Προς το περιεχόμενο

Game of Thrones : Season 2 [Spoiler Free up till Season 1]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι ενας καλος δεικτης "ξενερωματος" παντως

Δεν νομιζω οτι ξενερωσε κανεις που σκοτωσαν τον Σταρκ (βασικα εδω μεσα πρεπει να ειστε ελαχιστοι)

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τί περίμενες; Group στο FB ή/και petition; Ό,τι έγινε, έγινε. Αυτή ειναι η αιχμή του δόρατος του Martin που όμως μπορεί να γίνει και αχίλλειος πτέρνα: Όποιος και να πεθάνει στη σειρά, θα συνεχίσουμε να τη βλέπουμε καλώς ή κακώς. Αυτό δε σημαίνει οτι θα χαλάσει τη γενική μου εικόνα για τη σειρά. Αλλά ούτε επειδή δεν σ'άρεσε ένας χαρακτήρας να θεωρήσεις ως αντικειμενικό γεγονός και να αρχίζεις τα εμείς και τα εσείς, ότι ντε και καλά, δεν τρέχει τίποτα που πέθανε.

Εμένα αυτό που δεν μ'αρεσε στο θανατο του ήταν ότι ο χαρακτήρας είχε τεράστιο potential. Yποχείριο της Σέρσει αλλά και της τιμής του, δυνητικός πόλεμος εναντίον του γιου του, έριδα ως προς τον Baelish ελέω Cat, αστείρευτοι προσανατολισμοί για character development.. Έτσι, αν δεν σ'αρεσε ο χαρακτήρας, δικαίωμα σου φυσικά. Αλλά μαζί του πέθαναν και πολλά πλοκάμια δολοπλοκιών. Αν πεις ό,τι ήδη υπάρχουν.. φαντάσου να ζούσε!

Δημοσ.

Εγω απο οσους γνωστους μου το βλεπουν παρατηρησα οτι στεναχωρηθηκαν με τον σκοτωμο του Νεντ Σταρκ ο οποιος οντως ειχε potential ως χαρακτηρας.

Στη δευτερη σαιζον δεν υπαρχει αναλογος χαρακτηρας με τον οποιο να ταυτιζεσαι (ισως ο Σνοου) αλλα γενικα η δευτερη σαιζον μου φαινεται αρκετα πιο μετρια απο την πρωτη.Σα να ειναι ολα τα subplots λιγο υποδεεστερα..

Δημοσ.

Μονο που αυτο που λετε, το potential, αφορα την σειρα και πως το διαχειριζεται.

Ενιγουει, εγω προτιμω μια σειρα που ξερω οτι κανενας χαρακτηρας δεν ειναι απολυτα καλος και safe και εχω αγωνια για τη μοιρα του και μετα ειναι ευθυνη των δημιουργων να μου δωσουν τον επομενο γαματο χαρακτηρα, απο μια σειρα που θα ειχε 1-2 πολυ καλοδουλεμενους χαρακτηρες με potential αλλα που παντα θα ηξερα πως ο,τι και να γινει, ειναι ασφαλεις και αρα δεν εχω αγωνια (βλ. Fringe)

Δημοσ.

Μπορει να βρισκω αλλα ελαττωματα, κυριως στη 2η σεζον, του GoT αλλά για μενα προσωπικα το να σκοτωθει νωρις καποιος που θεωρουταν key player οπως ο Νεντ ή ακόμα και

ο Ρενλυ Μπαραθηον

ειναι στα προταιρηματα.

Ο καθενας οπως την βρισκει

Δημοσ.

βιβλιοσποιλερ

Leaked audition tape confirms Edmure Tully will be cast

μια ακομα καλη ειδηση, αλλα θελω και το ψαρι

Δημοσ.

Εμένα αυτό που δεν μ'αρεσε στο θανατο του ήταν ότι ο χαρακτήρας είχε τεράστιο potential. Yποχείριο της Σέρσει αλλά και της τιμής του, δυνητικός πόλεμος εναντίον του γιου του, έριδα ως προς τον Baelish ελέω Cat, αστείρευτοι προσανατολισμοί για character development.. Έτσι, αν δεν σ'αρεσε ο χαρακτήρας, δικαίωμα σου φυσικά. Αλλά μαζί του πέθαναν και πολλά πλοκάμια δολοπλοκιών. Αν πεις ό,τι ήδη υπάρχουν.. φαντάσου να ζούσε!

Δε νομίζω οτι θα είχε τόσο ενδιαφέρον.Έτσι όπως είχαν έρθει τα πράγματα στη καλύτερη περίπτωση να κατέληγε στο Τοίχος (οπότε πάπαλα οποιαδήποτε ανάμιξη με τα της διαδοχής) ή αν έπιανε λίγο πιο γρήγορα ο Robb τον Kingslayer και τους ανταλάσσανε θα είχαμε χάσει όλη την King in the North πλοκή (ο Ned θα πήγαινε στον Stannis).Οπότε θα είχαμε απλά ένα μέτωπο : Lannisters vs όλων των υπόλοιπων.

Γενικά πιστεύω οτι είναι πολύ πιο ενδιαφέρον έτσι, συν οτι ο συγγραφέας περνάει και αρκετά μήνυμα για το κόσμο του.

Δημοσ.

βιβλιοσποιλερ

Leaked audition tape confirms Edmure Tully will be cast

μια ακομα καλη ειδηση, αλλα θελω και το ψαρι

Εννοείτε θέλουμε ψάρι... Επίσης βιβλιοσποιλεροερώηση

Τον Ramsay μόνο αναφορές τον κάνουν, αλλα εαν θυμάμαι καλά έπρεπε να χε εμφανιστεί ως τώρα

Δημοσ.

Εννοείτε θέλουμε ψάρι... Επίσης βιβλιοσποιλεροερώηση

Τον Ramsay μόνο αναφορές τον κάνουν, αλλα εαν θυμάμαι καλά έπρεπε να χε εμφανιστεί ως τώρα

σημαντικο βιβλιοσποιλερ

επρεπε, αλλα απο τη στιγμη που παιξαν την κατακτηση και αποδραση των μικρων σε fast forward τον μετεθεσαν για αργοτερα...ψιλοκριμα βεβαια γιατι καλο ηταν να χτισουν τη σχεση του με το θιον τωρα που εκεινος εχει το πανω χερι...

Δημοσ.

Για τους γκρινιάρηδες σχετικά με τους θανάτους και την απουσία κεντρικού χαρακτήρα:

Έχοντας διαβάσει τα βιβλία έβγαλα το συμπέρασμα ότι αυτό που κάνει το GΟΤ να ξεχωρίζει είναι ακριβώς αυτό. Δεν υπάρχει καλός ή κακός χαρακτήρας, όλοι είναι δέσμιοι των ελαττωμάτων τους και δρουν με γνώμονα το συμφέρον τους. Μπορεί από την μια να μην δένεσαι με έναν χαρακτήρα αλλά έχεις την ευκαιρία να δεις την ιστορία από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Δεν υπάρχει κάποιος σούπερ κακός για να μισήσετε γιατί αν δείτε προσεκτικά τις ιστορίες τους (όταν αυτές αποκαλυφθούν) θα ανακαλύψετε ότι οι αντιδράσεις τους είναι ρεαλιστικές.

Αυτό που με ενθουσίασε στον Μάρτιν πάντως είναι το πόσο πλούσια σε πλοκή είναι η ιστορία και τι όμορφα που δένει όσο εξελίσσεται, ναι μεν είναι αργό σε κάποιες φάσεις αλλά αν αυτό είναι το τίμημα τότε το δέχομαι ευχαρίστως.

cool.png

Δημοσ.

Όντως. Εγώ ποιο πολύ απολα ήθελα να δω Reeds

Mπορει να τους δουμε στην επόμενη σεζόν, δεν ειναι δυσκολο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...