manost Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Εμένα πάλι μού αρέσει πάρα πολύ η σειρά. Ο τρόπος που γίνεται η σύνδεση των τόσο διαφορετικών χαρακτήρων, το ότι βλέπεις κάποιους χαρακτήρες μόλις για λίγα λεπτά σε ένα επεισόδιο (δεν πρόκειται να τους ξαναδείς) είναι κάτι το διαφορετικό από τις έως σήμερα σειρές. Το σίγουρο είναι πως δεν με κουράζει (μέχρι στιγμής).
skiabox Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Καλό θα ήτανε πάντως κάποια στιγμή να βάλουνε και ένα background story που να τρέχει ανεξάρτητα από τα επεισόδια.
manost Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Καλό θα ήτανε πάντως κάποια στιγμή να βάλουνε και ένα background story που να τρέχει ανεξάρτητα από τα επεισόδια. Λογικά το κεντρικό story είναι να επικοινωνήσει τελικά ο Kiefer με τον γιο του και φυσικά να μάθει/ουμε πώς απέκτησε αυτή την ικανότητα με τους αριθμούς. Τα υπόλοιπα είναι παράπλευρες ιστορίες, για να χτιστεί ο μύθος της σειράς.
Pantelthekiller Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δεν είναι πλεον το Fox για τέτοια. +1 Το Fox για εμενα προσωπικά έχει πεθάνει για σειρές και δεν αξίζει ούτε για την μια ώρα που θα χάσω από την ζωή μου...next
skiabox Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Τελικά παιδιά μιας και συνεχίζω να το βλέπω αρχίζει να υφαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα background ιστορία.Και εμένα με εξέπληξε πόσο άργησε να την εμφανίσει, αλλά δημιουργεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον από εδώ και πέρα και όποιος έχει δει όλα τα επεισόδια μέχρι τώρα ανταμοίβεται.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 http://www.tv.com/news/fox-cancels-alcatraz-and-the-finder-renews-touch-28614/ renewed
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 δεν είναι άσχημη η σειρά, αλλά o Kiefer μου την σπάει σε αυτό τον ρόλο...
D_N_A Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 δεν είναι άσχημη η σειρά, αλλά o Kiefer μου την σπάει σε αυτό τον ρόλο... Εντελώς! Και το μικρό ώρες ώρες θέλω να το μπατσώσει κάποιος!
speedy23 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 ThReSh,επειδη τον ειχες συνηθισει απο το 24 badass? Παντως,οντως το μικρο ειναι για πολυ ξυλο.Ποσες φορες εχει πει ο Κιφερ "I'm sorry Jake"?Ημαρτον.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 λόγω της φωνής του, γενικότερα το σώμα του, μου φαίνεται πολύ αφύσικο στο ρόλο αυτό...
D_N_A Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Επίσημη πρεμιέρα της δευτερης σεζόν : 8 Φεβρουαρίου (Θα είναι διπλό επεισόδιο) 1
nickmanak Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Ελπιζω να αλλαξει στυλ ο 2ος κυκλος γιατι δεν θα την παλεψει αν παραμεινει οπως πριν.
polakis21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Συμφωνω απολυτα. Χρειαζεται πιο εντονη πλοκη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα