Προς το περιεχόμενο

Game of Thrones : Season 2 [Spoiler Free up till Season 1]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ηθελα να το γραψω και αυτο, πολυ καλη η σκηνη με τον κωλο :devil: :whistle:

αλλα δεν θα χαραμισω την αγαπη μου για το συγκεκριμενο wildling, θα περιμενω κατι βαλυτερο

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εκεί που του λέει

Think they are out looking for you? Think they will find you?

Αντί για το You're brave. Stupid, but brave περίμενα ένα

You know nothing Jon Snow..

Δημοσ.

Ρε παίδες, στα βιβλία, της

πήραν αλήθεια τους δράκους της? Το βλέπαμε με έναν φίλο που έχει διαβάσει τα βιβλία και με το που είδε τη σκηνή λέει "Ωπ, αυτό δεν έγινε ποτέ". Αναρωτιέμαι, επειδή δεν τον εμπιστεύομαι και πολύ στο συγκεκριμένο θέμα (το να καταλαβαίνει τί διαβάζει εννοώ :-D) και μιας κι εγώ δεν έχω διαβάσει τίποτα, είναι δυνατόν να παρέκλιναν τόσο πολύ στη σειρά? Δε μου φαίνεται κάτι απλό, που απλά το πετάς μέσα ενώ δεν υπάρχει...

Δημοσ.

Thanks και sorry... :unsure:

Όχι, αλλα έχει γενική συνέχεια (μάλλον) για να μπει back on track.

Γενικά έχουν αρκετές αλλαγές φέτος, δεν είναι το πρώτο συμβάν (όχι ότι με πειράζει προσωπικά)

Δημοσ.

Παιδιά γενικά το ψυρίζουμε λίγο εως πολύ το θέμα.Και στον 1ο κύκλο έγιναν αλλαγές στα επεισόδια αλλά επειδή το όλο πράγμα ήταν φρέσκο και δεν είχε διαβάσει κανένας τα βίβλια δεν έδωσε καμία σημασία και δεν το αντιμετώπισε σαν "διαφορά".Όποτε αφήστε να δούμε την συνέχεια γτ το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν πρόκειται να μας απογοητεύσει κανένας...Εξάλλου στο σενάριο συνεργάζεται ο ίδιος ο Μαρτιν.

Δημοσ.

και εγω δεν εχω προβλημα με την σειρα μια χαρα το παει

περισσοτερο ως παιχνιδι το βλεπω

"ψαξε τις διαφορες"

με τα βιβλια

Δημοσ.

τα βιβλία δεν τα έχω διαβάσει. κυρίως είμαι της εικόνας αλλά το συγκεκριμένο θα γούσταρα να το διαβάσω. αναμονή για την ερχόμενη τρίτη. περιμένω (νομίζω πως θα έχει) αλλη μια έκλπηξη τη 2η σεζόν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...