Προς το περιεχόμενο

Game of Thrones : Season 2 [Spoiler Free up till Season 1]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

xazomama

για να μην μπερδευεσαι

απο οτι εχω παρατηρησει οταν αλλαζει απο μια περιοχη σε αλλη και απο μια φατρια σε αλλη τα πρωτα εισαγωγικα πλανα

εχουν σημαιες με τα συμβολα καθε οικογενειας και τα χρωματα τους ειναι εντονα

οποτε τσεκαρε

αυτο

resize_wallpaper.php?id=8347

ειναι οποιους εχει δειξει μεχρι τωρα

Δημοσ.

εδώ βάζει όλους τους ΔΥ σε ένα τσουβάλι, τι να λέμε τώρα...

Με τον ωχαδερφισμό που εκπέμπουν τέτοιες φράσεις, έφθασε η ολιγαρχία των τεμπελόσκυλων που ιδρύθηκε το 81 να ζητάει λεφτά (βλέπε χαράτσι της ΔΕΗ) από ανέργους, τι να λέμε τώρα...

Καλή τύχη σε όσους μείνουν στη χώρα.Θα τη χρειαστούν.

Γενικοτερα παιδια, ο συγκεκριμενος χρηστης εχει λιγο διαφορετικες αποψεις απο τους περισσοτερους.

Για την ακρίβεια, ευτυχώς για εμένα και τη ζωή μου, έχω την ίδια ακριβώς άποψη που έχουν οι ξένοι για τους έλληνες.

• Like 1
Δημοσ.

γενικότερα αναφέρεται σχετικά συχνά στα βιβλία...

Ναι μωρε αλλα η συνέχεια του σαν story arc είναι αργότερη

• Super Moderators
Δημοσ.

Με τον ωχαδερφισμό που εκπέμπουν τέτοιες φράσεις, έφθασε η ολιγαρχία των τεμπελόσκυλων που ιδρύθηκε το 81 να ζητάει λεφτά (βλέπε χαράτσι της ΔΕΗ) από ανέργους, τι να λέμε τώρα...

Καλή τύχη σε όσους μείνουν στη χώρα.Θα τη χρειαστούν.

κι όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες φοροδιαφεύγουν, όλοι οι ταρίφες κλέβουν, όλοι οι αλλοδαποί είναι εγκληματίες κτλπ...

Ναι μωρε αλλα η συνέχεια του σαν story arc είναι αργότερη

σίγουρα, αλλά είναι κάπως κρίμα...

Δημοσ.

Για την ακρίβεια, ευτυχώς για εμένα και τη ζωή μου, έχω την ίδια ακριβώς άποψη που έχουν οι ξένοι για τους έλληνες.

lol...

ofc, στο tournament που έγινε για τον Stark...

It's the King's tourney... I can assure you the Hand wants nothing to do with it!

Δημοσ.

Threshako μη λέμε πάλι τα ίδια.

Είσαι ιδιαίτερα έξυπνο παιδί.

Για να διορθωθούν αυτά που λές , θέλει απόλυση 400 χιλιάδων διοικητικών υπαλλήλων (κανα μήνα το πολύ θέλει αυτό - πιο πιθανό να συμβεί με τη βία μιας επανάστασης αυτό γιατί μόνοι τους δε φεύγουν και έχουν αυτονομηθεί από τις κυβερνήσεις), μηχανογράφηση (2 μήνες αυτό) και μετά φτιάχνουν και τα άλλα που λες και λόγω μηχανογράφησης και επειδή τα λεφτά θα γυρνάνε πίσω στον φορολογούμενο πλέον.

Γενικά πρέπει να μάθεις να μη σκεφτεσαι ανάποδα.

Η σειρά είναι συγκεκριμμένη.

• Super Moderators
Δημοσ.

skiabox το κουράζεις σε άκυρο topic, αν δεν έχεις καταλάβει που είναι η ένστασή μου τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω, τέλος από μένα το offtopic...

Δημοσ.

Το συμπέρασμα σου είναι ότι όποιος δεν βλέπει χαζοταινίες που δεν προσφέρουν τίποτα , είναι δημόσιος υπάλληλος. :confused:

Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να το σχολιάσω. :eek:

σε τρολλαρει χωρις φοβο και με πολυ παθος

να φοβασαι

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...