Προς το περιεχόμενο

Game of Thrones : Season 2 [Spoiler Free up till Season 1]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση ομως οτι η μονη ουσιαστικα μαχη που περιγραφεται ειναι καποια που προκειται συντομα να δουμε (ξερετε ποια εννοω, το λεω ετσι για να μην σποιλεριασω) Ε τι να γινει, μεχρι τωρα, ΔΕΝ ΕΙΧΕ!! Και περα απο το πώς σκοπευαν να την αναπαραστησουν, απο ο,τι φαινεται θα σου δειξουν καποια λεπτα επικης μαχης σιγουρα. Ας ειμαστε ευγνωμονες και για αυτο. Γενικοτερα, ας ειμαστε λιγο πιο ευγνωμονες, γιατι διαολε δεν βλεπουμε τετοιες παραγωγες καθε μερα, πώς να το κανουμε...

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πληροφοριακά, το Ντουμπρόβνικ (Κροατία) έχει επιλεγεί για τα γυρίσματα του King's Landing.

Υπάρχουν και αντίστοιχες ωραίες περιοχές στην Ελλάδα που θα μπορούσε να είχε γυριστεί η σειρά, αλλά τι να λέμε τώρα.

Δημοσ.

νομιζω οτι η Ρόδος(αρχαιομεσαιωνική πόλη) και η Λίνδος,θα ηταν πολυ καλύτερες επιλογές

και δεν ξερω και η μαλτα

Δημοσ.

Καστρα και τοπία υπάρχουν, συνθηκες να ευνοουν γυρίσματα ταινιων στην χωρα δεν υπάρχουν... Ισως σε λίγα χρόνια που θα γινουμε, επιτέλους, τριτοκοσμικη στους μιθους χώρα.

Δημοσ.

Τι εννοεις ..συνθηκες? Γιατι αν θελανε , μπορουσαν. πιστευω.Απλα δεν το επιλεξανε..

Συμφωνω παντως για τη κατασταση στη χωρα.Πολλες φορες νομιζω δεν συνεργαζονται και οι αρμοδιες αρχες...

να αλλο ενα..στη μεθωνη

http://www.digital-camera.gr/index.php?option=photos&action=view&photo_id=39870&new_lang=en

no comments..

Δημοσ.

Πολιτική σε επίπεδο κρατους ώστε να προσελκύσει στουντιο να κανουν γυρισματα στην Ελλαδα. Γυριζουν σε όλη τη μεσόγειο εκτος την Ελλάδα, δεν ειναι τυχαιο..

Δημοσ.

Εδω αλλα κι αλλα δεν κανουν τα animals.. περιμενουμε και προωθηση του πολιτισμου ή της ομορφιας της χωρας μας με ολη της την ιστορια..τι λεμε τωρα..

Δημοσ.

Δυστυχώς παιδιά με τις υπάρχουσες δομές δεν υπάρχει καμία σωτηρία.Δύσκολα τα πράγματα χωρίς μεταρρυθμίσεις-σοκ.

Δημοσ.

Σόρρυ για το ΟΤ, κατ αρχήν!

Έχοντας δει τις 2 σεζόν της σειράς (σε 15 μέρες έστω!), έχει νόημα να διαβάσω 1ο και δεύτερο βιβλίο ή στην ουσία δεν θα έχω χάσει κάτι και είναι καλύτερα να αρχίσω απ το τρίτο;

Δημοσ.

Σόρρυ για το ΟΤ, κατ αρχήν!

Έχοντας δει τις 2 σεζόν της σειράς (σε 15 μέρες έστω!), έχει νόημα να διαβάσω 1ο και δεύτερο βιβλίο ή στην ουσία δεν θα έχω χάσει κάτι και είναι καλύτερα να αρχίσω απ το τρίτο;

Εγώ θα σου λεγα να διαβάσεις τουλάχιστον απο το 2ο και πέρα, αν όχι και το 1.

Πάντως εαν αποφασίσεις και ταφήσεις στην άκρη, να επιστρέψεις μετά το DwD και να το διαβάσεις και το 1..

Δημοσ.

Έλεγα πιο πολύ για να δω τη συνέχεια. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που δεν έχουμε δει στη σειρά. Η ερώτηση μου πιο πολύ είναι αν θα βρω κενά στην ιστορία μετά..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...