Kasrith Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Επιβάλλεται να την δει κάποιος μόνο και μόνο για την Emilia Clarke, απίστευτα ομορφότερη στο καστανό της! Oh yes...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 τι ωρα παιζει αυτο στο αμερικα? σε 3 ώρες και 45 λεπτά...
christhegreat Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 που το βρήκατε αυτό παιδιά ? έστω με πμ κάποιος ? ευχαριστώ...
manost Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 που το βρήκατε αυτό παιδιά ? έστω με πμ κάποιος ? ευχαριστώ... Αν έχεις Facebook και κάνεις Like στη σελίδα του GOT, θα δεις ότι έχει countdown.
Chrisxxx Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Kαι το λινκ στο ποστ 160 εχει countdowns για σειρες μπορεις να τσεκάρεις και εκει.
Kasrith Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Ωχ τους μλκς Είναι δυνατόν να σκοτώσουν την Arya απο το πρώτο επεισόδιο?!
auron12 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Ωχ τους μλκς Είναι δυνατόν να σκοτώσουν την Arya απο το πρώτο επεισόδιο?! Ο Ned stark ποτε επιστρεφει απο τους νεκρους σαν "αλλος";;
stratigos24 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Ωχ τους μλκς Είναι δυνατόν να σκοτώσουν την Arya απο το πρώτο επεισόδιο?! Πλακα κανεις? Ελπιζω ναι γιατι με ξενερωσε αν συμβαινει οντως και το εμαθα ετσι..
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δε θα έδινε ο Kas τέτοιο "spoiler", αν δεν ήταν αστείο (στον Καναδά ήταν ακόμα April fools?). He knows better than that.
krypton Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 παιδιά το έδειξε στην αμερική το 1ο επεισόδιο? ανυπομονώ για τρίτη να το δω από νοβα, είμαι περίεργος πως θα ξεκινήσει...(δεν διαβάζω spoilers αν και με δελεάζετε)
guido Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Ωχ τους μλκς Είναι δυνατόν να σκοτώσουν την Arya απο το πρώτο επεισόδιο?! άσε ξενέρωσα και εγώ την ζωή μου
gatokoritso Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 πωπωπω κατεβαινει...για πείτε το ειδε κανεις?πειτε σχολια κατι! κοφτε το αστειο με την αρια.δεν παιζει να πεθανε!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα