν λένε 2 σεζόν,εννοούν ότι η πρώτη ξεκινάει απριλη του 13 και η δεύτερη του 14;

Προφανως. :-(

Δημοσ.

Ε ναι, 2 τηλεοπτικές σειρές. Θέλουν χρόνο για γυρίσματα κτλ στην μέση κτλ κτλ

Πλάκα πλάκα πολύς καιρός θα περάσει μέχρι να τελειώσουνε όλα...

Δημοσ.

Πάντως ακόμα δεν κατάλαβα γιατί ο Στανις δεν έκανε το ίδιο κόλπο με τον αδελφό του. Μια χαρά δούλεψε την πρώτη φορά και για τον φιλο που είπε πως είχε επιπτώσεις στον Στανις εμένα μια χαρά μου φάνηκε.

Δημοσ.

Πάντως ακόμα δεν κατάλαβα γιατί ο Στανις δεν έκανε το ίδιο κόλπο με τον αδελφό του. Μια χαρά δούλεψε την πρώτη φορά και για τον φιλο που είπε πως είχε επιπτώσεις στον Στανις εμένα μια χαρά μου φάνηκε.

δλδ πιστεύεις οτι αν έτρωγε τον τζοφρι,θα κέρδιζε κάτι;

πόσους να πρωτοφαει το γιαχνι;

Παιδιά μας βλέπω με σύνταξη μέχρι να τελειώσουν οι κύκλοι...

Δημοσ.

Γιατι φουσκωνε, ξεφουσκωνε θα εκανε ραγαδες η κοκκινομαλα.

αλλωστε ακομα και να πεθαινε ο Τζοφρι θα τον διαδεχοταν ο λιτλ μπραδερ. Επισς δεν ξερουμε πως λειτουργει το κονσεπτ με τον καπνο.

Δημοσ.

Θα γεράσουμε μέχρι να ολοκληρωθεί η σειρά... :(

Μακάρι... Ποιος σου είπε οτι δεν θα την κόψουν; Μακάρι να κρατήσει και να είμαι 30 και να βλέπω Game Of Thrones... Δεν θα χαλαστώ.

Τα βιβλία εγω πάντως δεν θα τα διαβάσω. Έχω άπειρα και νομίζω αρκετά καλύτερα βιβλία φαντασίας

Ξανα έπιασα απο την αρχή (ήμουν ήδη στο 14το βιβλίο) την σειρά "Τροχός του χρόνου" και είναι το ιδιο γαμάτη με τότε

, να με συνεπάρουν με τις σελίδες τους. Αυτό θα το αφήσω για καθαρά ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΉ εμπειρία.

Δημοσ.

"Because then it will be considered her victory, not yours..." - Davos Seaworth

• Super Moderators
Δημοσ.

για τον ίδιο λόγο που στο Lotr δεν πήγαν με τους αετούς στη Mordor για να πετάξουν το One Ring πάνω από το Mount Doom :P

Δημοσ.

για τον ίδιο λόγο που στο Lotr δεν πήγαν με τους αετούς στη Mordor για να πετάξουν το One Ring πάνω από το Mount Doom :P

εκει θα καταρρίπτονταν ρε

• Super Moderators
Δημοσ.

εκει θα καταρρίπτονταν ρε

από τι? τα Nazgul θα τους έκλαναν μια μάντρα αν πήγαιναν όλοι οι αετοί και ο Gandalf καβάλα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...