Προς το περιεχόμενο

Game of Thrones : Season 2 [Spoiler Free up till Season 1]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταλαβαίνεις όμως ότι ο κόσμος χανόταν μόνο για συγκεκριμένα μουνιά και τα άλλα μία χαρά χτενίζονται.

Υ.Γ. Τι στην ευχή, μία πολιτισμένη συζήτηση δεν μπορεί κανείς να κάνει; Πρέπει συνέχεια να δέχεται προσβολές;

Δεν γράφω για να σε προσβάλλω.

Είσαι σε φόρουμ και κανεις χαλαρή συζήτηση,δε βγάζουμε τα σπαθιά και παμε στις επάλξεις...

τέλος πάντων,η πολιορκία μιας πρωτεύουσας,οπως και να το κάνουμε,ειναι ΤΟ γεγονός.

Φαντάζεσαι σήμερα να έπεφτε Η Πόλη και τα κανάλια να έδειχναν μόδα;

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω ξεκαρδιστει με τις ατακες ..παντως για του λογου το αληθες, καποια χτενιζονται πάντα.. ότι και να γίνεται..αυτο ειναι νομος.Εξ ου και η εκφραση..

Δημοσ.

Χαλαρή συζήτηση ναι. Αναφορές σε γυναικεία όργανα; Δεν νομίζω να γνωριζόμαστε και από εχθές.

Όπως και να έχει, σήμερα έχουμε κινητά, δορυφόρους κτλ. Με την τεχνολογία που υπάρχει, όπως φαίνεται, στην δράση του GOT δεν νομίζω η μάνα των δράκων να μάθαινε ότι έπεσε η πόλη από τις ειδήσεις των 8.

Αλλά, και μία επίθεση στην πρωτεύουσα δίνει αφορμές για μεγαλύτερες πισώπλατες μαχαιριές.

Βέβαια, είναι και αυτό που είπε και κάποιος συνφορουμίτης πιο πριν. Δεν γινόταν να χωρέσουν όλα σε ένα επεισόδιο. Όμως, και στην 1τη σεζόν είχε μάχες αλλά δεν ήταν τόσο λεπτομερείς. Σε κάποιους αρέσει αυτό ενώ κάποιοι προτιμούν πιο social engineering στοιχεία.

Δημοσ.

Ξεχνάς όμως κάτι απλό...

Η σειρά,απευθύνεται σε εσένα που τη βλέπεις και όχι τη ντενερις που ζει στο βιβλίο.

τεσπα

Δημοσ.

Εμ για αυτό λέω ότι εγώ προσωπικά ήθελα λιγότερη μάχη :P

Αλλά, εντάξει. Κατανοώ ότι πολλοί θέλουν να βλέπουν και μάχες. Απλά το GOT είχε αρχίσει πολύ ωραία, για εμένα, με τις πισοπλατές μαχαιριές και τις σκευωρίες και έλειψαν, νομίζω, από αυτό το επεισόδιο πάρα πολύ.

Δημοσ.

Δυο πραγματα καταλαβα μετα απο αυτο το επεισοδιο...

1) Η οποια κατακραυγη προκυπτει για τη σειρα, προερχεται κυριως ειτε απο αυτους που δεν ξερουν τι ακριβως βλεπουν, ειτε απο αυτους που εχουν διαβασει τα βιβλια, πριν παιχτει η σειρα.

2) Αυτο που ειδαμε στο 2x09 ηταν κατι ανεπαναληπτο για τα δεδομενα της τηλεορασης. Δυσκολα δυστυχως θα δουμε κατι παρομοιο, ειτε απο το GoT ειτε απο καποια αλλη σειρα.

Τελικα, το GoT ειναι ενα αθλημα στο οποιο κερδιζουν παντα οι Λαννιστερ... Τουλαχιστον μεχρι καποιος να χασει το κρισιμο πεναλτι.

Το εχω λιωσει το κομματι των Λανιστερ... Μεγαλη στιγμη οταν σκαει ο Ταιγουιν και σωζει τη μερα. Ακομα πιο μεγαλη η στιγμη της ανακοινωσης του αποτελεσματος στην αιθουσα του θρονου. Τεραστια στιγμη οταν ο Τυριον αποφασιζει να ηγηθει. Τεραστια ερμηνεια απο τη Lena Headey και τον Peter Dinklage. Επεισοδιο ωδη στους Λαννιστερ, ελπιζω ενα απο τα τελευταια τετοια.

http://www.youtube.com/watch?v=sn2l2_v6Ur8&feature=share

Δημοσ.

Εμ για αυτό λέω ότι εγώ προσωπικά ήθελα λιγότερη μάχη :P

Αλλά, εντάξει. Κατανοώ ότι πολλοί θέλουν να βλέπουν και μάχες. Απλά το GOT είχε αρχίσει πολύ ωραία, για εμένα, με τις πισοπλατές μαχαιριές και τις σκευωρίες και έλειψαν, νομίζω, από αυτό το επεισόδιο πάρα πολύ.

Κι εμένα μου άρεσε η σειρά με ολα αυτα τα πισώπλατα κλπ αλλα,δεν προσπερνάς ενα Κρίσιμο σημείο ετσι για πλάκα,ετσι κι αλλιως εχουμε χορτάσει δολοπλοκίες και μια μάχη καλοδεχούμενη ειναι.

συμφωνώ με τον Αντώνη,οτι η λεενα εδωσε ρεσιτάλ,γενικά τη συμπαθώ σα χαρακτήρα και τη καταλαβαίνω,απλα είναι λανιστερ,ενω η σταρκ,είναι σταρκ(τα γνωστά στερεότυπα,οτι συμβαίνει και με τον ρομπ και τον τζιτζιφιογκοφρι))

Δημοσ.

επισης σε αυτο το επεισοδειο λατρεψα το σταννις για το ποσσο ευθυς και μονκοματος χαρακτηρας ειναι...

το σκυλο ετσι και αλλιως τον αγαπουσα απο τα βιβλια

Δημοσ.

επισης σε αυτο το επεισοδειο λατρεψα το σταννις για το ποσσο ευθυς και μονκοματος χαρακτηρας ειναι...

το σκυλο ετσι και αλλιως τον αγαπουσα απο τα βιβλια

Δεν συμπονεί ομως τους στρατιώτες του,μεγάλο μείον αυτό για έναν ηγέτη.

Ο στρατιώτης,δεν είναι μονομάχος στην αρένα.

Δημοσ.

Όχι δεν καταλαβαίνω

Το βλεπω
Πάλι καλά που υπάρχουν και τύποι σαν εσένα.
Να'σαι καλα

Αλλά από δολοπλοκίες 0.

18 επεισοδια, 0 μαχες, αρκετες δολοπλοκιες (οχι ολες δωσμενες με επιτυχια, ειδικα στη 2η σεζον)

1 επεισοδιο μονο μαχη (και τι μαχη) και 0 δολοπλοκιες και γκρινια

Respec'

Υ.Γ. Τι στην ευχή, μία πολιτισμένη συζήτηση δεν μπορεί κανείς να κάνει; Πρέπει συνέχεια να δέχεται προσβολές;

Mια χαρα κανουμε ολοι πολιτισμενη συζητηση

Κανεις δεν σε προσβαλε, αντιθετα εσυ αρπαχτηκες πρωτος, με τα ρουχα σου τρωγεσαι

Δεν συμπονεί ομως τους στρατιώτες του,μεγάλο μείον αυτό για έναν ηγέτη.

Ο στρατιώτης,δεν είναι μονομάχος στην αρένα.

Και γι'αυτο δεν ειναι ηγετης

Δημοσ.

Καταλαβαίνεις όμως ότι ο κόσμος χανόταν μόνο για συγκεκριμένα μουνιά και τα άλλα μία χαρά χτενίζονται.

Μπορει να ειναι και κοπέλα ρε σεις! Ας το λεμε Μ@υνι@ !

Δημοσ.

ναι ρε, αλλα με το σταννις βασιλια ξερεις τι παιρνεις...δικαιοσυνη...

δεν ειναι πολιτικαντης, δεν μασαει τα λογια του, δεν λυγιζει για κανενα, δεν κανει τα στραβα ματια...και στη μαχη πρωτος...

επισης για το επεισοδειο

επισης δεν ξερω αν οσοι δεν εχετε διαβασει τα βιβλια, προσεξατε την παρουσια του λορας ταιρελ στο πλευρο του ταιγουιν στο φιναλε και αν καταλαβατε τη σημασια της...Μιλαμε για τη συμμαχια των 2 πλουσιοτερων οικων του Westeros , ουσιαστικα δλδ gameover για ολους τους διεκδικητες...

Δημοσ.

ναι ρε, αλλα με το σταννις βασιλια ξερεις τι παιρνεις...δικαιοσυνη...

δεν ειναι πολιτικαντης, δεν μασαει τα λογια του, δεν λυγιζει για κανενα, δεν κανει τα στραβα ματια...

επισης για το επεισοδειο

επισης δεν ξερω αν οσοι δεν εχετε διαβασει τα βιβλια, προσεξατε την παρουσια του λορας ταιρελ στο πλευρο του ταιγουιν στο φιναλε και αν καταλαβατε τη σημασια της...Μιλαμε για τη συμμαχια των 2 πλουσιοτερων οικων του Westeros , ουσιαστικα δλδ gameover για ολους τους διεκδικητες...

Αν ο στανις ήταν δίκαιος και σωστός,δε θα εβαζε την αλλη να βγάλει το γιαχνί,μεσα απο το μουνί,για να φαει τον αδερφό του,απλά είναι αδίστακτος.

Δημοσ.

Αν ο στανις ήταν δίκαιος και σωστός,δε θα εβαζε την αλλη να βγάλει το γιαχνί,μεσα απο το μουνί,για να φαει τον αδερφό του,απλά είναι αδίστακτος.

Καλα αυτο δε το ξερει οπως επισης δε ξερει τι βγηκε απο τη κοιλια της! Κατι του ειπαν αλλα δε το εχει δει θελω να πω!

Για το αν τη "αρμεξε" ενω ειχε γυναικα αρρωστη ειναι θέμα καθαρα προσωπικοτητας που απαντιεται απο το καθενα αναλογα!

Εκει υπαρχει και το θέμα "θελω ή πρέπει";

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...