nikos21aek Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μια διευκρίνηση από όσους έχουν διαβάσει το βιβλίο ή κατάλαβαν. Το σκότωσε το μωρό στο τέλος ή το πήρε απλά;
Kasrith Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μια διευκρίνηση από όσους έχουν διαβάσει το βιβλίο ή κατάλαβαν. Το σκότωσε το μωρό στο τέλος ή το πήρε απλά; Wait and see...? Γτ βιάζεσαι για διευκρινήσεις, άσε να χει κ λίγη αγωνία ντε
nikos21aek Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Γιατί μάλωνα με έναν φίλο μου αν το σκότωσε ή απλά το πήρε. Εγώ κατάλαβα το πρώτο ο άλλος το δεύτερο. Σιγά το σημαντικό. Πες μια.
Kasrith Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Είμαι σίγουρος, μιας και μαυτό τελείωσε το επεισόδιο, πως θα μάθουμε νωρίς νωρίς στο επόμενο επ. Υπομονή 2 βδομάδες. U mad bro?
nikos21aek Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δεν ήταν δηλαδή κάτι ξεκάθαρο που απλά δεν το κατάλαβα εγώ;
Kasrith Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δεν νομίζω να σηκώνει αμφιβολία... Τα παιδιά με τα οποία τα βλέπουμε μαζί (οι οποίοι δεν τα έχουν διαβάσει) συμφωνούσαν στο τι γίνεται. in other news
nikos21aek Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Να ρωτησω κάτι ακόμη. Το βιβλίο με τις 950 σελίδες το επίτομο είναι η πρώτη σεζόν ή το μέρος Α ήταν η πρώτη σεζόν και το μέρος Β η δεύτερη; Ποιό να αγοράσω να διαβάσω τι γίνεται παρακάτω;
TAKE5 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Το επίτομο ήταν η πρώτη (δηλαδή τα και τα 2 απλά)
TAKE5 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Για όσους είδανε το 2ο και έχουν διαβάσει το βιβλίο ερώτηση αλλάξανε τον όνομα της Asha σε Yara ή εγώ δεν έχω καταλάβει ούτε τι βλέπω ούτε τι διαβάζω?
argirisparxas Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Και Cercei με Jaime !! Ανετα . Κοινώς όλοι οι Lannisters εκτός από τον Tyrion(που είναι respect)! .
viper2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Κοινώς όλοι οι Lannisters εκτός από τον Tyrion(που είναι respect)! . ισως αλλα ο jamie μιλαει σωστα στα υπολοιπα βιβλια... Επεξ/σία 5 Απριλίου 2012 από viper2005
gatokoritso Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Για όσους είδανε το 2ο και έχουν διαβάσει το βιβλίο ερώτηση αλλάξανε τον όνομα της Asha σε Yara ή εγώ δεν έχω καταλάβει ούτε τι βλέπω ούτε τι διαβάζω? ναι το αλλαξανε.
Kasrith Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 ισως αλλα ο jamie μιλαει σωστα στα υπολοιπα βιβλια... Σουτ ρε! Για όσους είδανε το 2ο και έχουν διαβάσει το βιβλίο ερώτηση αλλάξανε τον όνομα της Asha σε Yara ή εγώ δεν έχω καταλάβει ούτε τι βλέπω ούτε τι διαβάζω? Ναι, γιατί το Asha μοιάζει πολύ με την wildling που είναι στο Winterfell με τον Bran, η Osha
st2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 jamie ειναι χαζος και αυτό δεν το καταλαβα αλλα γιατι να αλλαξουν το ονομα της κοπελα
anthony_88 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Παιδια, επειδη δεν μπορουμε να ειμαστε μαγοι, οταν ενα σποιλερ αναφερεται στα βιβλια, να το λετε ξεκαθαρα. "Ακολουθει σποιλερ απο τα βιβλια" ξερω γω. Δεν ηθελα πχ να μαθω σποιλερ βιβλιων οτι ο Τζειμι μιλαει σωστα στα επομενα βιβλια. Μου ξεκαθαρισατε ετσι οτι αποκλειεται να πεθανει στη δευτερη σεζον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα