viper2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 σποιλερ για αρχες 3ου βιβλίου Λέτε να δειξουν την επίθεση των οthers στο τέλος, γιατι σα να τρέχουν λίγο τα γεγονότα σε ότι αφορά τις εξελίξεις στο βορρα, ή θα το κλεισουν με Τζον και Χαλφχαντ; μαλλον το πρωτο μιας και χρειαζεται καθε αγελαδα αρμεγμα
clevercitizen Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μετά το θάνατο του Ned Stark απορώ με τον εαυτό μου γιατί συνεχίζω να το βλέπω... Μάλλον γιατί θέλω να δώ τον Joffrey να παίρνει αυτό που του αξίζει. Είναι πιο αντιπαθητικός ακόμη κ από τον Draco Malfoy!
Chrisxxx Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 μαλλον το πρωτο μιας και χρειαζεται καθε αγελαδα αρμεγμα Kαι γω αυτό πιστευω μιας και δημιουργείται το απαραιτητο κενο στο 10ο επεισόδιο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μετά το θάνατο του Ned Stark απορώ με τον εαυτό μου γιατί συνεχίζω να το βλέπω... Μάλλον γιατί θέλω να δώ τον Joffrey να παίρνει αυτό που του αξίζει. Είναι πιο αντιπαθητικός ακόμη κ από τον Draco Malfoy! αχ πόσο κρατιέμαι και δεν γράφω ποιοι πεθαίνουν έστω και σε spoiler...
Vaggos02 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Αν πρόκειται για 3ετές πλάνο (4ο βιβλίο ξέρω γω), μέχρι να το δω θα το έχω ξεχάσει, οπότε πες το. Αν πρόκειται για τα επόμενα 3-7 επεισόδια θα το εκτιμούσα αν δεν το έκανες!
imr Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Αν πρόκειται για 3ετές πλάνο (4ο βιβλίο ξέρω γω), μέχρι να το δω θα το έχω ξεχάσει, οπότε πες το. Αν πρόκειται για τα επόμενα 3-7 επεισόδια θα το εκτιμούσα αν δεν το έκανες! Μπα μη το λες και εγω χωρις να εχω διαβασει τα βιβλια οταν εμαθα ποιοι πεθαινουν ξενερωσα Πεθαινει πολυ κοσμος
thermo-sifounas Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Mας εχετε πρηξει μερικοι με το Ned Stark που πεθανε, ε σταματηστε να βλεπετε τη σειρα πολυ απλα. Ο Ned πεθανε στο βιβλιο και δεν υπηρχε περιπτωση να χαλασουν την υποθεση που εκτυλισσεται στα βιβλια. Οσοι συνεχισουν να βλεπουν τη σειρα παντως θα ανταμειφθουν με μια 3η(η 4η σεζον γιατι δεν ξερω πως θα γυριστουν τα βιβλια) με απιστευτες και συνεχεις ανατροπες γιατι το 3ο βιβλιο ειναι πολυ απλα το καλυτερο βιβλιο επικης φαντασιας που γραφτηκε ποτε.
vlachaquito Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 μακραν το χειροτερο επεισοδιο της σειρας. Δεν ειμαι απο αυτους που θελουν μαχη με καθε κοστος, αλλα δυσκολα τα τελευταια 2 επεισοδια θα αποζημιωσουν μια μετρια χρονια. Δεν θελω να παρεξηγηθω, γιατι η σειρα κινειται σε αλλα επιπεδα σε σχεση με ολες τις υπολοιπες, αλλα δεν μπορω να θυμηθω ενα σημειο στα 8 επεισοδια που να μου εχει μεινει, τελειως αντιθετη κατασταση απο την πρωτη χρονια δλδ...
Tmark Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 το 3ο βιβλιο ειναι πολυ απλα το καλυτερο βιβλιο επικης φαντασιας που γραφτηκε ποτε. Καλά χαλάρωσε
kostas_dr Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Απ' ότι διάβασα στον 3ο κύκλο ο rr θα γράψει και το σενάριο τουλάχιστον ενος επεισοδίου, οπότε απ' ότι βλέπω το επόμενο βιβλίο το πιθανότερο είναι ότι θα ολοκληρωθεί ανήμερα της γιορτής του γνωστού Αγίου Τα' γραφε που τα' γραφε κάθε 3-4 χρόνια (ή και παραπάνω), τώρα να δούμε τι θα γίνει. Υπομονή και καλό κουράγιο.
Plug Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 ρε παιδιά δεν ξέρω γιατί αλλα εμένα μου αρεσει οπως πάει η σειρά(εχω την αίσθηση οτι έχουν δώσει βάρος,στους χαρακτήρες με την μεγαλύτερη ανταπόκριση στο κοινό),το πρόβλημα της,για μένα,είναι τα 10 επεισόδια ανά σεζόν.
kostas_dr Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Συμφωνώ, 10 επεισόδια είναι πολύ λίγα. Φαίνεται, λεφτά δεν...
Vaggos02 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μπα μη το λες και εγω χωρις να εχω διαβασει τα βιβλια οταν εμαθα ποιοι πεθαινουν ξενερωσα Πεθαινει πολυ κοσμος Φαντάζομαι ήδη, αλλά δε νομίζω να ξενερώσω. Όταν ξεκίνησα την σειρά είχα ήδη φάει σποιλεριά από την ξαδέρφη ότι τα κλάνει και ο Ned (αυτό το φανταζόμουν, όπου έχει παίξει ψοφάει) και ο Drogo και πάλι δε ξενέρωσα... Ξέρει κανείς πότε περίπου θα αρχίσει η τρίτη σεζόν; Από Σεπτέμβρη ξέρω γω ή πάμε για του χρόνου;
Vaggos02 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Τη γαμίσαμε... Καλά που άφησα το 2 and a half men στη μέση. Να έχω κάτι να βλέπω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα