Rachael Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μετά το θάνατο του Ned Stark απορώ με τον εαυτό μου γιατί συνεχίζω να το βλέπω... Μάλλον γιατί θέλω να δώ τον Joffrey να παίρνει αυτό που του αξίζει. Είναι πιο αντιπαθητικός ακόμη κ από τον Draco Malfoy! Σορρυ αλλά ο Draco Malfoy δεν πιανει μία μπροστά στο μ*λ*κισμενο τον Joffrey !Μακράν ο αντιπαθεστερος..
Speculoos Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ας κρατάμε πάντως μικρό καλάθι για το πόσο εντυπωσιακή θα είναι η μάχη του Blackwater (στα βιβλία είναι ό,τι πιο επικό έχει συμβεί, με χιλιάδες πλοία, πολιορκία, μάχες στη στεριά και φυσικά όλο αυτό το πράσινο wildfire). Στο προσχέδιο του σεναρίου η ιδέα ήταν να "βλέπαμε" την εξέλιξη της μάχης μέσα από τις αντιδράσεις της Σέρσει και της Σάνσα από τα νέα που θα τους φέρνουν οι αγγελιαφόροι. *no comment...* Αφού το HBO πείστηκε για μια αύξηση στο budget τελικά την μάχη τη γυρίσανε μέσα από μια "infantryman's perspective, hampered as he is by the fog of war." Από εδώκι εδώ.
Plug Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 παιδιά μια ταινία οπως το lotr με κολοσσιαίες μάχες,εχει προϋπολογισμό κάνα 200αρι εκατομμύρια,ας μην ζητάμε υπερβολικά πράματα,είναι τηλεοπτική σειρά.
Rachael Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Στο προσχέδιο του σεναρίου η ιδέα ήταν να "βλέπαμε" την εξέλιξη της μάχης μέσα από τις αντιδράσεις της Σέρσει και της Σάνσα από τα νέα που θα τους φέρνουν οι αγγελιαφόροι. *no comment...* τραγικο !
kostas_dr Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δηλαδή δεν θα βλέπαμε τίποτα, όπως δεν είδαμε τίποτα και πριν. Γιατί δεν μου προξενεί εντύπωση;
Rachael Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δηλαδή δεν θα βλέπαμε τίποτα, όπως δεν είδαμε τίποτα και πριν. Γιατί δεν μου προξενεί εντύπωση; ε .. τωρα.. τιποτα κι εσυ..υπερβολες. Αφου ειπαμε ..ακολουθει βιβλία..
Chrisxxx Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Αυτο με τη Σανσα και τη Σερσι γίνεται στα βιβλία αλλά είναι ένα μόνο κεφάλαιο από την περιγραφή της μάχης. spoiler βιβλίου για το 9ο επεισόδιο: Ελπίζω να δειξουν τον Τυριον να παίρνει μέρος στη μάχη, όχι οπως έγινε στη μαχη στη 1η σεζον..
TAKE5 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ας κρατάμε πάντως μικρό καλάθι για το πόσο εντυπωσιακή θα είναι η μάχη του Blackwater..... Αν θες δώσε και περισσότερες λεπτομέρειες για τη μάχη που ακόμα δεν έχει συμβεί. Είμαι σίγουρος ότι κανείς δεν θέλει να έχει αγωνία
thermo-sifounas Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Καλά χαλάρωσε Για πες ρε φιλε ενα καλυτερο βιβλιο επικης φαντασιας
..MementoMori.. Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Για πες ρε φιλε ενα καλυτερο βιβλιο επικης φαντασιας Ενδεικτικα Lord of the Rings και Wheel of time. Βεβαια γουστα ειναι αυτα, αλλα οταν δηλωνεις οτι ειναι το καλυτερο που εχει γραφτει, θα υπαρξουν και διαφωνιες. Ισως ειναι το καλυτερο που εχεις διαβασει.
thermo-sifounas Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Lord of the rings το μονο που μπορει να συγκριθει αν και υστερει σε μια δευτερη αναγνωση, ηταν το αγαπημενο μου βιβλιο στην εφηβεια οταν το ξαναδιαβασα βαρεθηκα λιγο αν και παραμενει κορυφαιο . Wheel of time μετα το 4ο βιβλιο ενα εχω να πω Τρατζικ, ουτε με σφαιρες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Tolkien universe>>>>Martin universe, για μένα, με διαφορά όμως... δεν μπορούμε να συγκρίνουμε imho το LotR με το SoIF, διαφορετικό style, "ποσότητα" KAI εποχή που γράφτηκε, θα μπορούσαμε μόνο αν o Tolkien έβγαζε αναλυτικά όλες τις ιστορίες από το Silmarillion μέχρι και το τέλος του LotR...
thermo-sifounas Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Tolkien universe>>>>Martin universe, για μένα, με διαφορά όμως... δεν μπορούμε να συγκρίνουμε imho το LotR με το SoIF, διαφορετικό style, "ποσότητα" KAI εποχή που γράφτηκε, θα μπορούσαμε μόνο αν o Tolkien έβγαζε αναλυτικά όλες τις ιστορίες από το Silmarillion μέχρι και το τέλος του LotR... Συμφωνω απολυτα, ο Tolkien εφτιαξε ενα φανταστικο κοσμο ασυναγωνιστο, δεν συγκρινεται με του Martin, εκει που υστερει ειναι στον τροπο γραφης. Τα βιβλια του Martin ειναι απιστευτα "ευκολα" στο διαβασμα, αλλα και παλι ειναι αληθεια οτι το LoTR γραφτηκε σε αλλη εποχη οποτε ειναι αδοκιμη η συγκριση μαλλον
..MementoMori.. Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Βασικα γουστα ειναι αυτα. Εγω ας πουμε δεν μπορω να μου σκοτωνει βασικους ηρωες ο συγγραφεας. Με εκνευριζει. Ειδικα οταν το κανει στην αρχη της ιστοριας. Νιωθω οτι με κοροιδεψε, οτι με εκανε να νοιαστω για καποιον χαρακτηρα, μονο και μονο για να μου την σπασει αμεσως μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα