sforzandi Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά ξέρει κανείς που μπορώ να βρω θεατρικές παραστάσεις του Βασίλη Τσιβιλίκα για κατέβασμα; Ψάχνω το "Έλα το βράδυ στο σπίτι, θα είμαι με μια φίλη σου", "Ότι πείτε υπουργέ μου". ΥΓ Δεν ήξερα αν είναι το σωστό post για αυτή την αναζήτηση Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
tsifotis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μιας που ειπαμε για Τσιβιλικα, ψαχνω ΜΙΑ παρασταση του που δεν ξερω τιτλο για αυτο θα την περιγραψω... Ειναι μια που τρεχει απο δωματιο σε δωματιο ανοιγοκλεινοντας πορτες και προσπαθει να κρυψει την ερωμενη του (με τα εσωρουχα) απο την γυναικα του που γυρναει σπιτι εκτακτως, μεχρι που καταλαβαινει μια αλλη ταυτοχρονη παρεξηγηση που δημιουργησε ενας αλαφροικιωτος που μπηκε ακαλεστος. Φιναλε η εξης σκηνη: Ιδρωμενος και πελαγωμενος αναστεναζει στιφογυριζοντας τα χερια "ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΕεεεες ρε παιδακι μου ΤΟΟΟΟΟΟΣΗΗην ΩΩΩΩΩΩωωρραααααα; " - Αυλαια - Χειροκροτημα EDIT: την βρηκα στο youtube ΟΛΕΣ ΤΟΥ! Αστειευομαι, αξιαγαπητος ο Τσιβιλικας. Παντως δε νομιζω να μπορουμε να δωσουμε link απο ripαρισμενες εκπομπες. θελει στο κατω κατω πολυ λιγο ψαξιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα