tolis_01 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Εγώ λέω να βάλεις το 64άρι το Mint 12 και το πακέτο "fglrx-updates" που λογικά έχει τον 11.11 ή τον 11.12 driver της ati, οποίος υποτίθεται πως δεν έχει προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Εγώ λέω να βάλεις το 64άρι το Mint 12 και το πακέτο "fglrx-updates" που λογικά έχει τον 11.11 ή τον 11.12 driver της ati, οποίος υποτίθεται πως δεν έχει προβλήματα. Λες ε ? Εχω μπει σε διλιμμα και οχι τιποτα αλλο δεν εχω στικακι να τα δοκιμασω και τα δυο και πρεπει να τα καψω σε dvd . Αληθεια πως κανω "καθαρη" εγκατασταση τρεχω τα 10 και βαζω το dvd και μου βγαζει επιλογη απο εκει ή κανω κατι αλλο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Αληθεια πως κανω "καθαρη" εγκατασταση τρεχω τα 10 και βαζω το dvd και μου βγαζει επιλογη απο εκει ή κανω κατι αλλο ? Για καθαρή εγκατάσταση, boot από το dvd, ακολουθείς τα βήματα του installer, και πατάς τροποποίηση και τικάρεις την επιλογή "διαμόρφωση" στα partitions του mint (ένα / θα είναι, ή ένα / και ένα /home). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Για καθαρή εγκατάσταση, boot από το dvd, ακολουθείς τα βήματα του installer, και πατάς τροποποίηση και τικάρεις την επιλογή "διαμόρφωση" στα partitions του mint (ένα / θα είναι, ή ένα / και ένα /home). Ευχαριστω . Να ρωτησω και κατι αλλο πως μπορω να κανω "backup" τα bookmarks στους browser εχω κατι σελιδες με tutorial για Linux και δεν θελω να τα χασω, γυνετε να τα πεταξω σε καποιο φακελο και να τα περασω στη νεα εγκατασταση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airmaik Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 σελιδοδείκτες/προβολη όλων πάτησε εισαγωγή και αντίγραφο και εκει επέλεξε εξαγωγή σελιδοδεικτών ,αποθήκευσε καπου σε ενα εξωτερικό σκληρό και μετα απο την εγκατάσταση κανε το ιδιο πράγμα απλα επέλεξε εισαγωγή και βρες το αρχείο οπου εχεις αποθηκεύσει ποιο πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 σελιδοδείκτες/προβολη όλων πάτησε εισαγωγή και αντίγραφο και εκει επέλεξε εξαγωγή σελιδοδεικτών ,αποθήκευσε καπου σε ενα εξωτερικό σκληρό και μετα απο την εγκατάσταση κανε το ιδιο πράγμα απλα επέλεξε εισαγωγή και βρες το αρχείο οπου εχεις αποθηκεύσει ποιο πριν Ευχαριστω πολυ, να ρωτησω κατι επειδη εχω πολυ καιρο να χρησιμοποιησω το writter και τα ξεχασα Κατεβασα το iso τον mint το εκαψα και το ετρεξα αλλα δεν τρεχει συμπεριφερετε σαν "σκληρος δισκος" κατι ξεχασα μηπως να κανω διαμωρφωση ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airmaik Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 τι εννοεις δεν τρεχει? μπαινεις σε live cd,μπαινει σε γραφικο περιβαλλον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 τι εννοεις δεν τρεχει? μπαινεις σε live cd,μπαινει σε γραφικο περιβαλλον? Ρε παιδι μου ξεκιναω τα 10 και βαζω το dvd και δεν κανει autorun παω να δω και το βλεπει σαν σκληρο δηλαδη η για την ακριβεια για rar και οχι iso που ειναι κανεις κλικ και ανοιγει φακελους. Δοκιμασα και απο τα bios το boot απο το dvd αλλα δεν το αναγνωριζε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airmaik Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 μα θα κανεις επανεκκινηση και βαλεις το bios να διαβαζει πρωτα το dvd ,και εκει θα στο διαβασει και μετα θα μπει σε live cd ,δεν θα το δεις μεσα απο το mint10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 μα θα κανεις επανεκκινηση και βαλεις το bios να διαβαζει πρωτα το dvd ,και εκει θα στο διαβασει και μετα θα μπει σε live cd ,δεν θα το δεις μεσα απο το mint10 Αυτο σου λεω οτι το εκανα αλλα τσιφος δεν το βλεπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airmaik Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 ε τοτε δεν θα τρεχει το dvd απο το bios σαν πρωτη επιλογη και θα διαβαζει κατευθειαν τον σκληρο σου,η δεν θα εγινε σωστα η αντιγραφη του iso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 ε τοτε δεν θα τρεχει το dvd απο το bios σαν πρωτη επιλογη και θα διαβαζει κατευθειαν τον σκληρο σου,η δεν θα εγινε σωστα η αντιγραφη του iso Μαλλον το δευτερο τωρα δοκιμασω ξανα με imgburn,σε λιγο θα ξερω. Τελικά έφταιγε το πρόγραμμα που το έκαψα, μόλις εκκίνησα με το live cd Κάνω κανονικό install και επιστρέφω αμέσως για εντυπώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airmaik Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 ε ναι κατι τετοιο θα εφταιγε ωραια!!ποιο θα κανεις εγκατασταση τελικα το mint12? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 ε ναι κατι τετοιο θα εφταιγε ωραια!!ποιο θα κανεις εγκατασταση τελικα το mint12? Τα μιντ 12 εβαλα τα 64, μολις μπουταρα και εχω γλυκοπικρα συνεστηματα. Το γραφικο περιβαλλον πολυ ωραιο αλλα παλι εχω προβλημα με την υπερθερμανση οπως και με τα 10 και φυσικα δεν εχω ουτε σενσορς ουτε τιποποτα οποτε παλι απο την αρχη. Υ.Γ Παρατηρησα οτι δεν εχει επιλογη add to panel ή ειναι ιδεα μου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Υ.Γ Παρατηρησα οτι δεν εχει επιλογη add to panel ή ειναι ιδεα μου ? Ναι, δεν έχει, οι άνθρωποι του gnome αποφάσισαν ότι είναι υπερβολικά περίπλοκο σαν feature Ίσως υπάρχει κάτι σαν extension, δεν το έχω ψάξει: https://extensions.gnome.org/ Ποιους drivers έβαλες για την ati; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα