kanesaxo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μόλις είδα τον πιλότο. Μου άρεσε πάρα πολύ η σειρά... Εντυπώσεις; http://www.imdb.com/title/tt1821681/
MacPhisto Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) καλος ο πιλοτος....λιγο way too much η ιστορια με κανει βολτες ανα την υφηλιο ...απλα περιμενω να ξεκαθαρισει αν θα εχει γραμμικη εξελιξη σαν ιστορια ή αν θα ειναι αυτοτελη επεισοδια....πραγματικα ελπιζω στο πρωτο σεναριο... Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2012 από MacPhisto
katsikoula Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Εμένα μου άρεσε αρκετά ο πιλότος. πολύ πρωτότυπη σειρά (τουλάχιστον εγώ δεν έχω ξαναδεί παρόμοια), ωραία σκηνοθεσία και ηθοποιοί που σε πείθουν. απλά δεν μπορώ μα φανταστώ που θέλει να καταλήξει... περιμένω το δεύτερο επεισόδιο. απλα περιμενω να ξεκαθαρισει αν θα εχει γραμμικη εξελιθη σαν ιστορια ή αν θα ειναι αυτοτελη επεισοδια....πραγματικα ελπιζω στο πρωτο σεναριο... +1
MacPhisto Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 επομενο επεισοδιο στις 19 Μαρτιου;;;; δεν εχει καμια λογικη αυτο...μα καμια ομως....
manost Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 επομενο επεισοδιο στις 19 Μαρτιου;;;; δεν εχει καμια λογικη αυτο...μα καμια ομως.... Και το μεθεπόμενο κάπου τον Απρίλιο!!!
kostas_dr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ειλικρινά το Fox δεν παύει να με εκπλήσσει Πάνε καλά τα άτομα; Θα προβάλουν 1 επεισόδιο κάθε μήνα ή και παραπάνω; Το βλέπω να το κόβουν απο τώρα (το λέω καθ' υπερβολή). Ελπίζω πως όχι.
star12 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Η σειρα καλη ηταν με αγωνια. και οι ηθοποιοι καλοι και αυτοι, απλα σκηνοθετικα μου θυμιζε το heroes ισως γιατι ειναι του tim kring η σειρα;;και 19 μαρτιου;ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ;;;;;; ΠΙΟΣ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ....παμε για αλκατραζ
kostas_dr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Θα περιμένω να την δω όλη μαζί όταν ολοκληρωθεί (ή κοπεί) . Καλή υπομονή
sheik Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ωραιος ο πιλοτος. Τα γουσταρω πολυ τετοια θεματα, με μαθηματικα ,αριθμους κλπ. Λιγο(εως αρκετα) lame το ολο σκηνικο με το περιοδευων κινητο, αλλα δε βαριεσαι... BTW δεν καταλαβα κατι, την μια στιγμη μας δειχνει οτι το κινητο το εχουν οι γιαπωνεζουλες και παιζει το slideshow στις γιγαντοοθονες και ταυτοχρονα και ο ιρακινος μικρος που το χρησιμοποιει ως πυροκροτητη....τι δεν καταλαβα?
katsikoula Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Ωραιος ο πιλοτος. Τα γουσταρω πολυ τετοια θεματα, με μαθηματικα ,αριθμους κλπ. Λιγο(εως αρκετα) lame το ολο σκηνικο με το περιοδευων κινητο, αλλα δε βαριεσαι... BTW δεν καταλαβα κατι, την μια στιγμη μας δειχνει οτι το κινητο το εχουν οι γιαπωνεζουλες και παιζει το slideshow στις γιγαντοοθονες και ταυτοχρονα και ο ιρακινος μικρος που το χρησιμοποιει ως πυροκροτητη....τι δεν καταλαβα? δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά οι γιαπωνεζουλες είχαν έναν γνωστό που ασχολείται με γιγαντοοθόνες και είπαν να του δώσουν το κινητό για να αντιγράψει το video και να το βάλει να παίξει στις γιγαντοοθόνες. και μετά είπαν να το δώσουν και αυτές κάπου με την σειρά τους.
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Επίσης spoilers ρε newbs! Δεν με ενθουσίασε ο πιλότος. Έφερνε πολύ στο concept της αρχής των Heroes, είχε ένα απότομο plot dump από χαρακτήρα από τον οποίο περίμενα περισσότερα και η βασική θεωρία/mechanics της σειράς με του αριθμούς απαιτεί suspension of disbelief που μάλλον δεν προτίθεμαι να δείξω. Ίσως της δώσω μερικά επεισόδια ακόμα για να δω που θα πάει η κεντρική ιστορία της.
xavier Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 μπα, δεν λειτουργει σαν σειρα αυτο το πραγμα...κοψιμο
sheik Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Eμενα μου αρεσε ο πιλοτος. Χθες παιχτηκε και το 2ο...Πιστευω μπορει να γινει καλη σειρουλα...
auron12 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δεν μου γεμιζει το ματι ρε παιδια, δεν ξερω το σεναριο ειναι καπως..Τραβηγμενο απο τα μαλλια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα