Προς το περιεχόμενο

Game of Thrones : Season 2 [Spoiler Free up till Season 1]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα ποσες φάπες ο Τζοφρευ και η κομπλεξικια μητερα του..Μα ποσες !!!! Γιαυτο τα παρατησε ο "Dog" Sandor και βρήκε τη Sansa και της μιλησε !!! Δες στη φωτο ενα "βασιλια"!

post-111140-0-68665600-1338241873_thumb.jpg

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

open with care...

για να δούμε, θα φύγει η μύτη του Tirion?

Θα είχε γίνει ήδη ρε

Επειδή πρωταγωνιστούσαν, δε σημαίνει ότι άλλαξαν level. Δεν έκαναν τίποτα διαφορετικό ή περισσότερο από αυτό που τους έχουμε δει να κάνουν στα τελευταία επεισόδια. Και μπορούμε να το δούμε για τον κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά αλλά και πάλι δεν έχει νόημα.

Εσύ δεν βλέπεις νόημα να δεις κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά, όμως επέτρεψε μου να ρίξω τα 2 μου cents...

Δεν έκαναν τίποτα αυτοί οι 3 διαφορετικό απο ότι τους έχουμε δει?

- Sansa να την λέει στεγνά στα μούτρα του με σοβαρό πια τρόπο στον Jof, αλλα και σε Tyrion. Και παλαιότερα το χει κάνει, αλλα την έβλεπες πως αμέσως το έπαιρνε πίσω και την έπιανε ο φόβος. Αυτήν την φορά έμενα στα λόγια της. Αυτό, συν το ότι πήρε τα ηνία όταν έφυγε η Cersei και έδειξε τον ώριμο πια εαυτό καθησυχάζοντας της υπόλοιπες. Είναι πλέον έτοιμη, ώριμη και σωστή princess.

- Η παράνοια της Cersei έχει φτάσει σε νέα επίπεδα, και πλέον πίνει και είναι έτοιμη να τους καθαρίσει όλους. Μιλάει έξω απο τα δόντια και ελεύθερα για το τι θακανε να σώσει την πόλη εαν ήταν οποιοσδήποτε πέραν του Stannis κτλ

- και ο Tyrion πήγε απο μισητό (απο τους Lannisters και τους Lannister/King's Landing men στο να παίρνει τον στρατό πάνω του και να οδηγεί λαό στην μάχη.

Εαν εσύ τα λες αυτά τα ολίγα "τίποτα διαφορετικό η περισσότερο απο αυτό που έχουμε δει" ε ειλικρινά απορώ τι περιμένεις απο την σειρά... Τζάμπα το βλέπεις, γιατί καλύτερα απο αυτό το επ δεν βρίσκεις.

Δημοσ.

"Oh fuck me"

Απλα εξαιρετικο (σε ολα τα επιπεδα) και χορταστικο επεισοδιο.Ανετα καθεσαι και το ξαναβλεπεις στο καπακι.lol σε οσους δεν ειδαν το character development

Κριμα για τον Tyrion.Στο πισω μερος του μυαλου μου παντα περιμενα τον μπαμπα Lannister to save the day.Οσο για τον Joffrey a big fat lol απο μενα.Εχει απιστευτη αξια ως αξιολυπητη φιγουρα πια. :-D

Δημοσ.

"Oh fuck me"

tumblr_m4pnanhDdJ1qe3p9bo1_500.gif

Imagine the army of behemoths Brienne could power out cannonball style if she mated with The Hound…

Lolz!

Επίσης, ακόμα να χορτάσω το Rains of Castamere... Εξαιρετικό

Δημοσ.

Επίσης, ακόμα να χορτάσω το Rains of Castamere... Εξαιρετικό

Ασχετο με το επεισοδιο και συγχωρεστε με αλλα πρεπει να το πω γιατι βραζω αυτη τη στιγμη.Πριν κανα διλεπτο πηγα να ξανακουσω και να ευχαριστηθω αυτο το καταπληκτικο τραγουδακι.Κοιταζω μια και τα comments και ενα παπαρι σποιλεριασε οσο δεν παει το μελλον ενος βασικοτατου χαρακτηρα του βιβλιου/σειρας.Τι ηλιθια σκατομυαλα που υπαρχουν ρε πουστη μου?Απιστευτο ξενερωμα αυτη τη στιγμη ποσο μαλλον οταν προηγηθηκε αυτο το επεισοδιο.Fuuuuuuuuuuuuuuck!

Δημοσ.

Ασχετο με το επεισοδιο και συγχωρεστε με αλλα πρεπει να το πω γιατι βραζω αυτη τη στιγμη.Πριν κανα διλεπτο πηγα να ξανακουσω και να ευχαριστηθω αυτο το καταπληκτικο τραγουδακι.Κοιταζω μια και τα comments και ενα παπαρι σποιλεριασε οσο δεν παει το μελλον ενος βασικοτατου χαρακτηρα του βιβλιου/σειρας.Τι ηλιθια σκατομυαλα που υπαρχουν ρε πουστη μου?Απιστευτο ξενερωμα αυτη τη στιγμη ποσο μαλλον οταν προηγηθηκε αυτο το επεισοδιο.Fuuuuuuuuuuuuuuck!

Ε και συ που πας και διαβάζεις σχόλια στο youtube... το έχω ξαναπει, όταν δεν ξέρετε συνέχιες που γνωρίζουν οι άλλοι, όχι στο youtube δεν ψάχνεις, αλλα κατεβάζεις τον γενικό στο σπίτι και κλείνεις παντζούρια.

Στείλε πμ τι διάβασες (αν και έχω μια ιδέα)

Αντε παιδάκια μετά από 20 επεισόδια τώρα θα ξαναδούμε μάχη.devil.png

Ούτε καν, τέτοια μάχη δεν ξαναβλέπεις στην τηλεόραση. Εβερ.

~~~

και ενα άλλο,

-Θ 13- Green Hell (απο ξένο σιτε, καμία σχέση με την Ελληνική ομάδα :P)

tumblr_m4qbxmaTU51qkvue8o1_500.gif

tumblr_m4qbxmaTU51qkvue8o2_500.gif

:mrgreen:

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι αν δε δείχναν πάλι μάχη, και τελείωνε ο 2ος κύκλος θα είχαν σταματήσει να παρακολουθούν τη σειρά τουλάχιστον οι μισοί fans.

• Super Moderators
Δημοσ.

τότε δεν θα λεγόντουσαν fans...

το καταλαβαίνεις ότι αν το βιβλίο δεν έχει μάχη δεν πρόκειται να δεις? που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω...

Δημοσ.

Πεθανε ο νανος;

Θέλω κι εγω να μάθω για τον νάνο. Βάλτε σε spoiler που να λέει (έξω απο το spoiler φυσικά) οτι αναφέρεται στο βιβλίο για να μην έχουμε παρεξηγήσεις.

Δημοσ.

Ρε ΞΕΚΟΛΑΤΕ! Δείτε μια φορά ένα επ σαν να μην υπάρχουν βιβλία, σαν να μην ξέρει κανείς την συνέχεια και ανεβάστε λίγο αγωνία για μερικά πράγματα ήμαρτον :P

Book spoiler - Tyrion

Ναι, εντάξη? Χάρηκες τώρα? Μια βδομάδα θα περίμενες και θα σ'έτρωγε, τώρα στο χάλασα!

Δημοσ.

Ρε ΞΕΚΟΛΑΤΕ! Δείτε μια φορά ένα επ σαν να μην υπάρχουν βιβλία, σαν να μην ξέρει κανείς την συνέχεια και ανεβάστε λίγο αγωνία για μερικά πράγματα ήμαρτον :P

Θέλω να μάθω... Αλλα δεν το κοιτάω στο inetrnet γιατι φοβάμε για άλλα spoiler...

Edit: Γαμώ τελικά είδα παραπάνω spoiler απο ότι ήθελα...

Δημοσ.

το καταλαβαίνεις ότι αν το βιβλίο δεν έχει μάχη δεν πρόκειται να δεις? που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω...

Χωρις πλακα παιδια εσεις που λετε για την ελλειψη μαχων κτλ.,θα εμπεδωσετε επιτελους την απο πανω προταση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...