psycoclan1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 κάποτε γινότανε, πλέον παπαλα... Τωρα τα περι νομιμότητας ή μη ειναι σχετικά, όταν η αβον, το ιδιο πραγμα που πουλάει 25 στην κυπρο το πουλάει 65 στην ελλάδα... Αν πάλι επιμένεις να ψαχτείς (που μπορει να εχουν αλλαξει τα πραγματα σε σχέση με ενα 6μηνο πριν που ασχολήθηκα τελευταία φορά), αυτό που ζητας λεγεται καρντ σερινγκ (στα αγγλικα γραφτο) Λαθος λυση το καρντ σερινγκ! Πρωτα απ ολα επιβαρυνεσαι ενα μεγαλο ποσο για την αγορα του εξοπλισμου και μετα εισαι στο "ελεος" της νοβα αν θα σε "αφησει" να δεις καιρο με το ιδιο συστημα χωρις να αλλαξει κωδικοποιησεις κλπ, οποτε δεν ξερω αν αξιζει να προπληρωσεις κατι "φτηνο" το οποιο δεν μπορεις να εισαι σιγουρος οτι θα το αποσβεσεις! Και φυσικα ειναι παρανομο γιατι κανενας δε σε υποχρεωνει να πληρωσεις την νοβα. Αλλα προφανως αν θελεις να χρησιμοποιεις την υπηρεσια θα πρεπει να την πληρωσεις! Αν αξιζει ή οχι τα λεφτα της, ειναι αλλουνου παππα ευαγγελιο. Σου προσφερουν πολυ υλικο να δεις οσον αφορα τα αθλητικα και τα ντοκυμαντερ. Εγω ειμαι συνδρομητης τους, πληρωνω 62.93ευρω το μηνα αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν σε 1-2 μηνες απο τωρα θα συνεχισω να ειμαι συνδρομιτης. Εχω απογοητευτει με τα πιξελιασματα που κανει στα ντοκυμαντερ λογω κακης ποιοτητας, ενω το ελληνικο πρωταθλημα εχω σταματησει εδω και καιρο να το βλεπω. Ταινιες δε με ενδιαφερουν γιατι τις κατεβαζω , ελληνικα καναλια δεν εχουν τπτ να δειξουν, και τα μουσικα καναλια σχεδον ποτε. Επισης δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε το ραδιοφωνο. Οσον αφορα τα HD και το 3D. Το HD ειναι αχρηστο μιας και παιζει το ιδιο προγραμμα με το SD με λιγο καλυτερη ποιοτητα και το 3D καναλι δεν λειτουργει. Δεν τα εχω διαθεσιμα αλλα μου εχουν πει οτι ειναι ετσι. Τωρα για να βλεπεις σε παραπανω απο 1 tv το ιδιο, εγω εχω παρει ενα ασυρματο video sender και βλεπω, αλλα χανει σε ποιοτητα.
weber122 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 εγώ δεν έχω το full πακέτο αλλά το cinema. από αυτά που μου προσφέρει μπορώ να πω πως ειμαι ευχαριστημένος (ειδικά πλέον με το game of thrones), είμαι όμως και μεγάλος fan του ντοκυμαντερ και της ταινίας οπότε είναι υποκειμενική άποψη. κακή ποιότητα στα ντοκυμαντερ δεν έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής.
psycoclan1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 εγώ δεν έχω το full πακέτο αλλά το cinema. από αυτά που μου προσφέρει μπορώ να πω πως ειμαι ευχαριστημένος (ειδικά πλέον με το game of thrones), είμαι όμως και μεγάλος fan του ντοκυμαντερ και της ταινίας οπότε είναι υποκειμενική άποψη. κακή ποιότητα στα ντοκυμαντερ δεν έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής. Ισως ειναι και στο βιντεο που παιζουν, γιατι οντως τα πιξελιασματα εμφανιζονται μονο σε ορισμενα ντοκυμαντερ, παντως μια αναβαθμιση των καναλιων θα ηθελα να δω αλλα δυσκολοι καιροι... Θα ικανοποιουσαν ικανο αριθμο συνδρομητων αν προσθεταν παραπανω αθλητικα καναλια για καποια αλλα ξενα πρωταθληματα...
tsakonas Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) είστε ικανοποιημένοι από την gova γιατί 1) Δεν έχετε δει HD. Όταν οι άλλοι στο εξωτερικό προσφέρουν 20-30-50 HD κανάλια, εμείς έχουμε 5? .... και σιγά μη δώσεις extra λεφτά για τόσα λίγα κανάλια HD. 2) Τα αντίστοιχα πακέτα έξω κάνουν μιση τιμή.με αυτή την τιμή (60) σου δίνουν και τηλέφωνο και 10 κανάλια με ταινίες και και και σαν παλιό κορόιδο συνδρομητής για 2 χρονια....ζητω οι sharing servers Επεξ/σία 25 Απριλίου 2012 από tsakonas
krypton Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 δεν θα με χάλαγαν τα 20-30-50 hd κανάλια αλλά δεν νομίζω πως έχω το χρόνο να βλέπω τόσα πολλά κανάλια. εγώ που έχω πάρει το cinema pack σε προσφορά με συνδυασμό τη forthnet, μου βγήκε στα ίδια λεφτά. δεν λιώνω στη tv αλλά όταν το κάνω έχω αυτο που θέλω (ταινιες, ντοκυμαντερ, "άλλες" ταινιες κ.α).
tsakonas Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) αν δε σε χαλάει να πληρώνεις 5 φορες ακριβότερα το μηνα...no problem ότι έχεις είναι κονσέρβα παλιά... δε νομίζω αν πήγαινες στο μανάβη η στον ψαρά, να έπαιρνες την σαπίλα 5 φορες πάνω... ισα ισα αφού δεν βλέπεις τόσο πολύ....τζάμπα τα λεφτά σου... Επεξ/σία 26 Απριλίου 2012 από tsakonas
psycoclan1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Μετα το switch off σε Υμιττο και Χορτιατη, ακολουθοντας τα trends της αγορας, τωρα switch off και στη NOVA!!!! Η μοναδικη εταιρια παγκοσμιως που με τις μ@λ@κιες της σου προκαλει γελιο και αυθονες ατακες! Καλα ρε νοβα σας πλερωνω 70ευρω το μηνα και μου κοψατε το σημα πανω στο καλυτερο? Δηλαδη γιατι μου κοβεις το 2μετρο ξανθο στη μεση??? Ευτυχως το Dorcel εχει σημα και τη βγαλατε καθαρη! Ρε μπας και δεν πληρωσατε τη συνδρομη στον δορυφορο και σας εκοψαν τη συνδρομη σε βολικη ημερομηνια και ωρα? Καλα να παθετε γιατι και εμενα μου εχετε κοψει τη νοβα μου κυριακη μεσημερι πριν τη μπαλα! Ρε μπας και παιρνετε και εσεις με card sharing και το μοιραζετε σε εμας? Μηπως να....αλλαξω server? Να παω στον OTE?? Μετα απο μιση ωρα βλεπω μπαρες στη TV μου! Κατι ειναι κ αυτο!!! Και μολις επαιξαν για 2 λεπτα ολα τα καναλια free for all και τα απληρωτα HD....Και ξανα σκοταδια.... ΥΓ : για οποιον προσπαθησει να πει τιποτα δε θα βρειτε λογικη σε καποιον που 4:30 το πρωι βλεπει tv και ειναι μπροστα στο PC. ΥΓ2 : προχθες πηρε ακροατης στον Χατζηνικολαου στον Real FM και εκανε παραπονα οτι κοροιδευει το κοσμο η νοβα. Ο ρεαλ και η νοβα εκαναν μια συμφωνια. Δωρεαν διαφημιση στον ρεαλ η νοβα για 1 βδομαδα και η νοβα δωρεαν εκπτωση μεσω κουπονιων στη real news. Πηγαν οι αναγνωστες της real να παρουν φτηνο δεκτη και τους ειπαν την ιδια τιμη που λενε σε ολους μετα την "εκπτωση". Δηλαδη 50ευρω!!! Και φωναζε ο χατζηνικολαου..... Ε ρε ΤΖΑΜΠΟ που σας χρειαζεται!!!!! Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2012 από psycoclan1
xapakias Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Ενα αλλο σεναριο ειναι ειναι να εχεις επιλεξει συχνοτητα στο δεκτη που να πεφτει σε καποια απο τις ψηφιακές. Βεβαια θα σου κατεβαζε τις υπολοιπες. πώς αλλαζω συχνοτητα στο δεκτη για να μην πεφτει στις ψηφιακες?
fralamb Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Εγω παντως ακομα δεν καταλαβα γιατι προτεινονται 15μετρα scart+S-video to mini jack και scart splitters και λοιπες αχρειαστες πατεντες για ενα task που εχει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ λυση. Τα scart splitter κανουν ΑΛΛΗ δουλεια, ενδεχεται δηλαδη να μην δουλεψει καν στην συγκεκριμενη περιπτωση. Απλα πραγματα: Εν προκειμενω θελει ενα modulator και ενα καλωδιο επιστροφης στην κεντρικη διακλαδωση του σπιτιου. Επιλεγει το καναλι και συντονιζει τις υπολοιπες τηλεορασεις στη συγκεκριμενη συχνοτητα και done. Αυτη ειναι η σωστη δουλεια για αυτο που ζηταει, το κοστος ομως παιζει απο πολλους παραγοντες. Μπορει να ξεμπερδεψει με 80-100ευρω, μπορει να χρεαστει και 200+ ομως. Aν θελει βαζει στο μελλον και ενα σετακι remote extenders για να αλλαζει καναλια στη nova απο το δωματιο της. ΥΓ. Ο τεχνικος που ηρθε στο σπιτι η ειναι ασχετος, η βαριοταν να εξηγησει, η δεν καταλαβε τι τον ρωτησες. Σε καθε περιπτωση ΓΙΝΕΤΑΙ να βλεπεις nova σε ολες τις τηλεορασεις του ιδιου σπιτιου. Αυτο που δεν γινεται ειναι να βλεπεις διαφορετικο καναλι απο τον αποκωδικοποιητη σε καθε τηλεοραση την ιδια ωρα. Δηλαδη οτι δειχνει ο αποκωδικοποιητης θα το δειχνει σε ολο το σπιτι. Μολις γινεται αλλαγη καναλιου ολο το σπιτι θα βλεπει την αλλαγη καναλιου και ουτο καθ'εξης. Καλησπερα. Μενω σε μαιζονετα οπου εχω 3 διαφορετικες τηλεορασεις, οι οποίες παιρνουν σημα απο ενα κεντρικο διακλαδωτη που εχω στη σοφιτα οπου βρισκεται και η κεραια μου. Τη δευτέρα περιμένω να μου βαλουν nova και με ενημερωσαν οτι μπορώ να βλέπω και σε δευτερη τηλεόραση, αλλά μονο με εξωτερικο καλωδιο απο τον αποκωδικοποιητη... Προφανως βαριουνται ή δεν γνωριζουν. Αν καταλαβαινω καλά απο αυτο που γράφεις, ο αποκωδικοποιητης πρέπει να εγκατασταθεί κοντά στον διακλαδωτή σήματος (στην περιπτωση μου, στην σοφιτα) ωστε απο εκέι το σήμα να μεταφερθεί εσωτερικα σε όλο το σπιτι.... Εχω καταλαβει σωστα?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα. Μενω σε μαιζονετα οπου εχω 3 διαφορετικες τηλεορασεις, οι οποίες παιρνουν σημα απο ενα κεντρικο διακλαδωτη που εχω στη σοφιτα οπου βρισκεται και η κεραια μου. Τη δευτέρα περιμένω να μου βαλουν nova και με ενημερωσαν οτι μπορώ να βλέπω και σε δευτερη τηλεόραση, αλλά μονο με εξωτερικο καλωδιο απο τον αποκωδικοποιητη... Προφανως βαριουνται ή δεν γνωριζουν. Αν καταλαβαινω καλά απο αυτο που γράφεις, ο αποκωδικοποιητης πρέπει να εγκατασταθεί κοντά στον διακλαδωτή σήματος (στην περιπτωση μου, στην σοφιτα) ωστε απο εκέι το σήμα να μεταφερθεί εσωτερικα σε όλο το σπιτι.... Εχω καταλαβει σωστα? Θα χρειαστεις modulator. Ισως να εχει ενσωματωμενο ο αποκωδικοποιητης της nova ισως και οχι (δεν ειμαι βεβαιος). Αν δεν εχει η εγκατασταση στο σπιτι σου πρεπει να γινει ως εξης: Επιγεια κεραια---> Εισοδος στο modulator + Nova αποκωδικοποιητης---> Modulator Η εξοδος του modulator--->Εισοδος στον διακλαδωτη Και ο διακλαδωτης δινει και επιγεια και nova σε ολα τα σημεια του σπιτιου. Αν o αποκωδικοποιητης της nova εχει ενσωματωμενο modulator , απλα στα παραπανω βαζεις οπου modulator--->αποκωδικοποιητης nova. ΥΓ. Ειναι πολυ πιθανον να χρειαστεις και εναν ενισχυτη. ΥΓ2. Οχι δεν ειναι απαραιτητο ο αποκωδικοποιητης της nova να ειναι κοντα στο διακλαδωτη. Θα πρεπει απλως, το σημειο που θα μπει ο αποκωδικοποιητης να "επικοινωνει" μεσω καλωδιου/σωληνωσεων με τον διακλαδωτη.
fralamb Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Θα χρειαστεις modulator. Ισως να εχει ενσωματωμενο ο αποκωδικοποιητης της nova ισως και οχι (δεν ειμαι βεβαιος). Αν δεν εχει η εγκατασταση στο σπιτι σου πρεπει να γινει ως εξης: Επιγεια κεραια---> Εισοδος στο modulator + Nova αποκωδικοποιητης---> Modulator Η εξοδος του modulator--->Εισοδος στον διακλαδωτη Και ο διακλαδωτης δινει και επιγεια και nova σε ολα τα σημεια του σπιτιου. Αν o αποκωδικοποιητης της nova εχει ενσωματωμενο modulator , απλα στα παραπανω βαζεις οπου modulator--->αποκωδικοποιητης nova. ΥΓ. Ειναι πολυ πιθανον να χρειαστεις και εναν ενισχυτη. ΥΓ2. Οχι δεν ειναι απαραιτητο ο αποκωδικοποιητης της nova να ειναι κοντα στο διακλαδωτη. Θα πρεπει απλως, το σημειο που θα μπει ο αποκωδικοποιητης να "επικοινωνει" μεσω καλωδιου/σωληνωσεων με τον διακλαδωτη. ευχαριστω. ειναι σαφες. Σε περιπτωση που ο αποκωδικοποιητης τοποθετηθει στη σοφιτα (καθως απο το σαλονι πχ δεν υπαρχει δευτερη σωληνωση για να επιστρεφει στον διακλαδωτη) πως γινεται ο ελεγχος της συσκευης?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 ευχαριστω. ειναι σαφες. Σε περιπτωση που ο αποκωδικοποιητης τοποθετηθει στη σοφιτα (καθως απο το σαλονι πχ δεν υπαρχει δευτερη σωληνωση για να επιστρεφει στον διακλαδωτη) πως γινεται ο ελεγχος της συσκευης? Yπαρχουν ασυρματοι και ενσυρματοι πομποδεκτες για την δουλεια αυτη. Προτεινω τους ενσυρματους για μεζονετα, αν και εχουν φασαρια στη ρυθμιση και εγκατασταση σε σχεση με τους ασυρματους. Επισης η επικοινωνια αποκωδικοποιητη διακλαδωτη δεν ειναι απαραιτητο να ειναι αμεση, δηλαδη μπορει να περναει απο ενδιαμεσα κουτια μεχρι να φτασει στο αλλο ακρο (πχ σαλονι-κουζινα, κουζινα-κεντρικο κουτι οροφου, κεντρικο κουτι οροφου-σοφιτα, τραβας μονοκοματο καλωδιο που να κανει αυτη τη διαδρομη στην αναγκη). Και επισης δεν ειναι αναγκαιο να υπαρχει 2η σωληνα. Αν η 1 που υπαρχει χωραει καλωδιο επιστροφης μπορεις να περασεις και 2 και 3 και οσα καλωδια χωραει μεσα απο αυτην Φυσικα υπαρχουν προυποθεσεις για ολα αυτα. Καλος τεχνικος που να μην βαριεται να κανει σωστη δουλεια και οσα χρηματα χρειαστουν για τα εργατικα απο πλευρας σου, γιατι οπως καταλαβαινω θα χρειαστουν μινιμουμ 2 ωρες μονο για τα περασματα καλωδιων.
3Dimension Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα και απο εμενα.Νεος στο φορουμ αλλά και νεος στο θεμα μας,οποτε καποιες εννοιες μην τις θεωρειτε δεδομενο οτι θα τις ξερω,οποτε λιγο την επιεικια σας... Να δωσω λοιπον καποια πρωτα στοιχεια για να εχετε μια εικονα πριν κανω την ερωτηση 1)Εχουμε λοιπον 2 τηλεορασεις χωρις ενσωματωμενο ψηφιακο αποκωδικοποιητη και υπαρχει και η nova 2)Υπαρχει και modulator με 1 εισοδο και 2 εξοδους 3)Δεν υπαρχει κεντρικη καλωδιωση στο σπιτι,καλως ή κακως... Υπαρχει λοιπον κανονικα το καλωδιο που κατεβαινει απο το δορυφορικο πιατο στον αποκωδικοποιητη της nova Κατεβαινει λοιπον καλωδιο απο την επιγεια κεραια στην εισοδο του modulator Απο τις εξοδους φευγει ενα καλωδιο για τον ψηφιακο αποκωδικοποιητη και ενα για τον αποκωδικοποιητη της NOVA Και οι 2 αποκωδικοποιητες ειναι συνδεδεμενοι στην 1η τηλεοραση με το δικο της scart η καθε μια Απο τον αποκωδικοποιητη της NOVA φευγει δευτερο καλωδιο για την 2η τηλεοραση το οποιο πριν τον ερχομο του ψηφιακου σηματος χρησιμευε σαν κεραια για τα αναλογικα καναλια,αλλα και για να βλεπεις σαν αναλογικο καναλι την nova Τωρα πλεον παει πανω στον αποκωδικοποιητη της 2ης τηλεορασης,χρησιμευοντας σαν κεραια ωστε να βλεπω μεσω scart στο ΑV τα ψηφιακα καναλια.....αλλά εχει τραβηχτει και 2ο καλωδιο απτην θεση loop του αποκωδικοποιητη στην τηλεοραση ωστε να συνεχισουμε να βλεπουμε την nova σαν αναλογικο καναλι (σιγουρα οχι τοσο καλα οσο στην 1η,αλλα βλεπεται ανετα) Μεχρι εδω λοιπον ολα καλα...ερχεται και η ερωτηση Τωρα που υπαρχει και 3η τηλεοραση στο σπιτι με ενσωματωμενο ψηφιακο αποκωδικοποιητη,υπαρχει τροπος να καταφερω να εχω συγχρονως και πολυ καλο σημα στην ψηφιακη αλλά να μπορω να βλεπω και nova,???Να σας προλαβω οτι εσωτερικη κεραια εχει χρησιμοποιηθει δις...και καθε 3 και λιγο εχανε το σημα....1 ωρα μετα μεχρι να ξαναβρω ενα καλο σημειο... Με απλη λογικη...εκανα οτι συνδυασμο θα μπορουσα να κανω,αλλά προκοπη δεν ειδα....Ενδεικτικα θα αναφερω 2 απο αυτους... Το καλυτερο που μπορεσα να πετυχω ειναι με εναν απλο διακλαδωτηρα (ή ενα απλο Τ) να τραβηξω προεκταση απο την εξοδο του modulator προς τον αποκωδικοποιητη,προς την 3η τηλεοραση πετυχαινοντας μαλιστα 100% ποιοτητα και 94% ισχυς σηματος στα ψηφιακα καναλια...για nova βεβαια ουτε λογος...απλα δεν υπηρχε στα αναλογικα (προφανως ρε μεγαλε,προεκταση απο την επιγεια τραβηξες!!) Με διακλαδωτηρα απτο καλωδιο που φευγει απτην nova για την 2η τηλεοραση,μπορεσα να εχω nova στην 3η αλλά με παααααααααρα πολλα χιονια (απλα δεν εβλεπες) και καθολου σημα στα ψηφιακα,το καλσσικο δηλαδη "δεν υπαρχει σημα" Υπαρχει τροπος ρε παιδια να το φτιαξουμε,και αν ναι,τι θα χρειαστει να προμηθευτω ?? (αν υπαρχει και καποιο link με το προιον και το καταστημα που το εχει θα ηταν ευπροσδεκτο,εστω και σε pm αν υπαρχει θεμα διαφημησης) Συγνωμη και για το μεγαλο πρωτο μου post...απλα αγανακτησα μετα απο τοσες ωρες πατεντας και μηδενικου αποτελεσματος
propatzis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Επειδη διαβασα τοσα πολλα και απλα μπερδευτηκα... Παραθετω και εγω το τι θελω να κανω... Ειμαι κατοχος nova εδω και καιρο και ειπα να το βαλω και σε 2η τν και ας βλεπω το ιδιο καναλι.Εχω τον HD 831. Η τν που ειναι η nova εχει ενσωματομενο αποκωδικοποιητη οποτε δεν εχω θεμα με αυτο.Η 2η που θα τον βαλω δεν εχει. Η κεραια εχει 1 καλωδιο μονο και αυτο παει στον αποκωδηκοποιητη της nova.Ο hd 831 εχει 1x RF IN,1x RF OUT,SCART,HDMI,COMBONET. Και ερωτω: Πως θα δωσω σημα/εικονα κτλ στην 2η τν? *αν μπορει καποιος οσο πιο απλα τα βηματα...ευχαριστω...
Christos_Nsb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει στην διαδικασια συνδεσης 2-3 τηλεορασεων σε εναν απο τους καινουριους αποκωδικοποιητες nova? Υπαρχει μονο μια εξοδος στον αποκωδικοποιητη (video out)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα