manost Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Έχει βρει κανείς, κάποιο site στο οποίο να αναφέρονται οι διαφορές των μέχρι τώρα επεισοδίων με το βιβλίο; Edit: Για όσα έχουν αανφερθεί σε προηγούμενα posts σχετικά με τις έως τώρα μάχες. Έχοντας δει και την άλλη καταπληκτική σειρά του HBO, το Rome, και γνωρίζοντας ότι κι εκεί πέρασαν σε δευτερόλεπτα του λεπτού τις μάχες σε Φάρσαλα και Φιλίππους (δεν θυμάμαι καθόλου το αν έδειξαν τη ναυμαχία του Άκτιου), πιστεύω ότι δεν πρόκειται να δούμε μάχη/ναυμαχία ούτε στο GOT. Mακάρι να κάνω λάθος..
paranoid_gr Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Εγώ πάλι έχω άλλη άποψη...Μάχη κανονική θα δούμε και πιστεύω θα αποδοθέι και καλά απο τους σκηνοθέτες!!! Όσοι αναφέρετε για τα της μάχης που έγινε και δεν έδειξε.Η αλήθεια είναι ότι και στο βιβλίο δεν γίνεται περιγραφή της μάχης αυτής.Απλά αναφέρεται και ούτε καν σε κάποιο κεφάλαιο που αφορά τον Robb αλλά γίνεται μεσα από αφήγηση τωνν γεγονότων στην Σανσα. Θέλω να πιστεύω ότι όποια μάχη περιγράφει ο Μartin στα βιβλία του αναλυτικά αυτές θα αποδίδονται και στην οθόνη!!!
gatokoritso Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 εμενα δεν με ενδιαφερουν οι μαχες αλλα οι δρακοι!ποτε θα τους δειξουν επιτελους?και καλα τωρα ειναι μικροι και τους κρύβουν αλλα οταν μεγαλωσουν?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 εμενα δεν με ενδιαφερουν οι μαχες αλλα οι δρακοι!ποτε θα τους δειξουν επιτελους?και καλα τωρα ειναι μικροι και τους κρύβουν αλλα οταν μεγαλωσουν? 5o book, still small...
gatokoritso Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 5o book, still small... τωρα διαβασα στο wiki οτι στο πεμπτο μεγαλωνουν και εχοyν ακομα δρομο μεχρι να γινουν κανονικοι..καταλαβα..δεν εχει dragons
Chrisxxx Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Παντως για μαχη θα αποζημιωθείτε στη φετινη σεζον. Σιγουρα πραγματα. Οσο για τη μαχη του 5ου που δεν εδειξε, καλα θα ηταν να εδειχναν κανα βορειο να σφαζει λανιστερ στις σκηνες και τον λυκο να τρωει 5-6 αλλά δυστηχως δεν το εκαναν και δεν ξερω γιατι αφου δεν ηταν αναγκη να απλώσουν στρατό και η νυχτα έδινε πλεονεκτημα στο σκηνοθετη. Οπως και να εχει πρέπει να υπάρχουν τετοιες σκηνες για να ενισχυσουν το προφιλ του Robb ως πολέμαρχου.
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Πάρα πολύ καλό το επεισόδιο. Αυτός ο τύπος ήταν όλα τα λεφτά: όσες φορές βλέπω τη σκηνή, για κάποιο λόγο λύνομαι στα γέλια με τις αντιδράσεις του (και το παρουσιαστικό του (ή ίσως είναι γυναίκα; )
auron12 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Ενώ πραγματικά εκτιμώ την HBO για τις σειρές της, μήπως τελικά όλη αυτή η συζήτηση περι μεγάλου προϋπολογισμού του Game of Thrones είναι και λίγο μούφα; Μήπως γίνεται και για λόγους διαφήμισης; Ποιος πραγματικά ξέρει τι ποσά έχουν δαπανηθεί; Το ότι στον 1ο κύκλο ο Τύριον χτυπήθηκε στο κεφάλι κατά λάθος στην διάρκεια της επίθεσης (για να μην δείξουν τίποτα) το βρήκα αρκετά φθηνό σαν δικαιολογία. Δηλαδή αν έδειχναν ελάχιστα λεπτά μιας σύγκρουσης, τι κόστος θα είχε; Τέλος πάντων. Ειναι οπως τα λες.Ειναι μεν προσεγμενη παραγωγη αλλα οχι το επικο μοναδικο σιριαλ της δεκαετιας που θελουν να μας περασουν.Εδω στο borgias που επισης ειναι καλη παραγωγη,(οχι κατι το δραματικα ιδιαιτερο απο αποψη κοστους) στην οποια εχουν πεσει καποια λεφτα, μας εχουν δειξει και μια δυο πραγματικα καλες σκηνες μαχης. Οποτε πραγματικα υπαρχει και η υπερβολη οταν α. σκηνες με animation σου τις δεινουν με το σταγονομετρο (βλεπε δρακους) και β. δεν υπαρχει αυτη η κλιμακωση σκηνων δρασης τοσο μα τοσο επιδεικτικα. Συνεπως υπαρχει μια καλη ροη χρηματων που αξιοποιηται σωστα θα ελεγα, αλλα οχι τοση ωστε να περιμενουμε και θαυματα (για να ειμαι ειλικρινης η εντυπωσακη σκηνη της γεννας πιστευω οτι θα μας κοστισει να ξαναδουμε animation για αρκετα επεισοδια ακομα)
anthony_88 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Υπαρχει καποιο λινκ που να εξηγει γιατί είναι τόσο ακριβό να φτιάχνονται cgi στις σειρες;
kostas_dr Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Είναι πράγματι τόσο ακριβό; Μήπως είναι απλώς λογιστικά τεχνάσματα των εταιρειών παραγωγής;
leepap Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Ειναι στα μισα του β κυκλου και δεν εχει δειξει ακομα μαχες ή δρακους ? Δηλαδη εγω που περιμενω τετοια πραγματα απο τετοιου ειδους σειρες, να σταματησω τωρα που ειναι νωρις ( ειμαι στο 6ο επεισοδιο του πρωτου κυκλου ), ή να συνεχισω ?
nicoc89 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Ειναι στα μισα του β κυκλου και δεν εχει δειξει ακομα μαχες ή δρακους ? Δηλαδη εγω που περιμενω τετοια πραγματα απο τετοιου ειδους σειρες, να σταματησω τωρα που ειναι νωρις ( ειμαι στο 6ο επεισοδιο του πρωτου κυκλου ), ή να συνεχισω ? use spoiler brah! κατα τα άλλα εμένα δεν με ενοχλεί αυτό! η σηρά τα σπάει και δεν έχει σημασία αν δουμε αυτο που είπες στο επόμενο επεισόδιο η στην επόμενη σεζόν εκτος αν το βλέπουμε μόνο για αυτό τον λόγο
Doc1355 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Ειναι στα μισα του β κυκλου και δεν εχει δειξει ακομα μαχες ή δρακους ? Δηλαδη εγω που περιμενω τετοια πραγματα απο τετοιου ειδους σειρες, να σταματησω τωρα που ειναι νωρις ( ειμαι στο 6ο επεισοδιο του πρωτου κυκλου ), ή να συνεχισω ? Δράκους σε δράση έχει μετά το πέμπτο βιβλίο,εσύ περιμένεις να δείς απο τώρα; Οσο για μάχες λίγο υπομονή δεν νομίζω να μας κάνει κακό!
RottenLungs Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Ειναι στα μισα του β κυκλου και δεν εχει δειξει ακομα μαχες ή δρακους ? Δηλαδη εγω που περιμενω τετοια πραγματα απο τετοιου ειδους σειρες, να σταματησω τωρα που ειναι νωρις ( ειμαι στο 6ο επεισοδιο του πρωτου κυκλου ), ή να συνεχισω ? Εγω θα σου πρότινα να την σταματήσεις. Είμαι 99% σίγουρος οτι δεν είναι αυτό που ζητάς και οτι δεν θα γίνει... Πολοί μπήκαν σε αυτό το τρυπάκι αλλα κατ'εμέ 1ον δεν έχει νόημα να περιμένει μία σειρά να αλλάξει, απλά άλλαξε torrent εσύ, 2ον βαριέμαι να σας ακούω να γκρινιάζεται μέχρι να έρθει αυτή η γ@μημένη μάχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα