Προς το περιεχόμενο

Game of Thrones : Season 2 [Spoiler Free up till Season 1]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερώτηση θέλω να κάνω .

το κάθε βιβλίο αντιστοιχεί με έναν κύκλο της σειράς ;

Μέχρι στιγμής, ναι.

Η 1η σεζόν αφορούσε το 1ο βιβλίο και η φετινή, 2η σεζόν αφορά το 2ο βιβλίο.

Το 3ο βιβλίο λογικά θα το σπάσουν σε 2 σεζόν (3η και 4η), επειδή το βιβλίο και μεγαλύτερο είναι από τα υπόλοιπα, αλλά υπάρχουν και περισσότετερα γεγονότα τα οποία σε 10 επεισόδια σίγουρα δεν χωράνε.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής, ναι.

Η 1η σεζόν αφορούσε το 1ο βιβλίο και η φετινή, 2η σεζόν αφορά το 2ο βιβλίο.

Το 3ο βιβλίο λογικά θα το σπάσουν σε 2 σεζόν (3η και 4η), επειδή το βιβλίο και μεγαλύτερο είναι από τα υπόλοιπα, αλλά υπάρχουν και περισσότετερα γεγονότα τα οποία σε 10 επεισόδια σίγουρα δεν χωράνε.

οπότε έχουμε να δούμε πολλές σεζόν.τέλεια!!! :mrgreen:

έχει βγει και ένα ωραίο παιχνιδάκι εδώ (http://www.novacinema.gr/got-game)

που δίνει καλά δώρα

Δημοσ.

Κρις, συμφωνω αλλα στην 1η σεζον περιμενεις 2-3 εισαγωγη, μετα ισως παραειναι

Αν δεν μπορουν να το αποφυγουν ας το αυξησουν σε επεισοδια.

Ασε που στην 1η ειχες φοκους σε 3-4 μετωπα. Εισαγωγη μεν (αν και εδω που τα λεμε στο 1ο-2ο δεν ηταν που ριχνει ο Τζειμι τον Μπραν απο τον Πυργο? Εχουμε δει κατι τετοιο?) αλλα focused.

Τωρα εχει πλατιασει, νομιζω οτι δινει ισαξιο χρονο σε πολλα μετωπα ταυτοχρονα (και νομιζω οτι ηταν καλη κινηση

πχ να μην δειξει Νταινερις. Απο το να δειχνει 1 σκηνη για καθεναν στο καθε επεισοδιο, ας δειχνει 3-4 σκηνες σε 4 μετωπα και στο επομενο 3-4 σε αλλα μετωπα

)

ΥΓ. Γατακι Τυριον, οταν το καναμε εμεις στον Στρατο, εσυ ησουν 25 εκατοστα υψος

Δημοσ.

Seriously?

Σοβαρα τωρα αυτα ειναι τα πρωτα πραγματα που σου ερχονται στο μυαλο και ομως λες οτι η σειρα

"ειναι απογοητευτικη σε πολλα επιπεδα σε σχεση με τα βιβλια"

Δεν τα εχω διαβασει τα βιβλια αλλα το οτι η Ασα δεν ειναι τοσο ομορφη ή ότι η Μπριεν δεν ειναι τοσο χαλια ή ότι η Μαρτζορι πως λεγεται που την ειδαμε σε 2 σκηνες την κακομοιρα φαινεται να εχει will of her own ενω στα βιβλια λες οτι δεν ειναι οσο αφελης την παρουσιαζουν ειναι τα επιχειρηματα σου για να δηλωσεις την απογοητευση για τα βιβλια?

Ειναι σαν να λεω εγω οτι δεν μου αρεσε το The Dark Knight επειδη το χαμογελο του Τζοκερ δεν ειναι ουλή ή επειδή η Μαγκι Γκιλενχαλ δεν ειναι ωραια γκομενα ή δεν μου αρεσει το Batman Begins επειδή ο Ρα'ς δεν μοιαζει με Λιβανεζο.

Σορρυ αδελφε αλλα μου κανει ποζερια "ειμαι τοσο hardcore fan των βιβλιων που δεν εχετε διαβασει εσεις οι πληβιοι και με ενοχλει μέχρι και το υψος του Τυριον. Επρεπε να ειναι 1 ιντσα ψηλοτερος"

In other news, το προβλημα μεχρι στιγμης ειναι οτι εχουμε δει 3 καρα-εισαγωγικα επεισοδια σε σεζον 10 επεισοδιων. Γιατι δεν γυριζουν ακομα και το 2ο βιβλιο σε 2 σεζον? Ετσι κι αλλιως ο Μαρτιν το 2150 θα τελειωσει τα βιβλια, εχουν χρονο.

Οι θεαματικοτητες παραμενουν υψηλες, το μπατζετ επισης βεβαια, τριτη σεζον θα υπαρξει και επισημα, ε, γιατι δεν σπανε το 2ο βιβλιο στη μεση? Ετσι και 10 μονο επεισοδια θα κανουν ανα σεζον (αφου δεν εχουν μπατζετ για παραπανω) και δεν θα αναγκαστουν να τρεχουν χοροπηδοντας αποδω και αποκει για να τα προλαβουν όλα. Ή εστω, θα εκανα ευκολοτερα υπομονη να φαω μιση σεζον εισαγωγη αν ηξερα οτι στην 3η σεζον - το 2ο μισο του βιβλιου - θα εμπαινε με τη μια στο ζουμι

Προφανως επελεξες σκοπιμα να αγνοησεις την πρωτη μου φραση "αν και γενικα η σειρα ειναι σε καλο επιπεδο" γιατι δε σε βολευε...

Η σειρα ειναι top σε επιπεδα, παραγωγης, σκηνοθεσιας και ατμοσφαιρας αλλα εχει προβληματα κατ εμε πως να το κανουμε? Ουτε το παιζω καπως επειδη εχω διαβασει τα βιβλια ουτε απορριπτω τη σειρα. Αυτα τα 2 πραγματα που ανεφερα σαφως και δεν ειναι τα μονα μειονεκτηματα απλως ειναι αυτα που διαπιστωσα παρακολουθωντας το τελευταιο επεισοδιο και μονο.

Η σειρα εχει προβλημα στο casting. Μερικοι ηθοποιοι φαινονται πολυ "ξυλινοι" (Daenaerys,Catelyn,Renly) και δεν πειθουν πως να το κανουμε, δεν ειναι μονο θεμα του αν μοιαζουν στον ρολο. Θα μπορουσαν γενικοτερα να το ψαξουν περισσοτερο το casting, σειρες οπως το Boardwalk empire, Breaking Bad παρ οτι εχουν μεγαλα cast εχουν επιτυχει σ'αυτο τον τομεα.

Επισης εχει και προβλημα ρυθμου, πολλα επεισοδια κανουν κοιλια, πραγμα απαραδεκτο για μια σειρα 10 επεισοδιων μονο.

Κατα τ'αλλα η σειρα παρακολουθειται ευχαριστα αλλα αν θες να πηδηξω στο bandwagon "Aποθεωστε το GOT" ευχαριστω δε θα παρω. Επειδη ειναι της μοδας η μαζικη αποθεωση η κατακραυγη, δε σημαινει οτι πρεπει να εχουμε ολοι την ιδια γνωμη

Δημοσ.

Μονο που ειπες "απογοητευση σε πολλα επιπεδα σε σχεση με τα βιβλια"

Αρα προφανως κατι που εχει στα βιβλια σου αρεσε πολυ και δεν το βλεπεις στη σειρα.

Αν κρινεις καποιους ηθοποιους ως "ξυλινους" αυτο δεν εχει σχεση με τα βιβλια, και βιβλια να μην υπηρχαν, λογικα θα επρεπε και παλι να σου φαινονται ξυλαγγουρα, σωστα?

Αν εχεις δει καποια σημαντικη διαφορα στη μεταφορα στην τηλεοραση, ευχαριστως να την ακουσω

Πχ, μιας και ειναι σποιλερ απο την 1η σεζον, αν στη σειρα ζουσε ο Νεντ Σταρκ, θα ηταν ενα πολυ δικαιολογημενο παραπονο "Ρε παιδια, η μαγκια ειναι οτι δεν υπαρχει κεντρικος ηρωας και κανεις δεν ειναι ασφαλης. Γιατι να ζησει ο Σταρκ"

Ενα αλλο παραπονο πιθανως να ειναι - ξαναλεω, δεν τα εχω διαβασει - αν εχει τιποτα επικες μαχες που πιανουν 5 κεφαλαια βιβλιου με αγωνια που τις εχουμε χασει ή αν καποιοι χαρακτηρες στην σειρα φαινονται απολυτα καλοι/απολυτα κακοι ενω στο βιβλιο οχι (αν πχ μου πεις οτι στα βιβλια εξηγειται γιατι ειναι τοσο αρχ... ο Τζοφρυ και οτι ειναι λιγο πιο συμπαθητικος)

Δημοσ.

To παραπονο που εκανα για το πως αλλαξαν τη Margaery απο 2 σκηνες που επαιξε ειναι γιατι το χω ξαναδει στη σειρα.

Οπως ειπες προσπαθουν να αλλαξουν χαρακτηρες για να τους κανουν πιο αρεστους η τη σειρα πιο ιντριγκαδορικη.

Αυτο με τη Margaery το εκαναν και με την Cersei και δε μου αρεσε.

Στο βιβλιο η Cersei παρουσιαζεται ως η απολυτη σκυλα, αδιστακτη στο να επιτυχει το σκοπο της. Παρακολουθωντας τη σειρα μη σου πω οτι την συμπαθησα και λιγο, αυτο δεν το θεωρεις μεγαλο προβλημα?

Δημοσ.

Ευτυχώς που δεν έχω διαβάσει τα βιβλία γιατί θα έμπαινα και εγώ στο τρυπακι να κάνω συγκρίσεις για το παραμικρό και σίγουρα δεν θα ευχαριστιόμουν την σειρά όπως τώρα.

Πάντως έχει χαθεί λίγο η μπάλα πάλι με όλους αυτούς τους χαρακτήρες και τις οικογένειες, πάλι καλά που υπάρχουν και τα wiki... :-D

Δημοσ.

χαιρετώ άπαντες!! Νεούδι εδώ!

Η σειρά σπέρνει και δεν έχω διαβάσει τα βιβλία! έχει κολλητός nova και τα βλέπουμε κάθε εβδομάδα παρέα για να γουστάρουμε!

Δημοσ.
οπότε έχουμε να δούμε πολλές σεζόν.τέλεια!!!

έχει βγει και ένα ωραίο παιχνιδάκι εδώ (http://www.novacinema.gr/got-game)

που δίνει καλά δώρα

Καλή κίνηση παιχνιδάκι game of thrones με 3d τηλεόραση σαν πρώτο δώρο τί πρέπει να κάνεις για να την κερδίσεις ?

Δημοσ.

Καλή κίνηση παιχνιδάκι game of thrones με 3d τηλεόραση σαν πρώτο δώρο τί πρέπει να κάνεις για να την κερδίσεις ?

ώωωωωπ, τώρα το είδα αυτό.

χώθηκα άμεσα και παραθέτω πληροφορίες:

72574082.png

Δημοσ.

τεσπα, νομιζω οτι τελειωσαμε με τις συστασεις για φετος, απο εδω και περα θα δωθει μεγαλυτερη εμφαση στις εξελιξεις

Δημοσ.

Ασε που στην 1η ειχες φοκους σε 3-4 μετωπα. Εισαγωγη μεν (αν και εδω που τα λεμε στο 1ο-2ο δεν ηταν που ριχνει ο Τζειμι τον Μπραν απο τον Πυργο? Εχουμε δει κατι τετοιο?) αλλα focused.

Ήταν και πιλότος όμως ε, έπρεπε να τελειώνει με κορύφωση.

Στο βιβλιο η Cersei παρουσιαζεται ως η απολυτη σκυλα, αδιστακτη στο να επιτυχει το σκοπο της. Παρακολουθωντας τη σειρα μη σου πω οτι την συμπαθησα και λιγο, αυτο δεν το θεωρεις μεγαλο προβλημα?

Βασικά όχι... Το θεωρώ προσωπική ερμηνεία. Και εγώ τα έχω διαβάσει, αλλα ούτε έχω ξενερώσει φέτος, ούτε συμπάθησα την Cersei πέρσυ.

Δημοσ.

+1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...