tarlac Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Παιδια εχω ενα HP g62 τωρα ακριβες μοντελο δεν θυμαμαι(ειναι της κοπελας μου) και επειδη το ανεμιστηρακι του ανεβαζει στροφες, μεσα σε ενα 15λεπτο γιατι ζεσταινεται (σε απλη χρηση ιντερνετ)και κανει αρκετο θορυβο ,ελεγα να το παω να μου το αλλαξουν με ενα αλλο πιο δυνατο και πιο ησυχο ανεμιστηρα.Επειδη δεν εχω ασχοληθει με λαπτοπ, αυτο που λεω ειναι εφικτο??? Αν ναι ξερει κανεις ποσο θα μου παρουν,τι ανεμιστηρακι να βαλω και αν θα εχω προβληματα(με την εγγυηση κυριως) μετα??? Εχω παρει τη βαση με τους ανεμιστηρες κανει δουλεια αλλα δεν μπορω να το εχω στο κρεβατι γιατι ειναι βαρος και δεν βολευομαι!!!
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Εγώ λέω αντί να αλλάξεις μηχανή σε αμάξι που δεν κινείται, να δεις πρώτα αν είναι κανένα λάστιχο Το λαπτοπ είναι παλιο; Καθάρισμα του έχετε κάνει ποτέ; Απο θερμοκρασίες τι λέει;
TheELF Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Εγώ λέω αντί να αλλάξεις μηχανή σε αμάξι που δεν κινείται, να δεις πρώτα αν είναι κανένα λάστιχο Το λαπτοπ είναι παλιο; Καθάρισμα του έχετε κάνει ποτέ; Απο θερμοκρασίες τι λέει; Εδώ σου λέει ότι το παίρνει στο κρεβάτι χωρίς την βάση,εσύ τι λες;; (110°C) στο χαλαρό,πριν μπει φάσηβποοκ.
tarlac Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 ειναι 1,5χρονων το αμαξι!! δεν νομιζω να θελει service...ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕς επεξεργαστη που κοιταξα στο κρεβατι φτανει κοντα τους 70-80 σε απλη χρηση και μεσα σε κανα 20λεπτο περιπου,αλλα ο ανεμηστηρας κανει πολυ θορυβο που δεν αντιστοιχει στην αποδοτικοτητα του! παει πολυ το μαλλι να το αλλαξω?
ss13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 ειναι 1,5χρονων το αμαξι!! δεν νομιζω να θελει service...ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕς επεξεργαστη που κοιταξα στο κρεβατι φτανει κοντα τους 70-80 σε απλη χρηση και μεσα σε κανα 20λεπτο περιπου,αλλα ο ανεμηστηρας κανει πολυ θορυβο που δεν αντιστοιχει στην αποδοτικοτητα του! παει πολυ το μαλλι να το αλλαξω? Μην αλλάξεις τίποτα , να μην το βάζεις στο κρεββάτι και θα στρώσει , γύρνα το ανάποδα και πες μας τι μοντέλο είναι και τι λειτουργικό φοράει http://mhs.dcsdschools.org/UserFiles/Servers/Server_3844624/Image/Technology/HP%20LT%20Serial.jpg ελπίζω να μην είναι vista !!
xpapias Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδιά, και εγώ έχω ένα 6710b 5ετίας και με έχει πεθάνει ο ανεμιστήρας του. Αλλά δε βλέπω να ανοίγει από κάπου. Να ανοίξω όλο το λάπτοπ;;
ss13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδιά, και εγώ έχω ένα 6710b 5ετίας και με έχει πεθάνει ο ανεμιστήρας του. Αλλά δε βλέπω να ανοίγει από κάπου. Να ανοίξω όλο το λάπτοπ;; Εδώ είσαι http://notebookservicemanual.com/hp-compaq-6710b-service-manual.html δες πως ανοίγει !!
basilis5 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 κοιτα, μπορεις να το πας σε καποιον τεχνικο να το ανοιξει, να καθαρισει την σκονη που σιγουρα εχει μαζεψει μεσα και ενδεχομενως να αλλαξει παστα στον επεξεργαστη. η λογικη λεει πως αυτο θα κατεβασει μερικους βαθμους αρα και την αναγκη για να στροφαρει τρελα ο ανεμιστηρας. βεβαια αν ο ανεμιστηρας εκανε εξαρχης ετσι,τοτε δεν θα αλλαξει κατι. τελος,παντα παιζει και το σεναριο να θελει αλλαζει ο ανεμιστηρας καθως ισως τα χει παιξει. η γνωμη μου ειναι να μαθεις το μοντελο και να μιλησεις κατευθειαν με ΗΡ ή πλαισιο (νομιζω ειναι εξουσιοδοτημενοι) και να ρωτησεις το κοστος και για τις 2 περιπτωσεις.
xpapias Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστώ. Θα ρίξω μια ματιά στο manual και αν είναι δύσκολο μάλλον το αφήνω.
ss13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστώ. Θα ρίξω μια ματιά στο manual και αν είναι δύσκολο μάλλον το αφήνω. Υπομονή και θα τα καταφέρεις !!
naruto_gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 και μην το παίρνεις στο κρεβάτι. καθάρισα ενός φίλου πρόσφατα που έκανε ακριβός το ίδιο και έβγαλα μια μικρη κουβέρτα μέσα από τον ανεμιστήρα p.s. ή αν το παίρνεις να του στρώνεις σεντόνι
kostaks3 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 και μην το παίρνεις στο κρεβάτι. καθάρισα ενός φίλου πρόσφατα που έκανε ακριβός το ίδιο και έβγαλα μια μικρη κουβέρτα μέσα από τον ανεμιστήρα p.s. ή αν το παίρνεις να του στρώνεις σεντόνι Χαχαχαχαχα. Τουλαχιστον με το μαλλι που εβγαλες πλεξε κανα πουλοβερ. Μην παει τζαμπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα