xavier Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 ναι ηθελα να το γραψω και αυτο, πολυ καλη η σκηνη με τον κωλο αλλα δεν θα χαραμισω την αγαπη μου για το συγκεκριμενο wildling, θα περιμενω κατι βαλυτερο
Kasrith Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Εκεί που του λέει Think they are out looking for you? Think they will find you? Αντί για το You're brave. Stupid, but brave περίμενα ένα You know nothing Jon Snow..
Kasrith Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=RaVcUyzc-dA ναι και εγω, αλλα δεν κολλουσε ρε... Μια χαρά κολλούσε!! Αν όχι εκεί, τουλάχιστον στο -There is no shelter here -There is no shelter anywhere -BAM ατακάρα αλλα δεν
Spiros83 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Ρε παίδες, στα βιβλία, της πήραν αλήθεια τους δράκους της? Το βλέπαμε με έναν φίλο που έχει διαβάσει τα βιβλία και με το που είδε τη σκηνή λέει "Ωπ, αυτό δεν έγινε ποτέ". Αναρωτιέμαι, επειδή δεν τον εμπιστεύομαι και πολύ στο συγκεκριμένο θέμα (το να καταλαβαίνει τί διαβάζει εννοώ ) και μιας κι εγώ δεν έχω διαβάσει τίποτα, είναι δυνατόν να παρέκλιναν τόσο πολύ στη σειρά? Δε μου φαίνεται κάτι απλό, που απλά το πετάς μέσα ενώ δεν υπάρχει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 διάβασε τα παραπάνω posts, το αναφέρουν...
Spiros83 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 διάβασε τα παραπάνω posts, το αναφέρουν... Thanks και sorry...
Kasrith Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Thanks και sorry... Όχι, αλλα έχει γενική συνέχεια (μάλλον) για να μπει back on track. Γενικά έχουν αρκετές αλλαγές φέτος, δεν είναι το πρώτο συμβάν (όχι ότι με πειράζει προσωπικά)
paranoid_gr Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Παιδιά γενικά το ψυρίζουμε λίγο εως πολύ το θέμα.Και στον 1ο κύκλο έγιναν αλλαγές στα επεισόδια αλλά επειδή το όλο πράγμα ήταν φρέσκο και δεν είχε διαβάσει κανένας τα βίβλια δεν έδωσε καμία σημασία και δεν το αντιμετώπισε σαν "διαφορά".Όποτε αφήστε να δούμε την συνέχεια γτ το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν πρόκειται να μας απογοητεύσει κανένας...Εξάλλου στο σενάριο συνεργάζεται ο ίδιος ο Μαρτιν.
st2 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 και εγω δεν εχω προβλημα με την σειρα μια χαρα το παει περισσοτερο ως παιχνιδι το βλεπω "ψαξε τις διαφορες" με τα βιβλια
kostas_dr Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Πόσοι, συνολικά, απ' τους τηλεθεατές έχουν διαβάσει τα βιβλία;
weber122 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 τα βιβλία δεν τα έχω διαβάσει. κυρίως είμαι της εικόνας αλλά το συγκεκριμένο θα γούσταρα να το διαβάσω. αναμονή για την ερχόμενη τρίτη. περιμένω (νομίζω πως θα έχει) αλλη μια έκλπηξη τη 2η σεζόν
ikskarda Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 το ονομα αυτης Rose Leslie http://www.imdb.com/name/nm3310211/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα