lizabrahami7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 γεια σας παιδια.εχω εδω και λιγο καιρο προβλημα με το msn.ενω ανοιγει κανονικα,οταν παταω σε καποια επαφη για chat, αρχιζει και κολλαει και αναγκαζομε να το κλεισω. εχω τα windows 7 32.σημερα εκανα και φορματ να δω τη παιζει.στην αρχη ηταν ολα καλα,αλλα μολις εγκατεστησα καποια προγραμματα πχ photoshop,nero office και καποια παιχνιδια τον παιδιων....αυτο ηταν ....ξανακανει παλι τα ιδια.κολλαει ,παγωνει τελειως και πρεπει να το κλεισω. εχει κανεις καμια ιδεα τη μπορει να φταιει?o υπολογιστης μου ειναι pentium® dual core cpu E5400 2,70GHz 2GB ram. αυτη τη στιγμη μονο το 50 % της ram εχει πιαστει,δεν μπορω να καταλαβω τη φταιει..μηπως φταινε τα προγραμματα και τα παιχνιδια που εβαλα?αφου δεν τα εχω ανοιχτα κανενα απαυτα.και σκετο το messnger να τρεχει χωρις mozilla ανοιχτο η οτιδηποτε παλι τα ιδια κανει. σας ευχαρηστω πολυ
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Αυτό στο κάνει μόνο στο Msn? Αρχικά με το φορμάτ λες ότι όλα ήταν καλά. Δηλαδή είχες βάλει το msn και δεν κόλλαγε; Μετά την εγκατάσταση προγραμμάτων άρχισε; Τα photoshop, office, games κλπ είναι γνήσια ή με κάποιο crack μαζί;
flik Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Επίσης, το κάνει πάντα; Είναι στάνταρ το σημείο στο οποίο κολλάει (όταν πατάς σε επαφή για chat;) Δοκίμασε να μπεις σε ασφαλή λειτουργία με δίκτυο, και να δεις εκεί τη συμπεριφορά του προγράμματος. Πρόσθετα στον msn έχεις βάλει; Γιατί ξέρω οτι βγαίνουν πολλά addons κτλ. Πήγαινε εκτέλεση-msconfig,και δες τι φορτώνει στο σύστημα στις καρτέλες εκκίνηση και υπηρεσίες (στο υπηρεσίες έχει κουμπί για κρύψιμο των υπηρεσιών microsoft-συστήματος) μήπως τρέχουν πολλά προγράμματα όχι foreground αλλά στο background, και δεν τα βλέπεις. Τέλος, κάνε πλήρη απεγκατάσταση με το revo uninstaller αν θες, και μετά ξανακατέβασέ το από την επίσημη πηγή αν δεν το πήρες έτσι.
lizabrahami7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Αυτό στο κάνει μόνο στο Msn? Αρχικά με το φορμάτ λες ότι όλα ήταν καλά. Δηλαδή είχες βάλει το msn και δεν κόλλαγε; Μετά την εγκατάσταση προγραμμάτων άρχισε; Τα photoshop, office, games κλπ είναι γνήσια ή με κάποιο crack μαζί; καλημερα. ναι το κανει μονο στο msn και αυτο μετα την εγκατασταση προγραμματων.οταν εκανα το φορματ ολα πηγαν ρολοι και μετα την εγκατασταση προγραμματων αρχισε τα τρελα του. τα μισα απολα αυτα ειναι γνησια και αλλα με καποιο crack,εκτων οποιο μονο το crack του office εβρισκε για ιο,το kms. Επίσης, το κάνει πάντα; Είναι στάνταρ το σημείο στο οποίο κολλάει (όταν πατάς σε επαφή για chat;) Δοκίμασε να μπεις σε ασφαλή λειτουργία με δίκτυο, και να δεις εκεί τη συμπεριφορά του προγράμματος. Πρόσθετα στον msn έχεις βάλει; Γιατί ξέρω οτι βγαίνουν πολλά addons κτλ. Πήγαινε εκτέλεση-msconfig,και δες τι φορτώνει στο σύστημα στις καρτέλες εκκίνηση και υπηρεσίες (στο υπηρεσίες έχει κουμπί για κρύψιμο των υπηρεσιών microsoft-συστήματος) μήπως τρέχουν πολλά προγράμματα όχι foreground αλλά στο background, και δεν τα βλέπεις. Τέλος, κάνε πλήρη απεγκατάσταση με το revo uninstaller αν θες, και μετά ξανακατέβασέ το από την επίσημη πηγή αν δεν το πήρες έτσι. ναι μονο οταν παταω σε καποια επαφη για chat.προσθετα δεν εχω βαλει.το εχω κατεβασει απο την επισημη ιστοσελιδα της microsoft. μηπως πρεπει να ψαξω μαλλον ενα ενα τα προγραμματα ή παιχνιδι που προκαλλει αυτο το προβλημα,δηλαδη απεγκατασταση ενα ενα και να δοκιμαζω μετα το msn? θα κανω και αυτο που λες μολις γυρισω απο τι δουλεια να δουμε τη παιζει .ευχαρηστω πολυ για την αμεση απαντηση σας
lizabrahami7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) καλησπερα και παλι.η NVIDIA μου ειχε εμφανησει προ λιγο ημερων οτι υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση αλλα δεν εδωσα σημασια.ειπα σημερα να κανω την ενημερωση μηπως και το προβλημα οφειλοταν εκει με το msn. με το msconfig δεν βγαζω ακρη καθως στις υπηρεσιες υπαρχουν πολλα,τα οποια λεει οτι ειναι μερικα σε λειτουργια.στην εκκινηση στοιχειων δεν μπορω να πω οτι εχει και τοσα πολλα,καμια 15 αρια εχει τα οποια 2-3 τα εχω δει που τρεχουν στην taskbar. θα παρακολουθω τη συμπεριφορα του msn τωρα που εγκατεστησα την ενημερωση της nvidia.θα εχω και το mozilla και torrent ανοιχτα μαζι. για να δουμε.... θα σας απαντησω το συντομοτερο.προστοπαρων τωρα δεν μου εχει δειξει κατι Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2012 από lizabrahami7
lizabrahami7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 ενημερωνω οτι μεχρι στιγμης ολα κυλουν ομαλα.μαλλον να υποθεσω οτι επρεπε να ενημερωσω την καρτα γραφικων?ελπιζω να μην ξαναπαρουσιαστει προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα