Προς το περιεχόμενο

Game of Thrones : Season 2 [Spoiler Free up till Season 1]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή κι άγια η δεύτερη season.

ΑΛΛΑ. Μου λείπει ο Ned Stark. Ναι, ΟΚ. Ensemble cast και δε συμμαζεύεται. Αλλά όσο καλοί και αν είναι οι παρελκόμενοι χαρακτήρες χρειάζεσαι ένα στήριγμα, μία άγκυρα, κάπου να κουρνιάσεις βρε αδερφέ. Ε, ο Ned χάθηκε για πάντα. Δεν λέω πέθανε, γιατί δεν μπορώ να το αντέξω. Απορώ κιόλας γιατί πέθανε διότι θα είχε πολύ ενδιαφέρον να ήταν υπό τις διαταγές της Cersei η οποία δεν τον ήθελε νεκρό αλλά του χεριού τους. Οπότε το να βλέπαμε τον Νed εναντίον του γιου του -ίσως να μην έκανε εκστρατείες αν δεν πέθενε ο πατέρας του αλλά ίσως και να έκανε γνωρίζοντας ότι ο πατέρας του παρά τη θέληση του προσφέρει τις υπηρεσίες του- θα ήταν εξίσου ενδιαφέρον.

Οπότε ΓΙΑΤΙ πέθανε; Ο τρόπος και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε είναι ακόμα χειρότερες. Οκ, είχε ένα μικρό Οιδιπόδειο, η γυναίκα του θα μπορούσε άνετα να είναι ..γιαγιά του βάσει εμφάνισης αλλά δεν πειράζει. Βλέποντας τη δεύτερη season ένα έχω να πω: Κύριε Ned, μου λείπετε.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κ'εγω θεωρω πως λειπει απο τη σειρα ο Ned. :-(

Παρεπιπτοντως και μενα δεν μαρεσουν οι gay sex σκηνες αλλα ειναι λιγες ετσι κιαλλιως.

Δημοσ.

Κι εμένα ρε παιδιά δε μου αρέσουν οι σκηνές με γυναίκες που βιάζονται ή πέφτουν γενικώς θύματα κακοποίησης

(βλ. σκηνή με Τζόφρει και 2 πόρνες)

ούτε και οι σκηνές όπου σφάζονται μωρά

(πρεμιέρα δεύτερης σεζόν)

αλλά τι να κάνουμε; Υπάρχουν κι αυτά στον «υπέροχο» κόσμο μας, οπότε είναι λογικό να υπάρχουν και σε ένα ρεαλιστικά πλασμένο φανταστικό κόσμο.

(τι έγραψα πάλι!;!)

Δημοσ.
Ελπιζω η συγκριση του ομοφυλοφυλου σεξ με σφαγμενα μωρα και βιασμενες γυναικες, να ειναι απλα ατυχης.

Πού είδες σύγκριση τώρα πάλι εσύ; :confused: :shifty:

Δημοσ.

Οπότε ΓΙΑΤΙ πέθανε; [...] Βλέποντας τη δεύτερη season ένα έχω να πω: Κύριε Ned, μου λείπετε.

Ο George Martin, συγγραφέας των βιβλίων, δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να σκοτώνει βασικούς χαρακτήρες, εκεί που δεν το περιμένεις... ;)

Δημοσ.

Οπότε ΓΙΑΤΙ πέθανε;

Γιατι 1) υποθετω εγινε στο βιβλιο και κατι τοσο σοβαρο δεν το κοβεις απο τη σειρα 2) γιατι ειναι σουπερ γαματο

Αν σε μια σειρα, στην 1η σεζον, πεθαινει αυτος που νομιζουμε ολοι οτι ειναι ο κεντρικος ηρωας και θα τους σφαξει ολους στο τελος, ειναι totally cool, εχεις μονιμως αγωνια. Το προβλημα με το 90% των σειρων/ταινιων ειναι πως και να σου δειξουν σε μια σκηνη τον πρωταγωνιστη να πεφτει απο αεροπλανο, αμεσως μετα κατι θα γινει και θα σωθει. Το πολυ πολυ να "θυσιαστει" για το greater good στο τελος

Αλλα το να τον φας τοσο γρηγορ, απο μενα πολλα ρισπεκ'. Αρα κανεις δεν ειναι safe αρα ποτε δεν ξερεις πως θα τελειωσει το επομενο επεισοδιο

Δημοσ.

Και μαλιστα αποκτα αλλη γλύκα όταν αυτό γινεται σε ανυποπτο σημείο μέσα στο επεισόδιο και όχι στο τέλος.

Δημοσ.

Γιατι 1) υποθετω εγινε στο βιβλιο και κατι τοσο σοβαρο δεν το κοβεις απο τη σειρα 2) γιατι ειναι σουπερ γαματο

Αν σε μια σειρα, στην 1η σεζον, πεθαινει αυτος που νομιζουμε ολοι οτι ειναι ο κεντρικος ηρωας και θα τους σφαξει ολους στο τελος, ειναι totally cool, εχεις μονιμως αγωνια. Το προβλημα με το 90% των σειρων/ταινιων ειναι πως και να σου δειξουν σε μια σκηνη τον πρωταγωνιστη να πεφτει απο αεροπλανο, αμεσως μετα κατι θα γινει και θα σωθει. Το πολυ πολυ να "θυσιαστει" για το greater good στο τελος

Αλλα το να τον φας τοσο γρηγορ, απο μενα πολλα ρισπεκ'. Αρα κανεις δεν ειναι safe αρα ποτε δεν ξερεις πως θα τελειωσει το επομενο επεισοδιο

Βασικά το γιατί πέθανε που είπα ήταν λίγο ρητορικό σαν ερώτημα αλλα μιας και το θίξαμε..

1) Προφανώς

2) Μα λέμε ότι υφίσταται ensemble cast, δεν τίθεται τόσο θέμα κεντρικού ήρωα. Όπως είπε και ο georgeadams παραπάνω, είναι στοιχείο της γραφής του Martin αυτό. Μιας και το είχα ακούσει από αρκετά άτομα αυτό, πιο πολύ εντύπωση θα μου έκανε αν ζούσε (και εξήγησα πιο πριν ότι θα υπήρχε και έτσι αρκετό, αν όχι περισσότερο, ενδιαφέρον) παρά το ότι πέθανε. Το να ζήσει δεν θα ήταν γλυκανάλατο ή/και cliché, άλλωστε είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν καταστάσεις που είναι χειρότερες από το θάνατο και ο Martin θα μπορούσε άνετα να το εκμεταλλευτεί αυτό. Επίσης, πέρα από την αγωνία που αναφέρεις καραδοκεί και η πιθανότητα να ξενερώσεις ανεπανόρθωτα..

Δημοσ.

Να ξενερωσω προσωπικα με τιποτα

Και αν διαβασεις τριγυρω στο Ιντερνετ, οι περισσοτεροι tv fans χαιρονται που μια σειρα σκοτωνει τον κεντρικο ηρωα νωρις (γιατι οτι και να εχει φανει μετα, μεχρι εκεινη τη στιγμη, οσοι δεν ειχαμε διαβασει τα βιβλια νομιζαμε οτι ο Νεντ θα ηταν ο κεντρικος ηρωας)

Βασικα η σειρα εχει γαμηθει στα ratings οποτε δεν νομιζω οτι ξενερωσε κανεις που σκοτωθηκε ο Νεντ Σταρκ

Δημοσ.

Ναι, μόνο που τα ratings δε δείχνουν άμεσα και τί σκεφτεται ο κόσμος. Και 'γω συνεχίζω να το βλέπω. Είπαμε, ensemble cast..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...