Kasrith Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δεν ειναι μονο η ατμοσφαιρα. Ολο το επεισοδιο ειναι γυρισμενο νυχτα και ειναι αρκετα σκοτεινο. Εμενα μου εσκαγε ηλιος απο το παραθυρο και με ενοχλουσε απιστευτα' date=' αλλα δεν μπορουσα να περιμενω να νυχτωσει για να το δω.[/quote'] Αυτό εννοούσα, την ατμόσφαιρα του επεισοδίου. Και γω βράδυ το δα κ κωλολεγε
viper2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Link το τραγουδι που ψαχνετε to comment 'Tywin entered the gates with swag'
Kasrith Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 to comment Σποιλερζ σε ότι έχει σχέση με το επ
Pektroni Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 για την ερωτηση μου μπορει να μου απαντησει κανεις ?
Chrisxxx Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δες 3 σελίδες πίσω, εχει απαντηθει. Δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά θα χρειαστει να διαβάσεις wiki για καποιους χαρακτηρες που εχουν παραληφθει.
patrickdrd Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δεν ειναι μονο η ατμοσφαιρα. Ολο το επεισοδιο ειναι γυρισμενο νυχτα και ειναι αρκετα σκοτεινο. Εμενα μου εσκαγε ηλιος απο το παραθυρο και με ενοχλουσε απιστευτα, αλλα δεν μπορουσα να περιμενω να νυχτωσει για να το δω. κλεισε παντζουρι
..MementoMori.. Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 κλεισε παντζουρι Νταξ αγουροξυπνημενος το ειδα, αλλα οχι και ετσι... Το 10% του εγκεφαλου λειτουργουσε. Χαλασμενο εδω και μηνες.
gchris7 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Πω ρε πούστη, τι επισοδιαρα ήταν αυτή! Να ρωτήσω, ο Τυριον είναι τόσο κεντρικό πρόσωπο και στα βιβλία?
Chrisxxx Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Στο 2ο βιβλίο ειναι τόσο κεντρικό όσο περιπου ήταν ο Νεντ Σταρκ στο πρώτο.
Chrisxxx Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Νταξει εγραψε ιστορία το σημερινό επεισοδιο.. Απιστευτα ρεαλιστική και καλοσχεδιασμένη μαχη. Φοβερη και η τελευταια σκηνη στο δωμάτιο του θρόνου, ειδικά όταν ανοιγουν οι πύλες.
vlachaquito Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Το καλυτερο επεισοδιο των 2 χρονων. Μονο ισως με τον αποκεφαλισμο του νεντ σταρκ μπορει να παρομοιαστει. Απλα απιστευτο
xazomama Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Ωραίο το επεισοδιάκι δε λέω, αλλά όχι ότι ήταν και το καλύτερο της σειράς... Γιατί, επειδή επιτέλους έδειξε μάχη; Οκ, αλλά θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερο! Προσωπικά μου την έσπασε που ενώ «φόρτωνες» με τη μάχη ξαφνικά έβλεπες τη μούρη της μεθυσμένης Σερσέι. Θα μου πείτε και στον Άρχοντα είχε παρόμοια σπασίματα και είναι λογικό να πρέπει να δείξουν τι συμβαίνει παράλληλα μέσα στο κάστρο με τις γυναίκες, αλλά δεν παύουν να με ενοχλούν. Είχε αρκετές δυνατές σκηνές (βλ. πράσινο ολοκαύτωμα) με δικιά μου αγαπημένη -γιατί δεν το περίμενα- την επίθεση του Μάντον στον Τύριον. WTF?
Kasrith Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Ωραίο το επεισοδιάκι δε λέω, αλλά όχι ότι ήταν και το καλύτερο της σειράς... Γιατί, επειδή επιτέλους έδειξε μάχη; Οκ, αλλά θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερο! Προσωπικά μου την έσπασε που ενώ «φόρτωνες» με τη μάχη ξαφνικά έβλεπες τη μούρη της μεθυσμένης Σερσέι. Θα μου πείτε και στον Άρχοντα είχε παρόμοια σπασίματα και είναι λογικό να πρέπει να δείξουν τι συμβαίνει παράλληλα μέσα στο κάστρο με τις γυναίκες, αλλά δεν παύουν να με ενοχλούν. Είχε αρκετές δυνατές σκηνές (βλ. πράσινο ολοκαύτωμα) με δικιά μου αγαπημένη -γιατί δεν το περίμενα- την επίθεση του Μάντον στον Τύριον. WTF? Πέρα απο την μάχη όμως, η μεθυσμένη Cersei, η ώριμη πια Sansa, οι διάλογοι μεταξύ άλλων "μικρών" χαρακτήρων + ερμηνίες ήταν άψογες. Σαυτό το επ δεν μπορούν ούτε οι του βιβλίου να παραπονεθούν γιατί ήταν καταπληκτικότατο. Ήταν και πίτα στην λεπτομέρια, γουστάρω τρελά.. (Βλέπεις δεν λεω καλύτερο της σειράς, αλλα άνετα απο τα καλύτερα) In other news,
kirileman Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Προσπαθώ να μην κάνω συγκρίσεις με τον Άρχοντα, δεν έχει κανένα νόημα. Επιτέλους είδαμε μάχη... άλλα τελικά ήταν ένα από τα μέτρια επεισόδια της σειράς. Όλο αυτό το πράγμα ήταν λίγο άνοστο και άοσμο. Πάμε παρακάτω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα