Προς το περιεχόμενο

Game of Thrones : Season 2 [Spoiler Free up till Season 1]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι μονο η ατμοσφαιρα. Ολο το επεισοδιο ειναι γυρισμενο νυχτα και ειναι αρκετα σκοτεινο.

Εμενα μου εσκαγε ηλιος απο το παραθυρο και με ενοχλουσε απιστευτα' date=' αλλα δεν μπορουσα να περιμενω να νυχτωσει για να το δω.[/quote']

Αυτό εννοούσα, την ατμόσφαιρα του επεισοδίου. Και γω βράδυ το δα κ κωλολεγε :P

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δες 3 σελίδες πίσω, εχει απαντηθει. Δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά θα χρειαστει να διαβάσεις wiki για καποιους χαρακτηρες που εχουν παραληφθει.

Δημοσ.

Δεν ειναι μονο η ατμοσφαιρα. Ολο το επεισοδιο ειναι γυρισμενο νυχτα και ειναι αρκετα σκοτεινο.

Εμενα μου εσκαγε ηλιος απο το παραθυρο και με ενοχλουσε απιστευτα, αλλα δεν μπορουσα να περιμενω να νυχτωσει για να το δω.

κλεισε παντζουρι :mrgreen:

Δημοσ.

κλεισε παντζουρι :mrgreen:

Νταξ αγουροξυπνημενος το ειδα, αλλα οχι και ετσι... Το 10% του εγκεφαλου λειτουργουσε. ^_^

Χαλασμενο εδω και μηνες.

Δημοσ.

Πω ρε πούστη, τι επισοδιαρα ήταν αυτή!

Να ρωτήσω, ο Τυριον είναι τόσο κεντρικό πρόσωπο και στα βιβλία?

Δημοσ.

Νταξει εγραψε ιστορία το σημερινό επεισοδιο.. Απιστευτα ρεαλιστική και καλοσχεδιασμένη μαχη.

Φοβερη και η τελευταια σκηνη στο δωμάτιο του θρόνου, ειδικά όταν ανοιγουν οι πύλες.

Δημοσ.

Το καλυτερο επεισοδιο των 2 χρονων. Μονο ισως με τον αποκεφαλισμο του νεντ σταρκ μπορει να παρομοιαστει. Απλα απιστευτο

Δημοσ.

Ωραίο το επεισοδιάκι δε λέω, αλλά όχι ότι ήταν και το καλύτερο της σειράς... Γιατί, επειδή επιτέλους έδειξε μάχη; Οκ, αλλά θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερο!

Προσωπικά μου την έσπασε που ενώ «φόρτωνες» με τη μάχη ξαφνικά έβλεπες τη μούρη της μεθυσμένης Σερσέι. Θα μου πείτε και στον Άρχοντα είχε παρόμοια σπασίματα και είναι λογικό να πρέπει να δείξουν τι συμβαίνει παράλληλα μέσα στο κάστρο με τις γυναίκες, αλλά δεν παύουν να με ενοχλούν. Είχε αρκετές δυνατές σκηνές (βλ. πράσινο ολοκαύτωμα) με δικιά μου αγαπημένη -γιατί δεν το περίμενα- την επίθεση του Μάντον στον Τύριον. WTF?

Δημοσ.

Ωραίο το επεισοδιάκι δε λέω, αλλά όχι ότι ήταν και το καλύτερο της σειράς... Γιατί, επειδή επιτέλους έδειξε μάχη; Οκ, αλλά θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερο!

Προσωπικά μου την έσπασε που ενώ «φόρτωνες» με τη μάχη ξαφνικά έβλεπες τη μούρη της μεθυσμένης Σερσέι. Θα μου πείτε και στον Άρχοντα είχε παρόμοια σπασίματα και είναι λογικό να πρέπει να δείξουν τι συμβαίνει παράλληλα μέσα στο κάστρο με τις γυναίκες, αλλά δεν παύουν να με ενοχλούν. Είχε αρκετές δυνατές σκηνές (βλ. πράσινο ολοκαύτωμα) με δικιά μου αγαπημένη -γιατί δεν το περίμενα- την επίθεση του Μάντον στον Τύριον. WTF?

Πέρα απο την μάχη όμως, η μεθυσμένη Cersei, η ώριμη πια Sansa, οι διάλογοι μεταξύ άλλων "μικρών" χαρακτήρων + ερμηνίες ήταν άψογες. Σαυτό το επ δεν μπορούν ούτε οι του βιβλίου να παραπονεθούν γιατί ήταν καταπληκτικότατο. Ήταν και πίτα στην λεπτομέρια, γουστάρω τρελά.. (Βλέπεις δεν λεω καλύτερο της σειράς, αλλα άνετα απο τα καλύτερα)

In other news,

tumblr_m4qv9hLtq11qkikmgo1_1280.jpg

Δημοσ.

Προσπαθώ να μην κάνω συγκρίσεις με τον Άρχοντα, δεν έχει κανένα νόημα. Επιτέλους είδαμε μάχη... άλλα τελικά ήταν ένα από τα μέτρια επεισόδια της σειράς. Όλο αυτό το πράγμα ήταν λίγο άνοστο και άοσμο. Πάμε παρακάτω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...