Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας , έχω ένα στικάκι Vodafone και θέλω μέσω του λάπτοπ μου (οπου θα βρίσκεται και το στικάκι) με windows 7 να μπορεί να συνδέεται με Wifi κι άλλο λαπτοπ σε μένα , για να παίρνει ιντερνετ.

Έχω βρει 2 τρόπους

α) Ad Hoc

Πίνακας Ελέγχου\Δίκτυο και Internet\Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης - ρυθμιση νεας συνδεσης η δικτυου - Εγκατασταση ασυρμτου ad hoc

β) wi-fi hot spot με τον τρόπο στο παρακάτω λινκ

http://mintywhite.com/windows-7/set-windows-7-wifi-hotspot-quick-tip/

Ποιόν θα προτείνατε εσείς?

Δημοσ.

Εχω και εγω ακριβως την ιδια απορια, θελω να διαμοιρασω το ιντερνετ που περνω απο το στικακι μου σε αλλα λαπτοπ. Υπαρχει καποιος ευκολος τροπος;

Δημοσ.

Το δοκιμασες εσυ; Δουλευει; Δηλαδη θα μπορω να διαμοιραζω τη συνδεση μου σε αλλα λαπτοπ; Απλα να αναφερω οτι δεν θελω να στειλω τη συνδεση μου απο το δικο μου μονο σε ενα λαπτοπ αλλα σε 3-4.

Δημοσ.

Σε όσα θέλεις την μοιράζεις ναι,σε μένα δουλεύει μια χαρά.Τώρα για 3-4 λαπτοπς νομίζω θα πρέπει να χεις και καλή 3g σύνδεση.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

ρε παιδιά εγω εφτιαξα το δικτυο έβαλα και κωδικό αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί στο ipad help :(

Δημοσ.

πως το εφτιαξες καταρχην?β.δοκιμασε με αλλο κλειδωμα και αλλο κωδικο?πως δινεις απο το ενα στο αλλο?επισης θα μπορουσε καποιος να εβαζε ενα ρουτερ 3g απευθειας γιανα το μοιρασει η θα μπορουσε με ethernet Να δινει σε ενα router και απο εκει να τραβανε τα pc.βεβαια ολα θελουν ρυθμισεις.ακομα και με adsl router μπορεις να κανεις πατεντα για να δινει στα υπολοιπα Pc.

Δημοσ.

απο εδω έβαλα όλη τη διαδικασία http://www.techster.gr/how-to-setup-ad-hoc-networks-on-windows-7/ βρισκει το δίκτυο το Ipad μερικές φορε΄ς μπαίνει αλλά παω να μπω στην ιστοσελίδα και μου μπαίνει και άλλες φορες δεν μπαίνει καν στο δίκτυο. Στικάκι κοσμοτέ έχω

Δημοσ.

δοκιμασε να ειναι τελειως ξεκλειδωτο το δικτυο και αμα παιζει οκ τοτε δοκιμασε να το κλειδωσεις με wpa αντι για wpa2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...