Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 παιδιά το έδειξε στην αμερική το 1ο επεισόδιο? ανυπομονώ για τρίτη να το δω από νοβα, είμαι περίεργος πως θα ξεκινήσει...(δεν διαβάζω spoilers αν και με δελεάζετε) ναι πριν 8 ώρες περίπου, 55 λεπτάκια πωπωπω κατεβαινει...για πείτε το ειδε κανεις?πειτε σχολια κατι! είμαι στο 15ο λεπτό...
zvarthangalos Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 ανυπομονώ για τρίτη να το δω από νοβα, Τετάρτη 22:00 το δείχνει το Nova αν δεν κάνω λάθος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 οι Direwolves απέκτησαν όγκο, nice! oh πέφτει χαστούκι πάλι and we loved it!
viper2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Πόσο ενδιαφέρον; Να πάρω τη μισή μέρα άδεια; και λιγο ακομα
gatokoritso Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 τελειο το πρωτο επεισοδιο αν και η ποιο αγαπημενη σκηνη που θα παιζω συνεχεια μεχρι την επομενη κυριακη ειναι στο 49:15
viper2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 αρχιζει να ξεφευγει λιγο ή κατι δεν διαβασα καλα το βιβλιο...?
paranoid_gr Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Πολυ καλό επεισόδιο!!!! Mε χαλάει λίγο που δεν εξήγησε λίγο περισσότερο την όλη φάση με τον Σταννις,τον Meister που έβαλε δάκρυα του λυς κτλ κτλ και τον Ντάβος... Επίσης να λέει ο Τζόφρυ "Οι ηλίθιοι χειρισμοί του παππού μου μας έφτασαν εδώ που είμαστε" lol!!! Eπίσης ο Robb με τον Greywind είναι απλά ΕΠΙΚΟΙ!!!
Doc1355 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Ωραίο ξεκίνημα,αρκετά ενδιαφέρον και σε αφήνει σε καλό σημείο για την συνέχεια! Αντε υπομονή μέχρι τις 8 τώρα btw πόσο epic το opening video! Μου είχε λείψει
Chrisxxx Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μετριο το 1ο, εισαγωγή για τα καλα που έρχονται!
auron12 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Οντως μετριο το πρωτο αλλα εχει πολυ υλη να καλυψει. Ο Στανις δεν μου αρεσει σαν ηθοποιος.Επισης για την κοκκινη γυναικα την περιμενα πιο..σεξοβομβα.Αυτη μου φανηκε και λιγο συτεμενη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 ναι αλλά η τσατσά του Littlefinger είναι gg...
argirisparxas Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Τετάρτη 22:00 το δείχνει το Nova αν δεν κάνω λάθος. Ναι, και περιμένω πως και πως να το δω με παρέα σε HD.
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Καλό επεισόδιο. Κάπως συγκρατημένο αλλά αναμενόμενο για αρχή 2ης season. Διατηρεί πάντως το ύφος και όλα τα καλά χαρακτηριστικά της σειράς από την 1η season, και το επεισόδιο παρά τη διάρκειά του, έφυγε... "νεράκι". Αυτά . Αν καταφέρω να συγκρατηθώ, το επόμενο σχόλιο θα είναι μετά το τέλος της season. Καλή season να 'χουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα