LLNEO Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μη ρίχνετε spoiler γιατί θα τα πάρω επι κρανίου και θα σας πω τι γίνεται στο The winds of winter
gatokoritso Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Εσεις που ειδατε το 2ο, πως θα αντεξετε 12 μερες μεχρι το 3ο? ανετα αυτη την εβδομαδα θα δω borgias(δεν κατεβασα το leak)και μπορει να ριξω αλλη μια ματια στο δευτερο επεισόδιο με λογικα καλυτερα ποιοτητα και ελπιζω να εχει υποτιτλους για οταν μιλα η ντανι.ε λιγο μεγαλη βδομαδα λιγο αρνι θα ερθει και τριτο επεισοδιο.
patrickdrd Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 ναι μωρε, σιγα, μεγαλη βδομαδα ειναι εξαλλου, κατι θα βρουμε να κανουμε, καμια βολτα κλπ κλπ, εχει τοσες ομορφιες η ζωη που σε περιμενουν να τις ανακαλυψεις, στο got τελειωνει νομιζεις; εγω δευτερα-τριτη ειδα ολες τις εκκρεμοτητες μου απο σειρες, την μεγαλη βδομαδα δεν παιζει τπτ, οποτε μετα το πασχα θα ξανασχοληθω, εξαλλου, τοσο καιρο περιμεναμε το δευτερο σεζον, σιγα το θεμα
viper2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μη ρίχνετε spoiler γιατί θα τα πάρω επι κρανίου και θα σας πω τι γίνεται στο The winds of winter do tell
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Το ξαναλέω......... Το μόνο που θέλω είναι να πεθάνει ο joffrey.....
Lucifer Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μη ρίχνετε spoiler γιατί θα τα πάρω επι κρανίου και θα σας πω τι γίνεται στο The winds of winter Έλα ρε τζορτζ, για πες τελικά, το τέλειωσες;;; Το ξαναλέω......... Το μόνο που θέλω είναι να πεθάνει ο joffrey..... Τώρα. Μετά θα θες να πεθάνει κάμποσος κόσμος, πολύ πιο μισητός.
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Έλα ρε τζορτζ, για πες τελικά, το τέλειωσες;;; Τώρα. Μετά θα θες να πεθάνει κάμποσος κόσμος, πολύ πιο μισητός. Είναι η φάτσα φίλε Lucifer..... Σου βγάζει πολλά σαδιστικά αισθήματα.....
argirisparxas Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 πολύ καλό το 1ο επεισόδιο της 2ης σεζον. το είδα χθες (από νοβα, καλή ποιότητα θα έλεγα) και κατάλαβα πως τελικά θα βγει πολύ καλή σειρά. Καταπληκτικό το χθεσινό επεισόδιο στην Νόβα και οι διάλογοι απλά επικοί. «POWER IS POWER.»
RottenLungs Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Παιδιά εμένα μολις μου έστειλε ο θείος την έκδοση όπου το κάθε επεισόδιο season 1 είναι απο 13GB... Ο ήχος και η εικόνα απλά δεν παίζονται, σας το προτίνω ανεπιφύλακτα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 ε τα "raw" φαντάζομαι ότι είναι, overkill...
Cossutius. Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Η Καλίση ειναι σε λιγο δυσκολούτσικη θέση ε?
Doc1355 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Enjoy!!! http://www.youtube.com/watch?v=0OWQXQgHgq8
viper2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Παιδιά εμένα μολις μου έστειλε ο θείος την έκδοση όπου το κάθε επεισόδιο season 1 είναι απο 13GB... Ο ήχος και η εικόνα απλά δεν παίζονται, σας το προτίνω ανεπιφύλακτα.
Xorxhs! Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Καταπληκτικό το χθεσινό επεισόδιο στην Νόβα και οι διάλογοι απλά επικοί. «POWER IS POWER.» κατι σαν του Χρυσοχοιδη...' Η αναπτυξη θα ερθει μεσα απο την αναπτυξη'..
ex3Lmei Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Το ξαναλέω......... Το μόνο που θέλω είναι να πεθάνει ο joffrey..... Και Cercei με Jaime !! Ανετα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα