ex3Lmei Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μπορει να ειναι και κοπέλα ρε σεις! Ας το λεμε Μ@υνι@ ! Μα φυσικά... ο μόνος λόγος για να θέλει κανείς να μην λένε τέτοια είναι να έχει και από ένα. Πραγματικά κάτι τέτοιες δηλώσεις με κάνουν και απορώ με το πως βλέπουν μερικοί τους εαυτούς τους και τι απαιτήσεις έχουν από ένα διάλογο. Χώρια το πως, τελικά, έχει καταλήξει να λέγεται μία πολιτισμένη συζήτηση. επίσης τιμόνκαιπούμπα διάβασα τις τελευταίες σελίδες... τραβάς πολύ ζόρι ρε αδερφέ για το τίποτα.. έλεος Απ ότι καταλαβα ειναι κοπελα αλλα δε το βαζω το χερι μου στη φωτια καθώς δε το είδα!
Rachael Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Και να η απαντηση ενος ανθρωπου που θεωρει οτι τον προσβαλλουμε Ολα αυτα επειδη τολμησα να απαντησω στον Μεγαλειοτατο ΤιμονκαιΠουμπα Λανιστερ που ειπε οτι "δεν ειναι σαν τον Αρχοντα" ενα σκετο "καταλαβαινεις τι συγκρινεις" Με συγχωρειτε, μυλορδε (ειμαι και αμορφωτος που θα ελεγε ο Ταιγουιν) και χακουνα ματατα Αμορφωτος ξεαμορφωτος θα σε ορισω The Hand οταν λαβω τον Σιδηρουν Θρονο με τη μαμα των δρακων ! Επεξ/σία 30 Μαΐου 2012 από Rachael
Plug Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 για να εκτιμάμε και κάποια πράματα... http://youtu.be/bxKzT7AzK1c οι εκφράσεις του hound είναι όλα τα $$$$$
speedy23 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Συμφωνω απολυτα με xavier για Stannis. Με εξεπληξε(δεν εχω διαβασει τα βιβλια αρα δεν γνωριζω τυχον background του παρα μονο αυτα που ανεφερε ο xavier)με την ευθυτητα του και την αποφασιστηκοτητα του.Πρωτος στη μαχη επισης και μ'αρεσε η εντελως αντιθεση με το μυξιαρικο που την κοπανησε.Δεν θα κολλησει πουθενα ουτε και θα φοβηθει τιποτα(αυτο δεν ειναι παντα καλο βεβαια οπως αποδεικνυεται).Σχεδον τον λυπηθηκα στο τελος που τον τραβαγαν οι δικοι του,φωναζοντας να μην εγκαταλειψουν την μαχη. Παρ'τε κι'αυτο 1
Voodooman Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μάλιστα, τα 56:01" του επεισοδίου τα είδα καθισμένος στην άκρη της καρέκλας μου και όταν τελείωσε, πονούσα παντού. Το κορυφαίο επεισόδιο της σειράς-και όχι χάρη στη μάχη. Τρομερή καταγραφή μίας πολιορκίας. Της ψυχολογίας των στρατευμάτων, των ανθρώπων, της αγωνίας και της ελπίδας των επιτιθέμενων. Τρομερές ερμηνείες, τρομερή ένταση. Εύκολα το καλύτερο επισόδιο του κύκλου.
xazomama Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Εγώ πάλι γιατί πιστεύω πως θα είναι εξαιρετικό και το επόμενο; Νομίζω πως έχουμε να δούμε πολύ ωραίες εξελίξεις στην ιστορία και αν κρίνω κι από το διαφημιστικό που κυκλοφορεί θα είναι πόρωση. Κρίμα που θα πρέπει μετά να περιμένουμε την άνοιξη του 2013 για να δούμε τη συνέχεια...
kirileman Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Της ψυχολογίας των στρατευμάτων, των ανθρώπων, της αγωνίας και της ελπίδας των επιτιθέμενων. Τρομερές ερμηνείες, τρομερή ένταση. Εύκολα το καλύτερο επεισόδιο του κύκλου. Θα διαφωνήσω, πχ οι μαζεμένες γυναίκες στο κάστρο δεν έκαναν την παραμικρή προσπάθεια να μας πείσουν ότι φοβούνται και τρέμουν για τις ζωές τους, αμφιβάλλω αν έδειξε κάποια να κλαίει την ώρα που γινόταν χαμός απ' έξω. Στο τέλος είχαν αρχίσει τα τραγουδάκια και καλά για να πάρουν θάρρος αλλά δεν έπειθαν. Επειδή είναι τηλεοπτική σειρά, όταν η κάμερα είναι κοντά και τα πρόσωπα λίγα μαζεμένα σε κλειστό χώρο ή λίγα τετραγωνικά, είναι όλα καλά. Όταν, όμως, η κλίμακα μεγαλώσει και τα άτομα πολλαπλασιαστούν, εκεί λίγο χαλαρώνει το πράγμα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δε θέλω να το ψειρίσω άλλο, αλλά δε μπορώ να ξεχάσω μετά το "oh, fuck me" τη σκηνή της επίθεσης και ανάμεσα στο μπουλούκι με τα σπαθιά να τρέχουν και τοξότες! Ρε μαλάκες, τόξα κρατάτε, υποτίθεται ότι τα έχετε για να πετάτε βέλη, όχι να κάνετε ντου με αυτά! Δηλαδή, μόλις τους φτάσετε τί θα κάνετε;
Voodooman Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Θα διαφωνήσω, πχ οι μαζεμένες γυναίκες στο κάστρο δεν έκαναν την παραμικρή προσπάθεια να μας πείσουν ότι φοβούνται και τρέμουν για τις ζωές τους, αμφιβάλλω αν έδειξε κάποια να κλαίει την ώρα που γινόταν χαμός απ' έξω. Στο τέλος είχαν αρχίσει τα τραγουδάκια και καλά για να πάρουν θάρρος αλλά δεν έπειθαν. Επειδή είναι τηλεοπτική σειρά, όταν η κάμερα είναι κοντά και τα πρόσωπα λίγα μαζεμένα σε κλειστό χώρο ή λίγα τετραγωνικά, είναι όλα καλά. Όταν, όμως, η κλίμακα μεγαλώσει και τα άτομα πολλαπλασιαστούν, εκεί λίγο χαλαρώνει το πράγμα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δε θέλω να το ψειρίσω άλλο, αλλά δε μπορώ να ξεχάσω μετά το "oh, fuck me" τη σκηνή της επίθεσης και ανάμεσα στο μπουλούκι με τα σπαθιά να τρέχουν και τοξότες! Ρε μαλάκες, τόξα κρατάτε, υποτίθεται ότι τα έχετε για να πετάτε βέλη, όχι να κάνετε ντου με αυτά! Δηλαδή, μόλις τους φτάσετε τί θα κάνετε; Εντάξει, τηρουμένων των αναλογιών.60 λεπτά είναι αυτά, δεν είναι και Kingdom of heaven! Και για εμένα η κορυφή του επεισοδίου είναι το "The Rains of Castamere" που ανέφερε ο anthony_88. Δεν θυμάμαι άλλο τραγούδι που σε 2'28" να έχει τόσες πολλές εικόνες. Μία μεγάλη ταινία από μόνο του.
Panahs Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Το 10ο επεισόδιο θα είναι το τελευταίο του κύκλου έτσι; Ξέρετε αν παίζει να είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια κλπ;
Chrisxxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Kαπου διαβασα ότι θα ειναι λιγο μεγαλυτερο από τα υπόλοιπα αλλα δεν διευκρίνιζε πόση διάρκεια θα έχει.
Plug Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 τα 2 τελευταία,έπρεπε να ηταν μεγαλύτερης διάρκειας,γενικά πιστεύω οτι η σειρά χρειάζεται πιο πολλά επεισόδια ή μεγαλύτερη διάρκεια επεισοδίων..
Kasrith Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Ε γιαυτό το 3ο βιβλίο το χωριζουν σε 2 σεζόν, στην ουσία είναι 20 επ
Panahs Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Ε γιαυτό το 3ο βιβλίο το χωριζουν σε 2 σεζόν, στην ουσία είναι 20 επ Ναι, αλλά από όσο ξέρω το 3ο βιβλίο είναι και διπλάσιο σε μέγεθος από τα προηγούμενα.
Chrisxxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μπα ειναι κανα 200 σελιδες μεγαλυτερο από το 2ο, περιπου 20-25% δηλαδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα