computeras13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 υ.γ πάλι καλά που δεν παίζουν και τίποτα μαύροι. Παίζουν στην δεύτερη season.
naruto14 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 ''Πείτε μου αν παίζουν γκέι στην σειρά να ξέρω αν την δω η όχι?'' Ρε συ ναρούτο πραγματικά είναι πολύ ρατσιστικό το σχόλιο σου. Αντε και παίζουν. Αντε και δείχνουν και 10 σκηνές ''ακατάλληλες'' παραπάνω. Τι έγινε? Θα αηδιάσεις? Θα τυφλωθείς απο την αηδία? Δεν αντέχεις τόσο πολύ να βλέπεις άντρες να φιλιούνται που σε κάνει να μην βλέπεις μια ολόκληρη σειρά για να το αποφύγεις? Δηλαδή είμαστε οκ στις σπλατεριές, στο ξεκοίλιασμα, στο να δώσεις σε μια μητέρα να φάει τα έντερα του σφαγμένου μωρού της, ΑΛΛΑ μην μου βάλετε γκέι να φιλιούνται. υ.γ πάλι καλά που δεν παίζουν και τίποτα μαύροι. Δεν ανέφερα πουθενά ότι θα αηδίασω. Αλλά δεν μου αρέσει να βλέπω τέτοιες σκηνές. Και αυτό για τα ξεκιλιασματα που είπες δεν τα βλέπουν όλοι. Οι καθένας με τα γούστα του. Τέλος πάντων την απάντηση στο ερώτημα την πήρα. Σας ευχαριστώ.
viper2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Ήμουν έτοιμος να δω το πρώτο επεισόδιο από την σεζόν 1. Έριξα μια γρήγορη ματιά στα επόμενα επεισόδια και είδα ότι εκτός από σεξ σκηνές έχει και gay σκηνές. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος που τα είδε αυτά να μου πει τι καλό μπορεί να έχουν τέτοιες σκηνές? Σαν concept μου φάνηκε άκρως ενδιαφέρον αλλά μόλις είδα αυτά ξενέρωσα. Πως γίνεται μια τέτοια σειρά να παίρνει 9.4? Δεν προσπαθώ να γίνω επιθετικός ή κάτι τέτοιο αλλά εκπλήσσομαι με αυτά που βλέπω. Δεν ξέρω τι να πω δεν μου άρεσαν καθόλου αυτά και εξαιτίας τους μπορεί να μην δω καν την σειρά. Έχει πολλές τέτοιες σκηνές? εχει αλλα κλεισε τα ματια σου σε εκεινο το σημειο...
Kasrith Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 εχει αλλα κλεισε τα ματια σου σε εκεινο το σημειο... Και τα αυτιά Οι γκευ δηλαδή δεν θα βλέπουν σειρές με στρειτ σεξουαλικές σκηνές... Όλες της καλές θα χάσουνε!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δηλαδή είμαστε οκ στις σπλατεριές, στο ξεκοίλιασμα, στο να δώσεις σε μια μητέρα να φάει τα έντερα του σφαγμένου μωρού της, ΑΛΛΑ μην μου βάλετε γκέι να φιλιούνται. υ.γ πάλι καλά που δεν παίζουν και τίποτα μαύροι. Φαντάζεσαι να ήταν και gay οι μαύροι? Πάντως το 9,4 του imdb είναι όντως υψηλό, έχει δίκιο ο φίλος. Πρέπει να έχει πέσει γραμμή και να διπλοψηφίζουν οι gay με διπλά και τριπλά account, δεν εξηγείται αλλιώς.
xazomama Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Πάντως το 9,4 του imdb είναι όντως υψηλό, έχει δίκιο ο φίλος. Nομίζω πάντως ότι παίζει ρόλο πως βαθμολογούν όλη τη σειρά χωρίς να την έχουν ολοκληρώσει. Ενώ άλλες, πρώτα ολοκληρώθηκαν και μετά βαθμολογήθηκαν από την πλειοψηφία γι' αυτό και τα πολύ πιο χαμηλά τους νούμερα. Το "Game of Thrones" θυμάμαι από τα μέσα της πρώτης σεζόν είχε βαθμολογηθεί από 100.000 άτομα περίπου. Αντιλαμβάνεστε τη διαφορά χάρη σε αυτή την μικρήηηηη λεπτομέρεια...
naruto14 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Αυτή η σειρά στο nova παίζεται έτσι? Κάθε ποτέ βγαίνουν νέα επεισόδια?
georgeadams Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Αυτή η σειρά στο nova παίζεται έτσι? Κάθε ποτέ βγαίνουν νέα επεισόδια? http://bit.ly/Kfpn6Y
krypton Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Αυτή η σειρά στο nova παίζεται έτσι? Κάθε ποτέ βγαίνουν νέα επεισόδια? κάθε τρίτη. novacinema1 και στο hd κανάλι τους (καλή η ποιότητα).
kostas_dr Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Θα περιμένω να ολοκληρωθεί ο κύκλος για να εκφέρω άποψη. Λίγα επεισόδια ακόμα θέλει.
Kasrith Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Nομίζω πάντως ότι παίζει ρόλο πως βαθμολογούν όλη τη σειρά χωρίς να την έχουν ολοκληρώσει. Ενώ άλλες, πρώτα ολοκληρώθηκαν και μετά βαθμολογήθηκαν από την πλειοψηφία γι' αυτό και τα πολύ πιο χαμηλά τους νούμερα. Το "Game of Thrones" θυμάμαι από τα μέσα της πρώτης σεζόν είχε βαθμολογηθεί από 100.000 άτομα περίπου. Αντιλαμβάνεστε τη διαφορά χάρη σε αυτή την μικρήηηηη λεπτομέρεια... Αυτοι ομως μπορουν να αλλαξουν την ψηφο τους αν απογοητευτουν, δεν ειναι τιποτα οριστικο Ε και μην ξεχασουμε τους διπλοακαουνταρισμενους γκευ
taxamata267 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Ρε παιδια μη δινετε σημασια σε αυτον..τρολαρει ξεκαθαρα..και αν δεν θελει να την δει δεν εχει αναγκη το Game Of Thrones και αυτον για θεατη του...Ακου λεει οτι ειναι γεματο gay σκηνες...ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ
viper2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 17 Μαΐου παγκόσμια ημέρα κατά της ομοφοβίας δειτε τις σκηνες σημερα για τον ιερο αυτον σκοπο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα