Προς το περιεχόμενο

Game of Thrones : Season 2 [Spoiler Free up till Season 1]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι δεν είναι λόγο μπάτζετ.

Αν μερικοί την θεωρούν σαπουνόπερα γιατί την βλέπουν ακόμα; Δεν λέω αν είναι καλή ή κακή, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος βλέπει κάτι που δεν του αρέσει, και γιατί περιμένει να αλλάξει η ιστορία όταν έχει ήδη γραφτεί πριν από χρόνια.

Eχμ, γιατι η πρωτη σεζον ηταν γαματη και δεν παιζει και τιποτα καλυτερο?

Γενικα ειναι λιγο παπατζα αυτο το "αμα δεν σου αρεσει κοψτο"

Δεν βλεπουμε μονο σειρες που μας τρελαινουν, βλεπουμε και σειρες που απλα μας αρεσουν μεχρι ενος σημειου you know. Επισης να κοψω μια σειρα που ηδη εχει κλεισει για 4 σεζον τουλαχιστον εχει επειδη δεν μου αρεσουν τοσο τα 5-6 επεισοδια απο τον 2ο κυκλο ειναι ψιλοχλωμο

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είδε κανείς τελευταίο επεισόδιο southpark με τον Mr. Garrison να διδάσκει συσχετίσεις Game of Thrones με τους Ρωμαίους και τους Έλληνες;;; Έλιωσα!!!! :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπομονή .Ειμαστε σε περίοδο νηνεμιας.Τωρα φορτωνει!!

Επεξ/σία από Rachael
Δημοσ.

Πριν αρχισουν οι γκρινιες και οι γραφικοτητες του στυλ "η μαχη ηταν μικρη και δεν μας αποζημιωσε"

εχω να πω οτι το επεισοδιο ηταν απλα εκπληκτικο.

Ακριβως στα μισα, ανατριχιασα. Ειχα καιρο να το παθω με σειρα αυτο.

+1 και για το τραγουδακι.

Χαιρομαι που δεν ειχα διαβασει μεχρι τωρα τα βιβλια, αλλα σημερα ξεκιναω το 3ο γιατι δεν μπορω να περιμενω μετα απο αυτα που ειδα.

Fuck the city

Fuck the king

Τον αγαπω ακομα περισσοτερο.

Δημοσ.

Χαιρομαι που δεν ειχα διαβασει μεχρι τωρα τα βιβλια, αλλα σημερα ξεκιναω το 3ο γιατι δεν μπορω να περιμενω μετα απο αυτα που ειδα.

Διαβασε το 2ο ωρε!

Πραγματικα δε λεει/πρεπει να το κανεις σκιπ.

Και γενικα θα συμφωνησω με τους προηγουμενους. Το πρωτο βιβλιο το προσπερνας βασιζομενος στη σειρα χωρις μεγαλο "σφαλμα της γενικοτητας" . Το 2ο οχι. Ρητα.

Υ.γ: Call the_end για το/τα βιβλια.Τα καβατζωσε! :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Διαβασε το 2ο ωρε!

Πραγματικα δε λεει/πρεπει να το κανεις σκιπ.

Και γενικα θα συμφωνησω με τους προηγουμενους. Το πρωτο βιβλιο το προσπερνας βασιζομενος στη σειρα χωρις μεγαλο "σφαλμα της γενικοτητας" . Το 2ο οχι. Ρητα.

Υ.γ: Call the_end για το/τα βιβλια.Τα καβατζωσε! :P

κανονικά και το 1ο πρέπει να διαβάσει...

Δημοσ.

Καλό είναι κάποιος να διαβάσει και το 1ο βιβλίο.

Όσο πιστός και να είναι ο 1ος κύκλος στο βιβλίο, άλλο πράγμα να το διαβάζεις.

Δημοσ.

Ο ανθρωπος είπε για τη πρωτη σεζον και οχι για τη δευτερη!

Σε μια σειρα λογικό ειναι να κανει και καμια κοιλια για να εξηγει...Καλύτερα ετσι-να εξηγει κιόλας, παρα να δημιουργει μονο δραση που δε θα εχει τιποτα αλλο από plot holes μετα!

Αλλιως βλέπε καμια ταινια που τα λενε μεσα σε ενα 2ωρο όλα και λες μετα αν ειναι κακη, εχασα ενα 2ωρο !

Παρεπιπτωντως να περιμενετε για μαχη στο 9ο επεισοδιο καθως το ονόμασαν Blackwater(σφαγή)!

Αναμενώμενο και των προσδοκιών της σειρας! Κατι ελεγα και καποιοι αμφισβητουσαν λιγο! :rolleyes:

Δημοσ.

Το πρωτο το εχω διαβασει, να'ναι καλα η μαμα πατριδα.

Δεν μπορω να "χασω χρονο" για να διαβασω το δευτερο αφου εχω δει το "ζουμι" του.

Ειναι ενα ελαττωμα που εχω. Μπορω να κατσω να διαβασω ολα τα spoiler και να μην χαλαστω, αλλα αμα εχω δει ταινια/σειρα δεν μπορω να διαβασω και το βιβλιο μετα.

Γι'αυτο ετρεξα και διαβασα το πρωτο πριν δω την σειρα, και το Hunger Games πριν την ταινια.

Anyway ηδη ειμαι στο τριτο chapter του τριτου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...