MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Aρα εχεις ετοιμη καλωδιωση δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα. Yποθετω οτι εχεις και αχρηστα καλωδια κεραιας που μεινανε απο τον παλιο αποκωδικοποιητη, στο σημειο που τον ειχες (και μπαινουν στον τοιχο). Μονοδρομος λοιπον η λυση που ανεφερα. Και πιο πρακτικη και πιο ποιτικη και πιο οικονομικη: Παιρνεις ενα modulator και εισαι ετοιμη. Κοστος κατω των 50 ευρω και ξεμπλεκεις με καλωδια και λοιπες φασαριες. http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=20679 Ο παλιος αποκωδικοποιητης της nova ειχε ενσωματωμενο modulator γιαυτο εβλεπες σε ολες τις τηλεορασεις. Ο καινουργιος δεν εχει, γιαυτο θα αγορασεις εσυ ενα και θα το τοποθετησεις και τελος. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2012 από MiDi_MiLiZ
graphist83 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ποιον δέκτη NOVA έχεις? Εαν είναι ο καινούργιος HD 831 δεν χρειάζεσαι modulator καθως εχει ενσωματωμένο. Απλα βαζεις το καλώδιο RF που πάει στα δωμάτια και συντονίζεις στην συχνότητα που εχει ορίσει ο δέκτης (η προεπιλεγμένη νομίζω είναι η 21) φιλε κατι ακυρο!!! ποσο πληρωνεις αν επιτρεπετε? ξερεις ποσο κανει αν βαλω μονο τα αθλητικα καναλια? πληρωνω και πιατα,αποδυκοποιητες,τεχνικους κλπ? 99€ ο εξοπλισμος. 52€ το μηνα το sports pack 62€ το full pack. Η εγκατασταση κανα 70 αρι. Αμα ξερεις κανα γνωστο σου με πεδιομετρο μπορει να γινει και απο ιδιωτη. Σε συνδιασμο με forthnet εχεις 25% εκπτωση. (δεν ξερω εαν ισχυει ακομα)
VasKag Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ποιον δέκτη NOVA έχεις? Εαν είναι ο καινούργιος HD 831 δεν χρειάζεσαι modulator καθως εχει ενσωματωμένο. Απλα βαζεις το καλώδιο RF που πάει στα δωμάτια και συντονίζεις στην συχνότητα που εχει ορίσει ο δέκτης (η προεπιλεγμένη νομίζω είναι η 21) εγω που το εχω κανει αυτο εχω πετυχει αυτο που λες αλλα δεν μπορω να δω τα κλασικα ψηφιακα. κανω κατι λαθος ή δεν περναει ψηφιακο σημα μεσα απο το rf out?
graphist83 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Περναει κανονικα. Απλα εχει καποιες απωλειες. Μηπως το σημα σου ηταν οριακα χαμηλο και με την επιπλέον απώλεια σε ισχυ ο δέκτης δεν εχει αρκετό σημα για να στα συγχρονίσει? Ενα αλλο σεναριο ειναι ειναι να εχεις επιλεξει συχνοτητα στο δεκτη που να πεφτει σε καποια απο τις ψηφιακές. Βεβαια θα σου κατεβαζε τις υπολοιπες. Εγω οσα novabox εχω βαλει ηταν σε σπιτια με επιπλέον καλωδιο rf που το εβγαζαν παράλληλα με αυτο του σηματος. Εκει με ενα splitter 1:2 με δυνατότητα ανάποδης συνδεσης (combiners)οπου κανεις αθροισμα το σημα της κεραιας με το εξερχομενο σημα απο τον δεκτη.
wintaxt Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Καλησπερα σας! Για να μην ανοιγω αλλο τοπικ ηθελα να σας παραθεσω το προβλημα μου,ειμαστε 3ς φιλοι που μενουμε στην ιδια πολυκατικοια κ ο ενας μας εχει τη νοβα με τη κεραια κ τον αποδικοποιητη,θελουμε με καποιο τροπο να βλεπουμε ολοι μας απο την ιδια καρτα αλλα και να μπορουμε να αλλαζουμε καναλια ξεχωριστα ξερετε πως γινεται αυτο?
TheELF Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Αν ήταν συμβατή η κάρτα του,που δεν είναι αφού πλέων η νέες δεν είναι,θα χρειαζόταν να δώσετε καμιά 300€ ελάχιστο ο κάθε ένας και αυτός που έχει τα αυθεντικά(μόνο το πιάτο γλιτώνει) για τον εξοπλισμό,πιάτο/δέκτη/πομπός για την κάρτα (ή hardcore με καλώδια και τρύπες μεταξύ ορόφων) βάλε και τα εργατικά του τεχνικού αν καταφέρεις να βρεις κάποιον,συν ο συνεχής φόβος μην αλλάξουν ξανά το σύστημα της κάρτας και πάψει να παίζει.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας! Για να μην ανοιγω αλλο τοπικ ηθελα να σας παραθεσω το προβλημα μου,ειμαστε 3ς φιλοι που μενουμε στην ιδια πολυκατικοια κ ο ενας μας εχει τη νοβα με τη κεραια κ τον αποδικοποιητη,θελουμε με καποιο τροπο να βλεπουμε ολοι μας απο την ιδια καρτα αλλα και να μπορουμε να αλλαζουμε καναλια ξεχωριστα ξερετε πως γινεται αυτο? Δεν γινεται απο την ιδια καρτα να δεις παραπανω απο 1 καναλι την ιδια στιγμη. Επισης αν δεν απατωμαι δεν ειναι νομιμος ο διαμοιρασμος του σηματος σε αλλα διαμερισματα της πολυκατοικιας, πλην του δικου σου. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2012 από MiDi_MiLiZ
paylidis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν γινεται απο την ιδια καρτα να δεις παραπανω απο 1 καναλι την ιδια στιγμη. Επισης αν δεν απατωμαι δεν ειναι νομιμος ο διαμοιρασμος του σηματος σε αλλα διαμερισματα της πολυκατοικιας, πλην του δικου σου. κάποτε γινότανε, πλέον παπαλα... Τωρα τα περι νομιμότητας ή μη ειναι σχετικά, όταν η αβον, το ιδιο πραγμα που πουλάει 25 στην κυπρο το πουλάει 65 στην ελλάδα... Αν πάλι επιμένεις να ψαχτείς (που μπορει να εχουν αλλαξει τα πραγματα σε σχέση με ενα 6μηνο πριν που ασχολήθηκα τελευταία φορά), αυτό που ζητας λεγεται καρντ σερινγκ (στα αγγλικα γραφτο) Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2012 από paylidis
graphist83 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Μπορεις νομιμα χωρις πατεντα. Πας στο πακετο pvr και μπορεις να εχεις 2 δεκτες ξεχωριστους. Ο καθενας θα βλεπει οτι θελει. Θελει αλλο εξοπλισμο, οπως δεκτη και 2 lnb στο πιατο. Σαφως και εξτρα καλωδιο να κατεβει κατω. Εχει 149 ευρω. Μοιραστειτε τα. Ο τριτος μπορει να παρει σημα απο καποιο modulator χωρις να κανει ζαππινγκ. Σαν τεχνολογια λεει καθως εχει σκληρο δισκο και κανεις εγγραφη, παγωμα, επαναληψη αυτου που ειδες κτλ. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2012 από graphist83
paylidis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μπορεις νομιμα χωρις πατεντα. Πας στο πακετο pvr και μπορεις να εχεις 2 δεκτες ξεχωριστους. Ο καθενας θα βλεπει οτι θελει. Θελει αλλο εξοπλισμο, οπως δεκτη και 2 lnb στο πιατο. Σαφως και εξτρα καλωδιο να κατεβει κατω. Εχει 149 ευρω. Μοιραστειτε τα. Ο τριτος μπορει να παρει σημα απο καποιο modulator χωρις να κανει ζαππινγκ. Σαν τεχνολογια λεει καθως εχει σκληρο δισκο και κανεις εγγραφη, παγωμα, επαναληψη αυτου που ειδες κτλ. και ακριβότερη συνδρομή να προσθέσω βέβαια...
graphist83 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) και ακριβότερη συνδρομή να προσθέσω βέβαια... Η συνδρομη επιβαρυνεται μονο με επιπλεον 7,5 ευρω. Αξιζει για δευτερο ατομο. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2012 από graphist83
theplayer Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Τι αξιζει ρε παιδιά? Ειμαστε σοβαροι ? 60€ + 7,5€ για να βλεπω NOVA ? Τις επαναληψεις που δειχνει συνεχεια, και τις ταινιες που ηδη εχω δει 6 μηνες πριν, ή τα ντοκυμαντερ που δειχνει τα ιδια περιπου ο ΣΚΑΙ, και το τρομερο ελληνικο πρωταθλημα ? Να το πανε 20€ οπως πληρωνουν στο εξωτερικο να βαλουμε! Ακου εκει 60+ !!
weber122 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 όσον αφορά τα ντοκυμαντέρ θα διαφωνήσω μαζί σου γιατί έχω λιώσω και το skai και τη nova . το skai δείχνει πολύ παλιά ντοκυμαντέρ (όχι άσχημα) αλλά στη nova έχεις να δεις και με κατηγορίες (animal planet, history channel κ.α.)
graphist83 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Αναφερθηκα στο επιπλεον κοστος του δευτερου δεκτη. Οχι στο κοστος της υπηρεσίας. Το εαν ειναι λιγα η πολλα θα το κρινετε εσεις. Και εγω τα θεωρω πολλα. Αλλα εφοσον το εχει ο ανθρωπος παει να πει οτι τον καλυπτει. Αλλωστε για τα ντοκυμανταιρ (που αξιζουν περισσοτερο απο τα αλλα) μπορουμε να παμε στο μικρο πακετο με τα 29 ευρω. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2012 από graphist83
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα