..MementoMori.. Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Αφου αρχισες το 3ο δες κανα wiki http://awoiaf.westeros.org/index.php/Main_Page για χαρακτηρες που συναντας και δεν ξέρεις ποιοι ειναι. Ηδη! Στην ουσια ηταν σαν προ-προλογος για εμενα.
Kasrith Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Το πρωτο το εχω διαβασει' date=' να'ναι καλα η μαμα πατριδα. Δεν μπορω να "χασω χρονο" για να διαβασω το δευτερο αφου εχω δει το "ζουμι" του. Ειναι ενα ελαττωμα που εχω. Μπορω να κατσω να διαβασω ολα τα spoiler και να μην χαλαστω, αλλα αμα εχω δει ταινια/σειρα δεν μπορω να διαβασω και το βιβλιο μετα. Γι'αυτο ετρεξα και διαβασα το πρωτο πριν δω την σειρα, και το Hunger Games πριν την ταινια. Anyway ηδη ειμαι στο τριτο chapter του τριτου.[/quote'] Καλά ρε βλάσφημοι, έπαιξε τέτοια επεισοδιαρα και εσείς μιλάτε για αλλά πράγματα? Εγώ που περίμενα συζητήσεις και αναλύσεις μπαίνω κ βλέπω βιβλιοκατασταση. Ουστ! Θα χαθείς λίγο στο τρίτο με κόσμο που δεν γνωρίσεις και πράγματα που έχασες μην έχοντας διαβασει το 2ο πάντως. Έπρεπε τουλάχιστον να τελειώσει η σεζόν πριν αρχίσεις ρε! Φτάνουν αυτά τώρα, μιλάτε για το επ μην σας πυροπολησω
Kasrith Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 To βράδυ στις 10 εχει προβολη στο σπίτι μου. Α σοβαρά?? Αργείς πολύ!
Chrisxxx Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Α σοβαρά?? Αργείς πολύ! Ε να το δω τωρα δεν λεει, γενικά πλεον τις σειρές τις βλέπω βραδυ με την καταλληλη ατμοσφαιρα.. Τωρα με το φως του ήλιου ειναι καιρος για καφεδακι.
Chrisxxx Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 1080 οταν με το καλό τελειωσει η σεζόν, σε επανάληψη μαζί με την 1η.
Pektroni Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Παιδια δεν ηξερα που αλλου να το ποσταρω και θεωρησα εδω περα το καλυτερο μερος. Αν εχω δει την σεζον 1,2 και της σειρας μπορω να διαβασω χωρις προβλημα το A Storm of Swords ?
viper2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 παιδες οποιος εχει τον τιτλο για το κομματακι που επαιξε στο τελος ας το μοιραστει thanks
Kasrith Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Ε να το δω τωρα δεν λεει' date=' γενικά πλεον τις σειρές τις βλέπω βραδυ με την καταλληλη ατμοσφαιρα.. Τωρα με το φως του ήλιου ειναι καιρος για καφεδακι.[/quote'] Βασικά καλά κανείς, ειδικά γι'αυτό πιστεύω από άποψη ατμόσφαιρας ειναι σωστή κίνηση..
Tmark Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Παιδια δεν ηξερα που αλλου να το ποσταρω και θεωρησα εδω περα το καλυτερο μερος. Αν εχω δει την σεζον 1,2 και της σειρας μπορω να διαβασω χωρις προβλημα το A Storm of Swords ? Καλύτερα να έχεις διαβάσει και τα βιβλία. Πολλά πράγματα παραβλέπονται αναγκαστικά στην τηλεοπτική σειρά.
Kasrith Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 παιδες οποιος εχει τον τιτλο για το κομματακι που επαιξε στο τελοςας το μοιραστει thanks Το έχω ποστάρει εδώ στο φόρουμ, τσέκαρε ποιο πίσω. Rains of Castamere
..MementoMori.. Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Βασικά καλά κανείς, ειδικά γι'αυτό πιστεύω από άποψη ατμόσφαιρας ειναι σωστή κίνηση.. Δεν ειναι μονο η ατμοσφαιρα. Ολο το επεισοδιο ειναι γυρισμενο νυχτα και ειναι αρκετα σκοτεινο. Εμενα μου εσκαγε ηλιος απο το παραθυρο και με ενοχλουσε απιστευτα, αλλα δεν μπορουσα να περιμενω να νυχτωσει για να το δω.
Pektroni Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Καλύτερα να έχεις διαβάσει και τα βιβλία. Πολλά πράγματα παραβλέπονται αναγκαστικά στην τηλεοπτική σειρά. φιλε μου ναι αλλα αν διαβασω τα δυο πρωτα δεν θα ξερω απο την αρχη τι θα γινει? Link το τραγουδι που ψαχνετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα