Προς το περιεχόμενο

Game of Thrones : Season 2 [Spoiler Free up till Season 1]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να τα διαβάσω. Σκέφτομαι να τα αγοράσω όλα μαζί πακετάκι. Έχω βρει αυτό που σκέφτομαι να τσιμπήσω. Αν δεν κάνω λάθος όμως λείπουν δύο βιβλία; (Ρωτάω μιας και δεν το έχω ψάξει ακόμα πολύ πόσα είναι τα βιβλία). Αν ξέρει κανείς κιόλας κάποιο πακετάκι που να τα έχει όλα μαζεμένα (όσα και να είναι) και σε καλή τιμή, ας το αναφέρει.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Thanks Chrisxxx. Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω. Άλλωστε μέχρι τέλη Σεπτεμβριου δεν θα έχω χρόνο να τα διαβάσω.

• Super Moderators
Δημοσ.

τα αμερικάνικα κανάλια σε trollάρουν skiabox, κόβουν τις σειρές που σου αρέσουν και όχι αυτές που βαριέσαι :P

Δημοσ.

Η σειρά όσο πάει και γίνεται πιο βαρετή...angry.gif

Πλάκα μας κάνεις σίγουρα...

Μπορεί να μην σου αρέσει, μπορεί να μην γουστάρεις για 1002 λόγους, αλλα ήμαρτον εαν χαρακτηρίζεις το τελευταίο επεισόδιο ως "βαρετό"!!

• Super Moderators
Δημοσ.

γίνεται βαρετή για εκείνον, δεν γίνεται βαρετή γενικά, τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά...

Δημοσ.

τα αμερικάνικα κανάλια σε trollάρουν skiabox, κόβουν τις σειρές που σου αρέσουν και όχι αυτές που βαριέσαι :P

Μπα, πιστεύω οτι κόβουν οσες δεν έχουν gay μέσα ! :devil:

Δημοσ.

Για νανούρισμα είναι ότι πρέπει.

Μάλλον θα έπεσε το budget στο μισό και δε μας το είπαν.devil.png

• Super Moderators
Δημοσ.

damn, δεν μπορώ να σε φανταστώ να διαβάζεις βιβλίο (γενικά), με μια σελίδα θα σε παίρνει ο ύπνος :rolleyes:

Δημοσ.

damn, δεν μπορώ να σε φανταστώ να διαβάζεις βιβλίο (γενικά), με μια σελίδα θα σε παίρνει ο ύπνος :rolleyes:

Για μένα λες; :P :P

Δημοσ.

Λυπάμαι αλλά θα συμφωνήσω και εγώ, και για εμένα η σειρά ψιλοξεφούσκωσε και μου μοιάζει πιο πολύ σαν μέσο προώθησης των βιβλίων. "Αν σας άρεσε η σειρά, διαβάστε τα βιβλία".

Φοβάμαι ότι οι παραγωγοί δάγκωσαν μεγαλύτερη μπουκιά από όσο μπορούν να μασήσουν. Υπερβολικά πολλοί χαρακτήρες, υπερβολικά πολλά γεγονότα και όλα παρουσιάζονται επί τροχάδην πλέον, δεν τους δίνεται η βαρύτητα που πρέπει. Όχι βέβαια ότι θα σταματήσω να την βλέπω, αλλά ο πρώτος κύκλος είναι απίστευτα καλύτερος από τον δεύτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα σου αρεσει η 2η σεζον, το τέλος τουλάχιστον. Οπως και η 3η. Δυστυχως η δράση έχει ανοιξει και θα ανοιξει ακόμα περισσότερο, κατι που για τη σειρα δεν ειναι καλό. Οντως δεν μπορει να γίνει η εμβάθυνση των οπως θα έπρεπε και πρέπει μεσα σε λιγα δευτερολεπτα να καταλαβαινουμε πράγματα που αναλύονται σε 1 κεφαλαιο στο βιβλίο π.χ.

ο Ρικον (ο μικρος Σταρκ) θελει πίσω την οικογενεια του ή οτι ο Μπριεν αγαπαει τον Ρενλυ

Στην 3η σεζόν που θα παρουσιάσουν το 1ο μέρος του 3ου βιβλίου θα εχουμε πιστευω μεγαλύτερη εμβάθυνση χαρακτηρων αλλά η εξελιξη θα ειναι επίσης πιο αργη με αβεβαια αποτελέσματα. Τελος η διαφορα της 1ης σεζον με τις υπόλοιπες ειναι η ελλειψη κεντρικού ηρωα όπως ο Νεντ Σταρκ στην 1η σεζόν, κατι πάει να γίνει με τον Τυριον αλλά και πάλι δεν καλύπτει το κενό.

Επεξ/σία από Chrisxxx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...