Προς το περιεχόμενο

Game of Thrones : Season 2 [Spoiler Free up till Season 1]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παλικάρι ευτυχώς που σε βρήκα... Ψάχνομαι για θεατράκι αυτό τον καιρό. Για πρότεινε μου κανένα απο αυτά που είδες και είναι επιπέδου Game Of Thrones;

Η μεταφορά των Transformers στο θέατρο είναι αρκετά καλή. Σε αυτό να πάτε.

Επεξ/σία από DeadOrganPlayer
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γμστ, το Ice πέρασε στο ντούκου...

Εδώ οι άλλοι κάνουν παράπονα για πολύ μπλα μπλα και εσύ θες να ασχολούνται και με τα weapons :P

Εξάλλου

Είναι και νωρίς για να αναφέρουν τι γίνεται με Ice, αν και όταν (και αν αναφερθούν σαυτό) θα είναι απλά αυτό. Μια αναφορά.

To Ιce λετε τον Παγο το σπαθι του Νεντ Σταρκ απο βαλυριανο ατσαλι σωστα??

εδω ήταν η ώρα του να πει η σειρα για αυτό?

πιο μετα δεν ασχολουνται οι Λαννιστερς με το σπαθι ? προς το τελος του 2 βιβλιου ?

(δεν γραφω πολλα γιατι θα κανω πολυ μεγαλο spoiler απο βιβλια και δεν θελω )

πάντως για όσους γκρινιάζουν από το βιβλιο έχουν κοπεί αρκετά

δηλαδη

όσοι εχουν διαβασει τα βιβλια θα παρατηρησαν ότι Αρυα κανει μερικες βόλτες μέχρι να την πάνε στο Χαρενχολ

και οι βόλτες κοπηκαν

όπως υποψιαζομαι πως και τα κολπα της Μελισαντρας έχουν κοψει

σωστα?

όσον αφορα τις μάχες

τα βιβλία δεν γράφουν πολλα για μάχες

με την λογική ότι οι βορειοι έκατσαν δεξια οι λανιστερ αριστερα και μολις ξημερωσε οι βορειοι κινηθηκαν κλπ

η σειρα θα μπορουσε να δειξει λιγο αιμα παραπανω

πχ

τον λυκο να τρωει μερικους και τον ρομπ σταρκ να περνει καποιο κεφαλι αλλα δεν ειναι αυτο το νοημα

το song of ice and fire ειναι μια αλληλουχια ανατροπων και όχι ποιος το εχει μεγαλυτερο

... το όπλο

εχετε καποιο λινκ που να σχολιαζουν οπως εμεις εδω σε ξενο φορουμ

να δω τι εντυπωσεις εχουν στα ξενα

Δημοσ.

εχετε καποιο λινκ που να σχολιαζουν οπως εμεις εδω σε ξενο φορουμ

να δω τι εντυπωσεις εχουν στα ξενα

Εδώ είσαι

http://www.imdb.com/title/tt0944947/board/

http://www.hbo.com/#/game-of-thrones/talk/index.html

Για όποιον θέλει να ρίξει μια ματιά και δεν έχει διαβάσει τα βιβλία, πρέπει να προσέξει γιατί πέφτει πολύ spoiler.

• Super Moderators
Δημοσ.

To Ιce λετε τον Παγο το σπαθι του Νεντ Σταρκ απο βαλυριανο ατσαλι σωστα??

εδω ήταν η ώρα του να πει η σειρα για αυτό?

πιο μετα δεν ασχολουνται οι Λαννιστερς με το σπαθι ? προς το τελος του 2 βιβλιου ?

(δεν γραφω πολλα γιατι θα κανω πολυ μεγαλο spoiler απο βιβλια και δεν θελω )

γενικότερα αναφέρεται σχετικά συχνά στα βιβλία...

Δημοσ.

Σχετικα με τις μαχες που δεν εδειξε στην 1η σεζον με το χτυπημα στο κεφαλι του Tyrion αλλα και στο προηγουμενο επεισοδιο:Μηπως ειναι αυτο που αναφερει ο st2?Οτι το βιβλιο δεν καθησε σχεδον καθολου σ'αυτες?Σιγουρα θα μπορουσε να μας δειξει κατι παραπανω αλλα αν ειναι να μας αποζημιωσει μια και καλη στο 9ο ας πουμε,τοτε χαλαλι.Ειναι ομως κι'αυτο που ανεφεραν και καποια αλλα παιδια:Αμα περιμενετε μονο τις μαχες,τοτε κανατε λαθος στην επιλογη σειρας.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πιο πριν στο παρόν θέμα αυτό που θα πω (η αλήθεια είναι πως δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του) οπότε συγχωρέστε με.

Εμένα αν κάτι με ενοχλεί στη σειρά είναι που νιώθω λίγο έως πολύ χαμένη πολλές φορές γιατί δεν ξέρω πού είμαι, ποια φατρία μας δείχνει, ποιος είναι αυτός που μιλάει κλπ. Είναι τόσα πολλά τα άτομα που παίζουν, τόσοι οι λιγότερο «πρωταγωνιστές»/κομπάρσοι που για μένα που δεν έχω διαβάσει τα βιβλία είναι αδύνατον να το παρακολουθήσω 100% αν δεν συμβουλευτώ πριν ή μετά την προβολή το Viewer's Guide του HBO.

Και τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών είδα χωρίς να έχω διαβάσει τα βιβλία (όπου ο κόσμος του Τόλκιν είναι πιο μεγάλος), αλλά δεν μπερδεύτηκα τόσο! :cry: :unsure: :confused:

• Super Moderators
Δημοσ.

Και τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών είδα χωρίς να έχω διαβάσει τα βιβλία (όπου ο κόσμος του Τόλκιν είναι πιο μεγάλος), αλλά δεν μπερδεύτηκα τόσο! :cry: :unsure: :confused:

αν έβγαινε το Silmarillion όμως σε σειρά θα ήσουν σε ακόμα χειρότερη κατάσταση :P

Δημοσ.

αν έβγαινε το Silmarillion όμως σε σειρά θα ήσουν σε ακόμα χειρότερη κατάσταση :P

Άσε... Αυτό το έπιασα να το διαβάσω (και δεν είμαι ΚΑΘΟΛΟΥ του βιβλίου το ομολογώ -σταυρώστε με) και στις 25 σελίδες φυσικά τα παράτησα! Είχα ξεκουτιάνει εντελώς με τόοοοοοοσα ονόματα...

Δημοσ.

Χazomama, για τους κομπάρσους ίσως και να έχεις δίκαιο, αλλά γιατί μπερδεύεσαι ΚΑΙ με τις φατρίες δεν μπορώ να καταλάβω. Πιστεύω ότι ξεχωρίζουν μεταξύ τους, ενώ είναι τελείως διαφερετικοί ακόμη και οι καινούριοι που έχουν μπει στη 2 σεζόν.

Όντως. Ίσως είναι και ένας από τους λόγους που δεν έχουν ασχοληθεί και ούτε θα ασχοληθεί με το βιβλίο. :P

Και κάτι άλλο. Θυμάται κανείς αν έχει εμφανιστεί στη 1η σεζόν το 'Βουνό';

• Super Moderators
Δημοσ.

Όντως. Ίσως είναι και ένας από τους λόγους που δεν έχουν ασχοληθεί και ούτε θα ασχοληθεί με το βιβλίο. :P

o βασικός είναι ότι δεν έχουν τα δικαιώματα, ενώ του Lotr & Hobbit πάνε πακέτο :P

Και κάτι άλλο. Θυμάται κανείς αν έχει εμφανιστεί στη 1η σεζόν το 'Βουνό';

http://awoiaf.westeros.org/index.php/File:Gregor_Clegane.png

ofc, στο tournament που έγινε για τον Stark...

Δημοσ.

o βασικός είναι ότι δεν έχουν τα δικαιώματα, ενώ του Lotr & Hobbit πάνε πακέτο :P

Δεν το ήξερα αυτό. :whistle:

http://awoiaf.westeros.org/index.php/File:Gregor_Clegane.png

ofc, στο tournament που έγινε για τον Stark...

Ωραία. Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί μού έκανε 'κάπως' ο ηθοποιός που εμφανίστηκε στο S02E04. Είναι άλλος ο ηθοποιός που τον υποδύθηκε στην 1η σεζόν και άλλος στη 2η...

Δημοσ.

Αδελφέ όταν λές στατικότητα καταλαβαίνεις τι εννοείς; Το θέατρο είναι απόλυτα δυναμικό μέσω διασκέδασης. Σε πολλές περιπτώσεις ανάλογα με το κοινό εξελίσσεται και η παράσταση ή και αλλάζει το τέλος. Μάλλον χρησιμοποιείς έννοιες που δεν κατέχεις το νόημα τους.

Και πίστεψε με το χόλυγουντ κάνει πολύ πιο κακό απο έναν ψευτοκουλτουριάρη. Να φανταστώ οτι για σένα ψευτοκουλτουριάρη είναι αυτό που βλέπει Ευρωπαϊκό κινηματογράφο, διαβάζει πού και πού κανα βιβλίο, δεν λιώνει όλη μέρα στην τηλεόραση, πάει και σε καμια έκθεση, βλέπει και κανα θέατρο. Ωραία μυαλά έχεις, να τα χαίρεσε.

Φίλε για να έχεις χρόνο να κάνεις τέτοια πράγματα στην ελλάδα της ανοργανωσιάς σημαίνει ότι είσαι τεμπελόσκυλο δημόσιος υπάλληλος, δηλαδή καταστροφέας 10 γενεών χαλαρά!

Οσοι κάνουν κανονικές δουλείες, στον υπόλοιπο κόσμο δηλαδή, θέλουν να χαλαρώνουν τον εγκέφαλο μετά από τη χρήση του στο 120%.

Καλή τύχη σε εσένα και στους ΔΥ που χρησιμοποιούνε στη δουλειά το 1% του εγκεφάλου.

Το τέλος των τεμπελόσκυλων είναι κοντά μιας και το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά, να κοροιδεύουν δηλαδή τους άλλους λαούς, δε θα τους επαρκεί σε λίγο για την επιβίωση.

Δημοσ.

Το συμπέρασμα σου είναι ότι όποιος δεν βλέπει χαζοταινίες που δεν προσφέρουν τίποτα , είναι δημόσιος υπάλληλος. :confused:

Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να το σχολιάσω. :eek:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...