Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια καρεκλα υπολογιστη, η οποια βρισκεται πανω σε παρκε και ψαχνω καποιο προστατευτικο δαπεδο για να προστατεψω το παρκε. Ηδη την εχω 1,5 χρονο, λιγο αργα το σκεφθηκα, αλλα τουλαχιστον να περιορισω ο,τι ζημια εχει γινει.

Δε θελω κατι πολυ μεγαλο. Εχετε κατι κατα νου;

Δημοσ.

Εγώ εδώ και 2 χρόνια έχω ένα κομμάτι μιας κάπως λεπτής μοκέτας 1,10 Χ 1,80 (πιάνει και το τραπεζάκι του PC γιατί έχει κι αυτό ρόδες). Κανά 50ευρω νομίζω το είχα πάρει (πιστεύω να υπάρχει και φτηνότερη μοκέτα, αλλά δεν το έψαξα πολύ).

Πάντως, θα προτιμούσα διαφανές ανθεκτικό πλαστικό, διότι η μοκέτα λερώνει και μαζεύει σκόνη, ενώ το πλαστικό όχι και καθαρίζεται πανεύκολα. Αλλά όταν κοίταξα τότε το ΠΛΑΙΣΙΟ αυτά που είχε μικρά και πολύ ακριβά μου φάνηκαν, πλαστικό είναι WTF. Σκέφτηκα τότε «σιγά μη σου πληρώσω 40€ ένα κομμάτι πλαστικό» και πήρα μοκέτα από κατάστημα στη γειτονιά μου. :P

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ψαχνω να βρω κι εγω ενα προστατευτικο για το δαπεδο.Κοιταξα στο πλαισιο αλλα δεν βρηκα κατι.

Το πατωμα ειναι με πλακακι και ψαχνω να βρω ή προστατευτικο ή οτιδηποτε αλλο επειδη η καρεκλα ειναι με ροδακια και με τον καιρο θα εχω προβλημα με τα ροδακια οπως ειχα στο παρελθον ή με το πλακακι.

Αν εχει βρει κανενας κατι ή αν χρησιμοποιει να μου πει να το κοιταξω.

Δημοσ.

Εχει γιατι χτυπανε οι ροδες στα κενα των αρμων.

Το σοβαροτερο ομως το εχουν τα ροδακια της καρεκλας γιατι απο μια που ειχα πριν ειχαν σπασει τα δυο.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Συγγνώμη για την ανάσταση του θέματος, αλλά ψάχνοντας έχω βρει αυτά

http://www.ikea.gr/epipla-grafeiou/karekles-grafeioy/peristrefomenes-karekles/prostateytiko-dapedoy-23882/25013/

http://www.emd-balsan.gr/patakia-prostasias-dapedou-plastron.html

Και φυσικά του Πλαισίου, μόνο που βρίσκω το σχήμα και τις διαστάσεις τους περιοριστικές.

• Like 1
  • 8 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθάβω το θέμα μιας και ψάχνω να βάλω κάτι στο παρκέ για να μην το χαλάσουν τα ροδάκια της καρέκλας. 
Αρχικά σκεφτόμουν να βάλω αυτά τα διαφανή PVC που πουλάνε στο ΠΛΑΙΣΙΟ, ΙΚΕΑ, Jysk κτλ αλλά αυτά που είναι σε λογικές τιμές έχουν μικρές διαστάσεις. Επίσης δεν είναι και πολύ όμορφα.
Πλέον κοιτάω και για κάποιο προστατευτικό σαν χαλάκι αλλά δεν ξέρω εάν θα προστατεύει επαρκώς το πάτωμα. Επίσης βρίσκω κυρίως από Κίνα.

Έχει κάποιος κάτι δοκιμασμένο; Είτε PVC είτε σαν χαλάκι;

Δημοσ.

Προσωπικά, πήρα ένα -σχετικά- λεπτό χαλί από leroy με 20-25€ (δεν θυμάμαι ακριβώς) σε προσφορά. Έχω βάλει και το γραφείο πάνω και πιάνει τον χώρο που κινείται η καρέκλα. Στα μείον το ότι θέλει καλό καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα και το ότι ανοίγει πύλες στην Βιδονάρνια.

Δημοσ.
Στις 22/4/2023 στις 4:40 ΜΜ, giannos13 είπε

Ξεθάβω το θέμα μιας και ψάχνω να βάλω κάτι στο παρκέ για να μην το χαλάσουν τα ροδάκια της καρέκλας. 
Αρχικά σκεφτόμουν να βάλω αυτά τα διαφανή PVC που πουλάνε στο ΠΛΑΙΣΙΟ, ΙΚΕΑ, Jysk κτλ αλλά αυτά που είναι σε λογικές τιμές έχουν μικρές διαστάσεις. Επίσης δεν είναι και πολύ όμορφα.
Πλέον κοιτάω και για κάποιο προστατευτικό σαν χαλάκι αλλά δεν ξέρω εάν θα προστατεύει επαρκώς το πάτωμα. Επίσης βρίσκω κυρίως από Κίνα.

Έχει κάποιος κάτι δοκιμασμένο; Είτε PVC είτε σαν χαλάκι;

Και γιατί δεν αλλάζεις τα ροδάκια της καρέκλας σου με κάτι τέτοιο;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ροδάκια εγκρίνονται.

Και τα διάφανα PVC προστατευτικά.

Αλλιώς, το παρκέ χαλάει, ενώ το μωσαικό θαμπώνει από την τριβή. Το χαλάκι κάνει την κύλιση πιο δύσκολη και ειδικά για παρκέ δεν προστατεύει 100%. Ακόμα και τα πλαστικά στις οδηγίες χρήσης, αναφέρουν να τα ανασηκώνεις κάπου κάπου για να μην "βεντουζάρουν" και δεν αναπνέει το ξύλο από κάτω (ή κάτι τέτοιο).

Επεξ/σία από iml
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...