Kasrith Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 δεν είναι τα παιδιά stark 100% είναι τα αλλα 2 που έτρεχαν τα έδειξε πολλές φορες Μια φορά...
naruto14 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Ήμουν έτοιμος να δω το πρώτο επεισόδιο από την σεζόν 1. Έριξα μια γρήγορη ματιά στα επόμενα επεισόδια και είδα ότι εκτός από σεξ σκηνές έχει και gay σκηνές. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος που τα είδε αυτά να μου πει τι καλό μπορεί να έχουν τέτοιες σκηνές? Σαν concept μου φάνηκε άκρως ενδιαφέρον αλλά μόλις είδα αυτά ξενέρωσα. Πως γίνεται μια τέτοια σειρά να παίρνει 9.4? Δεν προσπαθώ να γίνω επιθετικός ή κάτι τέτοιο αλλά εκπλήσσομαι με αυτά που βλέπω. Δεν ξέρω τι να πω δεν μου άρεσαν καθόλου αυτά και εξαιτίας τους μπορεί να μην δω καν την σειρά. Έχει πολλές τέτοιες σκηνές?
DeadOrganPlayer Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Τίγκα είναι φίλος. Έχουμε φτιαχτεί άγρια όλοι σου λέω. Φαντάσου το Brokeback Mountain με σπαθιά! 1
naruto14 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Τίγκα είναι φίλος. Έχουμε φτιαχτεί άγρια όλοι σου λέω. Για ποιο λόγο τώρα ειρωνεύεσαι? Καλά τι να πω πάω πάσο.
Sugizo Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 αφού κάθεσαι και κρίνεις όλη την σειρά για 1-2 gay σκηνές... τι περιμένεις να σου απαντήσει?
naruto14 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 αφού κάθεσαι και κρίνεις όλη την σειρά για 1-2 gay σκηνές... τι περιμένεις να σου απαντήσει? Δεν ξέρω πόσες σκηνές έχει και για αυτό ρώτησα. Αν είναι μία 2 άντε να τις προσπεράσω λίγο γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτή τη σειρά. Διάβασα όμως ότι στη δεύτερη σεζόν θα είναι γεμάτη με τέτοιες και για αυτό σας ρώτησα.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Ήμουν έτοιμος να δω το πρώτο επεισόδιο από την σεζόν 1. Έριξα μια γρήγορη ματιά στα επόμενα επεισόδια και είδα ότι εκτός από σεξ σκηνές έχει και gay σκηνές. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος που τα είδε αυτά να μου πει τι καλό μπορεί να έχουν τέτοιες σκηνές? Σαν concept μου φάνηκε άκρως ενδιαφέρον αλλά μόλις είδα αυτά ξενέρωσα. Πως γίνεται μια τέτοια σειρά να παίρνει 9.4? Δεν προσπαθώ να γίνω επιθετικός ή κάτι τέτοιο αλλά εκπλήσσομαι με αυτά που βλέπω. Δεν ξέρω τι να πω δεν μου άρεσαν καθόλου αυτά και εξαιτίας τους μπορεί να μην δω καν την σειρά. Έχει πολλές τέτοιες σκηνές? Καλά, ποιός βαθμολογεί μια σειρά με βάση το πόσους γκέουλες έχει? Τέσπα, όχι δεν υπάρχουν πολλές τέτοιες σκηνές.Βασικά μόνο μια μπορώ να θυμηθώ και αυτή ειναι απο τη πρώτη season.
naruto14 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Καλά, ποιός βαθμολογεί μια σειρά με βάση το πόσους γκέουλες έχει? Τέσπα, όχι δεν υπάρχουν πολλές τέτοιες σκηνές.Βασικά μόνο μια μπορώ να θυμηθώ και αυτή ειναι απο τη πρώτη season. Αν είναι όντως έτσι θα κάνω τα στραβά μάτια και θα την δω. Δεν είπα ότι την βαθμολογούμε σύμφωνα με αυτήν. Πάντως εγώ άμα έκανα review θα κατ έβαζα λίγο την βαθμολογία. Τέλος πάντων.
computeras13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Επειδή εσύ έχεις ένα κόμπλεξ δηλαδή, θα κατακρίνεις μια σειρά/ταινία ή οτιδήποτε βάση αυτού;! Αυτό που λες είναι πέρα για πέρα ρατσιστικό και ανώριμο. Μήπως είσαι ομοφιλοφοβικός; Μήπως είσαι μπερδεμένος;! Πότε σταμάτησε η μάνα σου να σε θιλάζει;! ΥΓ: Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς 1
naruto14 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Επειδή εσύ έχεις ένα κόμπλεξ δηλαδή, θα κατακρίνεις μια σειρά/ταινία ή οτιδήποτε βάση αυτού;! Αυτό που λες είναι πέρα για πέρα ρατσιστικό και ανώριμο. Μήπως είσαι ομοφιλοφοβικός; Μήπως είσαι μπερδεμένος;! Πότε σταμάτησε η μάνα σου να σε θιλάζει;! ΥΓ: Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς Δεν θα μπω καν στον κόπο να απαντήσω σε τέτοιες ηλίθιες ερωτήσεις.
computeras13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Συγγνώμην κιόλας αλλά δες το λίγο σφαιρικά το θέμα για να δεις οτι το ηλίθιο του όλου θέματος είναι του να κρίνεις μια σειρά από 1-2 ομοφυλοφιλικές σκηνές.
thermo-sifounas Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δεν θα μπω καν στον κόπο να απαντήσω σε τέτοιες ηλίθιες ερωτήσεις. Για τετοια ηλιθια σχολια σαν το δικο σου και πολυ σημασια σου εδωσε ο φιλος. Μια τυχαια σειρα απο αναρθρες κραυγες θα σου αξιζε καλυτερα...
naruto14 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Συγγνώμην κιόλας αλλά δες το λίγο σφαιρικά το θέμα για να δεις οτι το ηλίθιο του όλου θέματος είναι του να κρίνεις μια σειρά από 1-2 ομοφυλοφιλικές σκηνές. Δεν έκρινα την σειρά από 1-2 τέτοιες σκηνές. Και το είπα μάλιστα ότι όλο το σενάριο χωρίς καν να το δω μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Απλά βλέποντας αυτήν την σκηνή στην τύχη και διαβάζοντας ότι η σεζόν 2 θα είναι γεμάτη με τέτοιες αυτό υπέθεσα.
vlachaquito Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 aaahhh these homophobic guys... :mrgreen: naruto θυμησε μου ρε φιλε τι ωρα εχει αυριο συνελευση η χρυση αυγη, μην παω καθυστερημενος 1
Sellers Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 ''Πείτε μου αν παίζουν γκέι στην σειρά να ξέρω αν την δω η όχι?'' Ρε συ ναρούτο πραγματικά είναι πολύ ρατσιστικό το σχόλιο σου. Αντε και παίζουν. Αντε και δείχνουν και 10 σκηνές ''ακατάλληλες'' παραπάνω. Τι έγινε? Θα αηδιάσεις? Θα τυφλωθείς απο την αηδία? Δεν αντέχεις τόσο πολύ να βλέπεις άντρες να φιλιούνται που σε κάνει να μην βλέπεις μια ολόκληρη σειρά για να το αποφύγεις? Δηλαδή είμαστε οκ στις σπλατεριές, στο ξεκοίλιασμα, στο να δώσεις σε μια μητέρα να φάει τα έντερα του σφαγμένου μωρού της, ΑΛΛΑ μην μου βάλετε γκέι να φιλιούνται. υ.γ πάλι καλά που δεν παίζουν και τίποτα μαύροι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα