zvarthangalos Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Ούτε κρύο ούτε ζέστη για το 2ο επεισόδιο θέλω να πιστευω πως το 3ο θα μας κάνει να σηκωθούμε λιγο απο την οριζόντια θέση του κρεβατιού μας γιατι κοντεύει να μας πάρει ο ύπνος.
xavier Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 εμενα το 2ο επεισοδειο μου φανηκε σαν 10λεπτο...η πλοκη εχει απλωθει σε 7-8 παραλληλα σημεια, ουτε που καταλαβα πως τελειωσε... τωρα για το επεισοδειο παραξενετηκα πολυ οταν ο theon λεει yara την αδερφη του... επισης η σκηνη του στανις με την μελ, μου προξενησε την ιδια εντυπωση αυτης του λορας με τον ρενλι στη 1η σεζον. στο βιβλιο υπονοειται, αλλα δεν ειναι σε κανενα σημειο τοσσο προφανης...
Kasrith Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Ούτε κρύο ούτε ζέστη για το 2ο επεισόδιο θέλω να πιστευω πως το 3ο θα μας κάνει να σηκωθούμε λιγο απο την οριζόντια θέση του κρεβατιού μας γιατι κοντεύει να μας πάρει ο ύπνος. What?! ^ Ούτε και γω πήρα χαμπάρι πότε τελείωσε...
krypton Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 πολύ καλό το 1ο επεισόδιο της 2ης σεζον. το είδα χθες (από νοβα, καλή ποιότητα θα έλεγα) και κατάλαβα πως τελικά θα βγει πολύ καλή σειρά.
DKNI Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Mε 3.9 rating σε ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ καλωδιακο οι τυποι μπορουν να χτισουν αλλο 1 δικτυο πανω στη σειρα και μονο Εσεις που ειδατε το 2ο, πως θα αντεξετε 12 μερες μεχρι το 3ο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Εσεις που ειδατε το 2ο, πως θα αντεξετε 12 μερες μεχρι το 3ο? post #254
zvarthangalos Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Εσεις που ειδατε το 2ο, πως θα αντεξετε 12 μερες μεχρι το 3ο? Μεσολαβεί και το Πάσχα να μην ξεχνιόμαστε αρνάκι στην σούβλα κλπ.
Chrisxxx Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Ναι η πιο βαρετη βδομαδα του χρόνου, τι σκατα θα κανουμε;
viper2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Ναι η πιο βαρετη βδομαδα του χρόνου, τι σκατα θα κανουμε; μετανοιες
Chrisxxx Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Με ποναει η μεση δεν μπορω. Μαλλον θα αρχισω το 4ο βιβλίο που πρεπει να ειναι λιγο βαρετο.
viper2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Με ποναει η μεση δεν μπορω. Μαλλον θα αρχισω το 4ο βιβλίο που πρεπει να ειναι λιγο βαρετο. μετα τον κοκκινο γαμο ολα θα πρεπει να ειναι βαρετα φανταζομαι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 μην spoilerιάζεις
manost Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Με ποναει η μεση δεν μπορω. Μαλλον θα αρχισω το 4ο βιβλίο που πρεπει να ειναι λιγο βαρετο. Ναι, είναι αρκετό βαρετό. Πολεμάω να το τελειώσω αρκετό καιρό. Ελπίζω να μας αποζημιώσει το 5o.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα