DKNI Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 The Christian Wire - 12 Reasons to Boycott "Game of Thrones" Λολ τραγικοί O τυπος που παιζει τον Τζον Σνοου ειναι γκευ πορνοσταρ?
vassoftr Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Παντως οσα επεισοδια εχουν βγει ως τωρα του δευτερου κυκλου δεν πιανουν μια σε σαπσπενς συγκριτικα με του πρωτου. Τον πρωτο κυκλο τον ολοκληρωσα σε μια εβδομαδα, σερι, ηταν απιστευτες οι ανατροπες και ολο το στορι. Ο δευτερος φαινεται καπως αργοκινητος.
kirileman Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 O τυπος που παιζει τον Τζον Σνοου ειναι γκευ πορνοσταρ? Όλοι όσοι δεν παίζουν σε Χριστιανικές ταινίες είναι γκέυ πορνοστάρ.
Kasrith Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 O τυπος που παιζει τον Τζον Σνοου ειναι γκευ πορνοσταρ? Προπαγάνδα ντε, γιατί ησύχουν τα υπόλοιπα που λέει?? Παντως οσα επεισοδια εχουν βγει ως τωρα του δευτερου κυκλου δεν πιανουν μια σε σαπσπενς συγκριτικα με του πρωτου. Τον πρωτο κυκλο τον ολοκληρωσα σε μια εβδομαδα, σερι, ηταν απιστευτες οι ανατροπες και ολο το στορι. Ο δευτερος φαινεται καπως αργοκινητος. Εκεί είναι το πρόβλημα, ότι το βλέπεις ανα βδομάδα όχι ότι χάλασε η σειρά ξερωγω. Παράτατο αν θες, περίμενε άλλες 7 βδομάδες να ολοκληρωθεί και μετά δες το
oneofthem Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Προπαγάνδα ντε, γιατί ησύχουν τα υπόλοιπα που λέει?? διαφήμιση είναι βρε στα σοβαρά τα πήρατε.. ακόμη δεν έχετε πάρει χαμπάρι πως παίζουν στην αμερική?
Spiros83 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Εκεί είναι το πρόβλημα, ότι το βλέπεις ανα βδομάδα όχι ότι χάλασε η σειρά ξερωγω. Παράτατο αν θες, περίμενε άλλες 7 βδομάδες να ολοκληρωθεί και μετά δες το Πες τα χρυσόστομε... Όλοι που βλέπουν μια σαιζόν ολόκληρη και μετά είναι αναγκασμένοι να μπουν στο ρυθμό της σειράς, το λεν αυτό. Μπες σε όλα τα παλιότερα θέματα από καλές σειρές. Πάντα συζητείται αυτό... Όταν βλέπεις πολλά επεισόδια μαζεμμένα δε σε ενοχλεί ένα κακό, το επόμενο είναι καλύτερο. Αν πρέπει να περιμένεις μια και δυο εβδομάδες να βγεί το επόμενο, έχεις αρκετό χρόνο να κράξεις το προηγούμενο... Simple as that...
RottenLungs Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Αυτό το τραγούδι το έχω λιώσει. Χαρακτηρίζει επακριβώς την διάθεση που μου προκαλεί η σειρά. Μια γλυκιά μελαγχολία και ανυπομονησία. Εμένα μου αρέσει... http://www.youtube.com/watch?v=TKhE78smaag&feature=youtu.be
gnsX Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Είδα τα 3 πρώτα σερί,δεν έχω καμία ανυπομονησία να δω τα επόμενα όπως είχα στην 1η σεζόν,είναι αργό,δεν κινείται τίποτα,3 επεισόδια τώρα "χτίζει" χαρακτήρες και η πλοκή γάμα τα. Ελπίζω να βελτιωθεί,άλλη μια σειρά όπου η 2η σεζόν φαίνεται να είναι ότι χειρότερο
danaz Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 παιδιά είναι καθαρά το γεγονός ότι απλά περιμένουμε βδομάδα βδομάδα. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι αυτη η αναμονή την κάνει καλύτερη τη σειρά. Ειδικά και με 1 μέρα που περιμενω να το δώ και από τη nova και δε διαβάζω τα spoilers παλαβώνω πιο πολύ.
Millennium Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Εγω και τη δευτερη σαιζον (οπως και τη πρωτη) τη βλεπω καθε βδομαδα,οχι μαζεμενα.Και δεν συγκρινεται η 2η με τη 1η ως τωρα.Η 2η ειναι πιο βαρετη.
leepap Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Εμένα δε με ενθουσιαζει καθόλου σαν σειρα. Πααααααααρα πολύ αργή πλοκή, καθόλου δράση για τέτοιου είδους σειρά. Το μόνο που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι η τελευταία σκηνή κάθε επεισοδιου που σε κρατάει ζεστό μέχρι το επόμενο. Γενικά είναι πολύ κάτω των προσδοκιών μου.Εχω φτάσει στο 6ο επεισόδιο του πρώτου κύκλου και με το ζόρι, αντε να δω και το επόμενο, αλλά δεν βλέπω να τη συνεχίζω. Παντως έτσι οπως το πάνε δε βλέπω ούτε μάχες, ούτε δράκους ούτε τίποτα να έχει. Μάλλον φταίει το μπάτζετ.
skiabox Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 leepap : Οπως τα λες είναι τα πράγματα, απλά αναγκάζεσαι επειδή έχεις δει την 1η season να δεις και όλες τις άλλες (όσο μούφα και να είναι αυτές) για να δείς που πάει η υπόθεση.
Kasrith Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 leepap : Οπως τα λες είναι τα πράγματα, απλά αναγκάζεσαι επειδή έχεις δει την 1η season να δεις και όλες τις άλλες (όσο μούφα και να είναι αυτές) για να δείς που πάει η υπόθεση. Όσο μουφα και αν είναι?! Λολ...
ex3Lmei Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Εμένα δε με ενθουσιαζει καθόλου σαν σειρα. Πααααααααρα πολύ αργή πλοκή, καθόλου δράση για τέτοιου είδους σειρά. Γενικά είναι πολύ κάτω των προσδοκιών μου.Εχω φτάσει στο 6ο επεισόδιο του πρώτου κύκλου και με το ζόρι, αντε να δω και το επόμενο, αλλά δεν βλέπω να τη συνεχίζω. Ο ανθρωπος είπε για τη πρωτη σεζον και οχι για τη δευτερη! Σε μια σειρα λογικό ειναι να κανει και καμια κοιλια για να εξηγει...Καλύτερα ετσι-να εξηγει κιόλας, παρα να δημιουργει μονο δραση που δε θα εχει τιποτα αλλο από plot holes μετα! Αλλιως βλέπε καμια ταινια που τα λενε μεσα σε ενα 2ωρο όλα και λες μετα αν ειναι κακη, εχασα ενα 2ωρο ! Παρεπιπτωντως να περιμενετε για μαχη στο 9ο επεισοδιο καθως το ονόμασαν Blackwater(σφαγή)!
Backpacker Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Παντως έτσι οπως το πάνε δε βλέπω ούτε μάχες, ούτε δράκους ούτε τίποτα να έχει. Μάλλον φταίει το μπάτζετ. Πες μου ότι τρολλάρεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα