telis_petsotis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) καλησπερα εχω ενα hp dv6500 κ μια φορα το χρονο το "διαλυω" τελειως για καθαρισμα. σημερα μετα το καθαρισμα κ ενω το συναρμολογησα σωστα, δεν αναβε. δε μπορω να καταλαβω το γιατι καθως δεν εκανα λαθος σε καποια συνδεση. πως μπορω να καταλαβω τι φταιει; Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2012 από telis_petsotis
ss13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα εχω ενα hp dv6500 κ μια φορα το χρονο το "διαλυω" τελειως για καθαρισμα. σημερα μετα το καθαρισμα κ ενω το συναρμολογησα σωστα, δεν αναβε. δε μπορω να καταλαβω το γιατι καθως δεν εκανα λαθος σε καποια συνδεση. πως μπορω να καταλαβω τι φταιει; Κάνε μια αποσυναρμολόγηση πάλι , λογικά κάτι ξέχασες να συνδέσεις !!
tselembawa Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 καλησπεραεχω ενα hp dv6500 κ μια φορα το χρονο το "διαλυω" τελειως για καθαρισμα. σημερα μετα το καθαρισμα κ ενω το συναρμολογησα σωστα, δεν αναβε. δε μπορω να καταλαβω το γιατι καθως δεν εκανα λαθος σε καποια συνδεση. πως μπορω να καταλαβω τι φταιει; Όταν λες οτι δεν σου ανοίγει... Θες να μας βοηθήσεις να μας πεις δλδ τι είναι αυτό που κάνει... Ανάβει δεν ανάβει... Περνάει το p.o.s.t.? κλπ κλπ
*Kezar* Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 να φανταστω οτι η cpu δουλευει κανονικα απλα δεν δειχνει στην οθονη.. καποιο καλωδιο καταλαθος θα τραβηξες της οθονης. η τσεκαρε καμμia Ram Μηπως δεν εχει πατησει καλα..και σε εμενα εχει συμβει.
telis_petsotis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 καποιες διευκρινησεις τοτε. οταν λεω δεν αναβει εννοω οτι παταω το κουμπι κ δεν γινεται τιποτα. σα να μην παιρνει ρευμα ενα πραγμα... το συναρμολογησα κ παλι κ εκτος κουτιου στο πατωμα αλλα παλι τιποτα.
Jimie Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Είχες γείωση ; Ξέρω οτι ακούγεται λίγο γελοίο αλλά ένας φίλος έκαψε ένα Vaio με τον ίδιο τρόπο, το αποσυναρμολογούσε και μία μέρα είχε ( μάλλον ) κρατήσει λίγο στατικό ηλεκτρισμό και το Vaio πήγε στα θυμαράκια.
telis_petsotis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 ναι εχω γειωση. δεν ειναι η πρωτη φορα που το αποσυναρμολογω αλλα ειναι η πρωτη που δεν αναβει..
Jimie Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Το κουμπί για την εκκίνηση δέν έχει καλώδιο ; Μήπως δεν το έχεις συνδέσει ή μήπως έχει κοπεί ;
telis_petsotis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 ειναι το πρωτο που κοιταξα... δεν εχει καποιο προβλημα εκει.
Jimie Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Τσέκαρες αν το καλώδιο τροφοδοσίας δίνει ρεύμα ;
telis_petsotis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 οταν συνδεω το καλωδιο στηο λαπτοπ τοτε αναβει κανονικα το μπλε λαμπακι στην υποδοχη. εχω κ 2 τροφοδοτικα οποτε δε νομιζω να χαλασαν ταυτοχρονα...
Jimie Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 οταν συνδεω το καλωδιο στηο λαπτοπ τοτε αναβει κανονικα το μπλε λαμπακι στην υποδοχη. εχω κ 2 τροφοδοτικα οποτε δε νομιζω να χαλασαν ταυτοχρονα... ????????
telis_petsotis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 οταν μπαινει το βυσμα στο λαπτοπ, αναβει ενα μπλε λαμπακι διπλα στην υποδοχη του βυσματος. λυθηκε τελικα το θεμα. αυτο που εφταιγε ηταν οντως το τροφοδοτικο! ή μαλλον τα 2 τροφοδοτικα! στο ενα χαλασε ο μετασχηματιστης κ στο αλλο δεν κανει καπου επαφη στο μεσα στο βυσμα (οταν το κουναω-πιεζω πιανει που κ που).... πηρα ενα τροφοδοτικο απο ενα φιλο, μη μπορωντας να βρω να φταιει κατι μεσα στο λαπτοπ με συνδεσεις κλπ κ μπαμ αναψε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα