Προς το περιεχόμενο

Game of Thrones : Season 2 [Spoiler Free up till Season 1]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Βασικα γουστα ειναι αυτα.

Εγω ας πουμε δεν μπορω να μου σκοτωνει βασικους ηρωες ο συγγραφεας.

Με εκνευριζει. Ειδικα οταν το κανει στην αρχη της ιστοριας.

Νιωθω οτι με κοροιδεψε, οτι με εκανε να νοιαστω για καποιον χαρακτηρα, μονο και μονο για να μου την σπασει αμεσως μετα.

ο Tolkien έσφαξε το σύμπαν στο Silmarillion, οι πιο awesome χαρακτήρες (Noldor royal house) :-(

everybody dies. House MD.

lies mofo...

Δημοσ.

Απ' ότι διάβασα στον 3ο κύκλο ο rr θα γράψει και το σενάριο τουλάχιστον ενος επεισοδίου, οπότε απ' ότι βλέπω το επόμενο βιβλίο το πιθανότερο είναι ότι θα ολοκληρωθεί ανήμερα της γιορτής του γνωστού Αγίου :shifty:

Τα' γραφε που τα' γραφε κάθε 3-4 χρόνια (ή και παραπάνω), τώρα να δούμε τι θα γίνει.

Υπομονή και καλό κουράγιο.

Σε κάθε κύκλο ο George γράφει ένα επεισόδιο. Στο 2ο είναι το 2χ09 "Blackwater", δλδ το επόμενο

Δημοσ.

Για αυτούς που ζητάνε συνέχεια "που είναι οι μάχες" και "άντε να δούμε καμιά μάχη βαρεθήκαμε", αν δεν με απατά η μνήμη μου τα βιβλία δεν περιγράφουν καμία μάχη πλην από το blackwater έως το δεύτερο βιβλίο (και άλλη 1 έως το 4 που έχω φτάσει εγώ). Οπότε άδικα οι τηλεθεατές περιμένουν 2-3 μεγάλες μάχες κάθε σεζόν γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν ούτε στα βιβλία.

Δημοσ.

Κωστα, δεν ειναι αποκλειστικα για σενα η απαντηση, αλλα μαζευω εδω και μερες που διαβαζω συγκεκριμενες αποψεις, συγκεκριμενων ατομων, σε συγκεκριμενα φορουμ. Προσωπικα, και εγω και οι φιλοι μου, μονο που δεν τον πεταμε εξω σε καθε επεισοδιο με τους διαλογους, τα σκηνικα, τους ηθοποιους και τα τοπια που παιζουν.

ΑΛΛΑ

Τι αλλο θα ακουσουμε Παναγια μου; Δεν εχει λεει λεφτα το HBO. Πρωτον, δεν πληρωνεις, το κατεβαζεις τσαμπα. Δευτερον, βασιζεται στα βιβλια σχεδον γραμμη γραμμη. Τριτον, ποιος εισαι εσυ (και εγω και ο αλλος) Ελληναρα πεινασμενε, που θα κρινεις το μπατζετ του HBO... Σε οποιον δεν αρεσει το κοβει. Αντε γιατι πολυ mainstream εγινε μου φαινεται και καποιοι απο τους θεατες, δεν ξερουν τι ακριβως πρεπει να εκτιμησουν, αλλα παρολα αυτα, οταν περασει το φιναλε θα λενε, αντε να ερθει παλι ο Απριλης. Πραγματικα παντως, αν φαινεται σε καποιους βαρετο, το κοβουν. Η λενε τι τους χαλαει. Ωστοσο, λογω και των βιβλιων, αποκλειεται απο τη συζητηση το επιχειρημα "δεν εχει μαχες" και βεβαια ακουγεται γραφικο το "δεν υπαρχουν λεφτα" ειδικα οταν το λεμε εδω στην Ελλαδα των αθλιων ηθοποιων και των μηδενικης αξιας παραγωγων.

Αντι να το απολαυσετε οσο κρατησει, να οργανωσετε βραδιες game of thrones με τους φιλους σας, να κανετε τα τελετουργικα σας και να πιειτε το κρασακι σας ή τον μπαφο σας για να γουσταρετε σε αυτο το γαμημενο 55λεπτο, ερχεστε και μεμψιμοιρειτε...

• Like 2
Δημοσ.

Όποιος έχει υψηλές προσδοκίες συνήθως απογοητεύεται. Απο την κάθε συζήτηση δεν αποκλείεται τίποτα. Προσωπικά δεν βλέπω πουθενά τα μυθώδη ποσά που υποτίθεται ότι έπεσαν στην σειρά.

Σιγά μην θεοποιήσω και το HBO, τις σειρές του οποίου σε μεγάλο βαθμό βλέπω!

Δεν συγκρίνουμε τώρα την Αμερικανική τηλεόραση με την Ελληνική! Τι λέμε τώρα;

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ο καθένας να λέει τι, κατά την άποψή του πάντα, του αρέσει ή δεν του αρέσει στην κάθε σειρά που παρακολουθεί.

Αυτά περι "συγκεκριμένων" δεν με αφορούν και δεν το συνεχίζω.

Δημοσ.

Στην ουσια συμφωνουμε. Αν δεν εχεις διαβασει τα βιβλια, πώς ξερεις τι προσδοκιες να εχεις; Και αν οι μαχες δεν υπαρχουν σε μεγαλο βαθμο ουτε στα βιβλια, παλι απο πού και ως πού να παραπονιομαστε. Εγω βλεπω μια οαση, ενα eye candy συνεχες, βδομαδα βδομαδα και δε με νοιαζει ακομα και αν για 10 σερι επεισοδια τους βλεπουμε να μιλανε μεταξυ τους.

Δημοσ.

Λοιπον διαβαζω και εγω και ειπα να πω τη φτωχικη μου αποψη.

Η σειρα σπερνει.Εσπερνε στη πρωτη σεζον και συνεχιζει να σπερνει.Και θεωρω οτι θα σπερνει για αρκετα χρονακια ακομα!

Η σειρα ολη δεν ειναι βασισμενη σε επικες μαχες!Λεγεται GAME of thrones!Ειναι ενα "παιχνιδι" κατακτησης.Και οι πολεμοι δεν ειναι μονο πηραμε τσεκουρι και τα κοψαμε ολα.Η σειρα προσφερει πολλα και πανω απο ολα απειρη πουστια δολοπλοκια και φαγωμα μεσα απο παιχνιδια μυαλου.Που ειναι ακριβως αυτο που κανει τη σειρα να ξεχωριζει.Χωρια απο τα σκηνικα κουστουμια φωτογραφια και απιστευτους διαλογους.

Βλεπω κοσμο να λεει οτι η σειρα επεσε επειδη δεν μας δινει μαχες και αιμα.Ξεχνατε το βασικο.Η σειρα ειναι ΒΙΒΛΙΑ.Και οχι 1-2 που ολα εξελισονται απανοτα οπως πχ ο αρχοντας, αλλα πολλα βιβλια.Σεβαστειτε αυτο που βλεπεται και απολαυστε το γιατι τουλαχιστον η σειρα δινει σε καθε επεισοδιο.Μπορει να φαινεται πιο στατικη αλλα οτι γινεται παιζει ρολο.Ακομα και η παραμικρη παπαριτσα που λενε καποια στιγμη θα παιξει ρολο και μαλιστα σοβαρο.

Με εκνευριζουν αφανταστα οι ατακες δεν εχει λεφτα το hbo δεν εχει μαχες δεν εχει αιμα και σπερμα σε καθε επεισοδιο.

Αν θελετε να δειτε αιμα και ξυλο επι 55 λεπτα και παραπανω δειτε το μονομαχο οχι το Got.

Αν θεωρειτε οτι δεν εχει λεφτα το hbo σταματηστε να κατεβαζετε και δειτε θεμο αναστασιαδη,βασιλιαδες και με λενε βαγγελη που σιγουρα εχει να σας δωσει περισσοτερα και εχει και καλυτερο μπατζετ!

Και στη τελικη αν καποιον τον χαλαει οτι βλεπει μπορει απλα ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ να βλεπει.Δεν νομιζω οτι σας εδεσε κανεις στη καρεκλα με σιλοτειπ στα ματια και σας εβαλε αναγκαστηκα να δειτε 18 επεισοδια.

Δημοσ.

Κοίτα, ο 2ος κύκλος βασίζεται στο βιβλίο A Clash of Kings. Στο βιβλίο μέσα μάχες, συγκρούσεις, πολιορκίες κλπ κλπ υπάρχουν. Τώρα, οι παραγωγοί για λόγους κόστους (ποιος άλλος λόγος μπορεί να υπάρχει; ) αποφάσισαν να ρίξουν το βάρος αλλού. Θεμιτό απο την μεριά των παραγωγών, δεν λέω. Επιχειρηματίες είναι οι άνθρωποι, δεν είναι ευεργέτες.

Απλως, εγώ προσωπικά, περίμενα και κάτι παραπάνω. Διάβασες πριν ότι βάση του original σεναρίου την τελική μάχη του κύκλου θα την "βλέπαμε" μέσα απ' τις αναφορές των αγγελιοφόρων; Εσένα θα σου άρεσε μια τέτοια προσέγγιση; Εμένα όχι! Αν το σενάριο άλλαξε, είναι γιατί υπήρξε μια κάποια αντίδραση απ' τον κόσμο που παρακολουθεί την σειρά.

Εν τέλει όπως έχω ξαναπει θα περιμένω να ολοκληρωθεί ο κύκλος για να εκφέρω γνώμη.

Υ.Γ.

Υπάρχει αρκετός κόσμος που την παρακολουθεί μέσω Nova, οπότε το επιχείρημα: δεν πληρώνεις μην μιλάς, δεν στέκει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...