Προς το περιεχόμενο

Adobe Photoshop Tutorials

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Photoshop έχει ένα εργαλείο που μοιάζει με σβήστρα. Με αυτό σβήνεις στο χρώμα που έχεις επιλέξει για background color. Με αυτό σβήνεις ότι θέλεις.

Μετά, αφού επιλέξεις το εργαλείο T που είναι για κείμενο σου εμφανίζει στο πάνω μέρος ένα toolbar όπου μπορείς να επιλέξεις την γραμματοσειρά και το μέγεθος. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές ακόμα και αφού γράψεις το κείμενο. Επιλέγεις από τα layers (στα δεξιά το κάτω πάνελ) το layer με το κείμενο (διπλό κλικ) και αλλάζεις την γραμματοσειρά μέχρι να βρεις αυτήν που σου αρέσει.

Όταν τελειώσεις πατάς στο τριγωνάκι που έχει δεξιά και πάνω στο πάνελ με τα layers και επιλέγεις Flatten image. Θα σου ενσωματώσει τα στοιχεία στην εικόνα και θα μπορέσεις να σώσεις σαν jpg.

Αν απ' ότι είπα παραπάνω κατάλαβες μόνο το "να σώσεις σαν jpg" μάλλον πρέπει να βρεις κάποιο βοήθημα για το Photoshop και να κάτσεις να μάθεις το πρόγραμμα, τουλάχιστον τα βασικά. Δηλαδή για την εργαλειοθήκη και τα πάνελ του, τα layers, τα selections, τα κείμενα και τις γραμματοσειρές και τις επιλογές χρωμάτων.

Δημοσ.

Με όλα τα προγράμματα το ίδιο εύκολα ή δύσκολα είναι,παίρνεις την σβήστρα και σβήνεις το κείμενο ,αν θες μπορείς με το σταγονόμετρο να διαλέξεις το ίδιο χρώμα με αυτό που έχει η φούσκα για να είναι όμορφα,μετά πατάς το A και αρχίζεις και γράφεις,εκεί έχει και επιλογή ποια γραμματοσειρά να δουλεύεις δηλαδή επιλέγεις μια που να σου αρέσει.

Το error που σου έβγαλε προφανώς ήταν επειδή πήγες να κάνεις κάτι σε περιοχή που δεν την επέλεξες πρώτα.

Δημοσ.

Ξερεις που προρω να κατεβασω καιποιο βοηθημα για να το μαθω καλα εστω τα βασικα και θελω να μου πει καποιο το οποιο να ειναι ευκολο στην χρηση για αρχαριους ωστε να κανω την δουλεια που θελω

Δημοσ.

Ξερεις που προρω να κατεβασω καιποιο βοηθημα για να το μαθω καλα εστω τα βασικα και θελω να μου πει καποιο το οποιο να ειναι ευκολο στην χρηση για αρχαριους ωστε να κανω την δουλεια που θελω

Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ αυτή την ιστοσελίδα. Έχει δωρεάν μαθήματα για πολλά προγράμματα και όχι μόνο.

http://www.elislasop.com

Τώρα για βασικά μαθήματα δεν γνωρίζω αν υπάρχει τέτοιο υλικό σε αυτή την ιστοσελίδα. Πάντως υπάρχουν στο youtube πολλά tutorials και σε ελληνικά.

Δημοσ.

Όπως είπε ο optimus, στο yt έχει πολλά tutorials. Για να κατεβάσεις βοηθήματα δεν ξέρω από που και τι. Αν δεν έχεις πρόβλημα με την Αγγλική τότε The sky is the limit που λένε. Έχει πάρα πολλά ebooks. Στα Ελληνικά δεν έχω δει κανένα να κυκλοφορεί ξέμπαρκο στο internet.

H adobe έχει και αυτή κάποια βοηθήματα (http://www.adobe.com/support/photoshop/gettingstarted/index.html) και βρήκα και ένα help pdf επίσης από την adobe (http://help.adobe.com/en_US/Photoshop/11.0/photoshop_cs4_help.pdf)

Δημοσ.

Να σε ρωτησω ποιο ειναι καλυτερο και ευκολο το photoshop cs5 ή το cs4 το ενα το εχω κατεβασει στα ελληνικα τι λες ? Και σε ευχαρηστω και για την βοηθεια που μου προσφερεται και την ανταποκριση σας

Δημοσ.

Για κάποιον ο οποίος δεν έχει ασχοληθεί με το photoshop είναι το ίδιο πράγμα είτε βάλει το cs1 είτε το c3 είτε το cs15. Τα βασικά είναι τα ίδια.

Τα Ελληνικά νομίζω ότι πιο πολύ μπερδεύουν παρά βοηθούν, ιδίως όταν τα περισσότερα βοηθήματα είναι στα Αγγλικά. Βάλε όμως όποιο νομίζεις εσύ.

Δημοσ.

Να σε ρωτησω υπαρχει κανενα βιντεο στο youtube στα ελληνικα γιατι εγω εχω βρει στα αγγλικα μονο αν εχεις κανενα βιντεο στα ελληνικα στειλε και ευχαρηστω για την βοηθεια ο optimus μου ειπε ενα σαιτ της photoshop αλλα το κακο ειναι οτι πληρωνεις

Δημοσ.

ευχαρηστω για την βοηθεια ο optimus μου ειπε ενα σαιτ της photoshop αλλα το κακο ειναι οτι πληρωνεις

Υπάρχουν και δωρεάν μαθήματα , αλλά ίσως να μην είναι από αυτά που ζητάς.

Ωρίστε μια σειρά αναζήτησης βίντεο στο youtube.

Αλλά και το βίντεο της εισαγωγής.

Kαι γενικά αν δεν το ψάξεις από μόνος σου, να δοκιμάσεις με το πρόγραμμα, να πειραματιστείς με διάφορες ιδέες δεν θα μάθεις. Δεν αρκούν τα βίντεο.

Δημοσ.

Optimus ευχαρηστω μεσω του βιντεο που μου εδωσες θα πηγα και βρηκα ενα αλλο το e-tutorials και εχει παρα πολλα και βγαζει καθε μερα ευχαρηστω ολους σας

Δημοσ.
Optimus ευχαρηστω μεσω του βιντεο που μου εδωσες θα πηγα και βρηκα ενα αλλο το e-tutorials και εχει παρα πολλα και βγαζει καθε μερα ευχαρηστω ολους σας

Ξέχασα να σου στείλω και αυτή την ιστοσελίδα.

Την θυμήθηκα τώρα καθώς έψαχνα στα bookmarks μου :rolleyes: .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...