Kasrith Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Εγω νομιζω πως δεν ειναι η μονη αιτια.. διοτι ειδαμε πως μονος του πηγε και εσωσε τη Sansa χωρις εντολη στο προπροηγουμενο επεισοδιο! Που κολλάει αυτό με αυτό που λέμε? Το ότι φεύγει απο την μάχη δηλαδή...?
Timonkaipumpa Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Προσωπικά δεν μου άρεσε και τόσο το επεισόδιο. Ναι, είχε μάχη. Όχι τόσο επική όπως του LOTR. Όμως, δεν είχε καθόλου δολοπλοκίες πέρα από ό,τι έκανε η Sansa για να παγιδέψει τον Jofrey να πάει στα έμπροσθεν της μάχης. Έχω δει αρκετά καλύτερα επεισόδια σε αυτή την σεζόν. Επίσης, δεν έδειξε καθόλου δράκους, καθόλου τους νησιώτες, καθόλου τους Σταρκ. Ακόμα, πιστεύω πως η μάχη δεν έληξε ακόμα. Η τύπισσα με τον νέο θεό αποκλείετε να μην κάνει κάτι. Το παιδί του "king's hand" από τον Στάννις κάτι έλεγε για πίστη στον θεό. Δεν μπορώ να πιστέψω πως θα αφήσει έτσι να περάσει αυτό η μάγισσα μετά από όσα είπε ο ευνούχος. Μάλλον το 2x09 ήταν μία προετοιμασία για τρελές αλλαγές στο 2x10. Όμως επικεντρωμένο στους Lannister μόνο.
ex3Lmei Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Που κολλάει αυτό με αυτό που λέμε? Το ότι φεύγει απο την μάχη δηλαδή...? Αυτο που ειδα στον Hound ειναι οτι απο τοτε που σου ειπα αρχισε να γίνεται πιο συναισθηματικος και πιο κοινωνικος(και ειδικα μονο στη Sansa) ! Θες δε θες αυτο εδειξε η οθονη και οχι στο πεδιο της μαχης μοναχα! Κουραστηκε, βαρεθηκε , και κυριως ξενερωσε οπως το σκηνικο με τον Μπρον! αυτο με τη φωτια ηταν το γυαλι που εσπασε!
Kasrith Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Επίσης, δεν έδειξε καθόλου δράκους, καθόλου τους νησιώτες, καθόλου τους Σταρκ. Πότε θα τα κάνουν όλα αυτά σε μια ώρα, και να προλάβουν να σου δείξουν το King's Landing? Πράγμα αδύνατο τι λέμε τώρα... Όσο για την μάγισσα, δεν είχε πει ο Stannis στον Davos ότι θα την άφηνε πίσω?
Chrisxxx Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Όσο για την μάγισσα, δεν είχε πει ο Stannis στον Davos ότι θα την άφηνε πίσω? Εκει ματωσε η καρδια όλων μας..
Plug Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Η αλαζονεία τον έφαγε...Κατ'εμέ θα έπρεπε να υποχωρήσει, να δεί τι δυναμεις έχει και να ξανα σχεδιάσει άλλη επίθεση. Καλα βέβαια μια χαρα θα την είχε πάρει την πόλη αν δεν είχε σκάσει ο ο πατέρας Λάνιστερ (Είχε μπόλικο στρατό και σε τέτοιες περιπτώσεις το ντού φέρνει αποτέλεσμα). Την μία του φάγανε τον μισό στόλο (μαζί και τον στρατηγό του), την άλλη έσκασε και το ιππικό απο το πουθενά. Ε όποιος και να ήταν στην θέση του θα τα έβρισκε σκούρα. δεν διαφωνώ ΑΛΛΑ,δεν πας μπροστά στα τείχη με βαρκούλες ΔΙΧΩΣ καν στοιχειώδη κάλυψη απο τα εχθρικά βέλη... Δεν πας κάτω απο τα τείχη δίχως ασπίδες και κράνη,δεν στηνεις σκάλες έτσι χειμαδιό,δεν κάνεις απόβαση νύχτα(που δε βλέπεις άγιο)και ντου,στα τείχη του εχθρού,όταν ξέρεις οτι ο αντίπαλος εχει υγρό πυρ,δεν μαζεύεις το στόλο λες και είναι μέλισσες..Γενικότερα,ποτέ δε συγκεντρώνεις το στόλο σου τόσο έντονα,γιατί ένας αέρας μανιασμένος να φυσήξει,θα διαλυθείς...Ειναι πολλά που,τουλάχιστον στο επεισόδιο,εμένα μου έδειξαν οτι ειναι αμπαλος.Για το βιβλίο δε ξέρω. Επίσης οσον αφορά την άφιξη του μπαμπαλανιστερ,σε προηγούμενο επεισόδιο ειχε αναφερθεί οτι ο Στανις έχει γεμάτο τον τοπο κατασκόπους,ηταν τοσο αμπαλος,που δεν έστειλε ανιχνευτές να καταγράφουν τις κινήσεις του φαρμακεροτερου του αντιπάλου,ειδικα απο τη στιγμή που αυτος ειχε στρατοπεδεύσει;!!! Με τον νταβος,τι γίνετε; μετά την έκρηξη και την πτώση του στη θάλασσα,επιζεί; Πάντως η πολιορκία,δεν είχε τπτ το επικό,μονο το σκηνικό με το υγρό πυρ, ήταν ΟΛΕΣ οι δραχμές.
ex3Lmei Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 ... ήταν ΟΛΕΣ οι δραχμές. Δεν ειναι ολα τα λεφτα δλδ???
Plug Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δεν ειναι ολα τα λεφτα δλδ??? ειπα να βαλω το μελλοντικό.Βαλε όποιο νόμισμα θες,το αποτέλεσμα θα είναι ίδιο.
ex3Lmei Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 ειπα να βαλω το μελλοντικό.Βαλε όποιο νόμισμα θες,το αποτέλεσμα θα είναι ίδιο. Γιατι αμα ηταν δραχμες και αλλα νομισματα μαζι θα σε χαλαγε ε; Δε μου το εβαλες σε αντιστοιχες υψηλες προσδοκιες!
Plug Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Γιατι αμα ηταν δραχμες και αλλα νομισματα μαζι θα σε χαλαγε ε; Δε μου το εβαλες σε αντιστοιχες υψηλες προσδοκιες! Πάντως,εχω την αισθηση, οτι το συγκεκριμένο 2λεπτο,ηταν αυτό που έκανε τους πάντες να λενε πόσο επικό,ηταν το επεισόδιο. Καθρεφτάκι
DKNI Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Προσωπικά δεν μου άρεσε και τόσο το επεισόδιο. Ναι, είχε μάχη. Όχι τόσο επική όπως του LOTR. Ελπιζω να καταλαβαινεις τι συγκρινεις Επίσης, δεν έδειξε καθόλου δράκους, καθόλου τους νησιώτες, καθόλου τους Σταρκ. Αυτο ειναι κακο? Γιατι ενα απο τα παραπονα πολλων ηταν το απλωμα καθε επεισοδιου της 2ης σε ισοσκελισμενα απειρα κομματια
NickTheGreek Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ντάξει, τα έσπασε το ένατο. Ελπίζω και το δέκατο να ναι εξίσου καλό!
Timonkaipumpa Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ελπιζω να καταλαβαινεις τι συγκρινεις Όχι δεν καταλαβαίνω και περίμενα εσένα να μου πεις. Πάλι καλά που υπάρχουν και τύποι σαν εσένα. Πότε θα τα κάνουν όλα αυτά σε μια ώρα, και να προλάβουν να σου δείξουν το King's Landing? Πράγμα αδύνατο τι λέμε τώρα... Ναι, σε αυτό έχεις ένα point. Αλλά με την επικέντρωση μόνο σε ένα γεγονός χάθηκε, κατά την γνώμη μου, όλο το στοιχείο των δολοπλοκιών. Όχι ότι το γεγονός δεν ήταν σημαντικό για την ιστορία ή ό,τι άλλο. Και είχε και ωραίες στιγμές, όπως η αλλαγή των ρόλων μεταξύ Imp και Joefrey και η αλλαγή στις ευθύνες που αναλαμβάνει ο Imp σε μία μάχη και η αποδοχή που πήρε. Αλλά από δολοπλοκίες 0.
Plug Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Αλλά από δολοπλοκίες 0. Καταλαβαίνεις όμως ότι,οταν ο κόσμος χάνεται,δεν γίνετε το μουνί,να χτενίζεται συνέχεια...
Timonkaipumpa Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Καταλαβαίνεις όμως ότι,οταν ο κόσμος χάνεται,δεν γίνετε το μουνί,να χτενίζεται συνέχεια... Καταλαβαίνεις όμως ότι ο κόσμος χανόταν μόνο για συγκεκριμένα μουνιά και τα άλλα μία χαρά χτενίζονται. Υ.Γ. Τι στην ευχή, μία πολιτισμένη συζήτηση δεν μπορεί κανείς να κάνει; Πρέπει συνέχεια να δέχεται προσβολές;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα