Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

από κάπου διαρρέει ηλεκτρισμός στο κουτί και πχ οταν βαζει η κοπελα μου τα ποδια της απανω νιωθει ενα "τσιμπιμα"

το πισι ειναι 2 ημερων το έστησα εγω(εχω πιστευω αρκετη εμπειρια στη συναρμολόγηση και πιστευω οτι τα εκανα ολο σωστα)

εβαλα μονωτική στις απολήξεις του psu που δεν χρησιμοποιούνται και λιγο πολυ ακουμπανε στο κουτι. + με το τροφοδοτικο κλειστο αλλα συνδεδεμενο παλι συμβαινει αυτο..

Σχολια?

Δημοσ.

από κάπου διαρρέει ηλεκτρισμός στο κουτί και πχ οταν βαζει η κοπελα μου τα ποδια της απανω νιωθει ενα "τσιμπιμα"

το πισι ειναι 2 ημερων το έστησα εγω(εχω πιστευω αρκετη εμπειρια στη συναρμολόγηση και πιστευω οτι τα εκανα ολο σωστα)

εβαλα μονωτική στις απολήξεις του psu που δεν χρησιμοποιούνται και λιγο πολυ ακουμπανε στο κουτι. + με το τροφοδοτικο κλειστο αλλα συνδεδεμενο παλι συμβαινει αυτο..

Σχολια?

Στην επαφή που κάνει το τροφοδοτικό με το κουτί έχεις βάλει θήκη σιλικόνης?

Δημοσ.

1 στην πριζα σου εχεις γυωσή?

2 αν δεν ξερεις θα σου ελεγα να ανοιξεις την πριζα αλλα αυτο ειναι λιγο επικινδυνο

3 το τροφοδοτικο δουλευει καλα? γιατι αν εχει καποιο πρωβλημμα ειναι πιθανο να ηλεκτριζεσαι πιστεψε με εχω δει τα παντα απο τροφοδοτικα εμενα παλι σπινθιριζε οταν εβαλα στικακι η ακουμπουσα μεταλο με χτυπαγε ρευμα ωσπου μια μερα το τροφοδοτικο εδινε χαμηλη ταση και τελειωσε

κοιταξε αυτα τα 2 αν εχεις πολυμετρο κανε μια μετρηση

Δημοσ.

αρχικά σας ευχαριστω που ασχολείστε..

->k0nan οχι δεν εχω τοποθετήσει κατι τετοιο και για την ακριβεια το εχω δει μονο μια φορα σε μια κουτα πολυ τουμπανο που το ειχε απο μαμα.. υπάρχουν aftermarket αυτα? απο που? αν και εχω μια υποψία οτι κατι παιζει με το τροφοδοτικό γιατι ουτε εγω στο δικο μου εχω τετοιο και δεν μου κανει τετοια "νουμερα".

->panos0100 οι πρίζες του σπιτου ναι εχουν, αλλα το πισι συνδέεται σε ενα πολυπριζο του σουπερμαρκετ..το οποιο και αυτο εχει..

αυτο που με απασχολει ειναι αν ειναι το προβλημα αυτο επιλήψιμο και αν θα δημιουρησει αμεσα προβληματα στο πισι. το προβλημα πρεπει να προερχετε 90% απο το τροφοδοτικο γτ οπως ειπα και απο πανω με το τροφοδοτικο κλειστο παλι υπαρχει διαρροη..(δλδ δεν διαρρέει απο κανα dvdrw καθως αυτα δεν τροφοδοτούνται)..

btw το τροφοδοτικό ειναι ενα turbo x 450... αξιζει να το παω μεχρι το πλαισιο να του ριξουν και αυτοι μια ματια?

Δημοσ.

... πχ οταν βαζει η κοπελα μου τα ποδια της απανω νιωθει ενα "τσιμπιμα"

...

Και εγώ νοιώθω ένα «τσίμπημα» όταν βάζουν πάνω μου όμορφα γυναικεία πόδια. Ρε μπας και έπεσες σε μουρντάρη υπολογιστή; Πρόσεχε γιατί θα στην φάει την κοπέλα.

Πέρα απο την πλάκα. Πάρε ένα φθηνό πολύμετρο και μέτρα την πρίζα (γράφω πως σε άλλο post). Αφου βεβαιωθείς οτι απο εκεί εισαι καλά, άρχισε να ψάχνεις τροφοδοτικά, συνδέσεις, κλπ.

Άμα στο σπίτι δεν εχει νερό, πρώτα βλέπουμε αν ειναι γενικό το πρόβλημα και μετά κοιτάμε τις βρύσες, έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

αυτο που με απασχολει ειναι αν ειναι το προβλημα αυτο επιλήψιμο και αν θα δημιουρησει αμεσα προβληματα στο πισι. το προβλημα πρεπει να προερχετε 90% απο το τροφοδοτικο γτ οπως ειπα και απο πανω με το τροφοδοτικο κλειστο παλι υπαρχει διαρροη..(δλδ δεν διαρρέει απο κανα dvdrw καθως αυτα δεν τροφοδοτούνται)..

Δοκιμασες αλλο τροφοδοτικο ? Εγω θα δεν θα αφηνα να λειτουργει το pc με αυτο το προβλημα παντως .

Να το πας να στο κοιταξουν.

Δημοσ.

για αρχη πανε το τροφοδοτικο να το δουνε γιατι εχω μια υποψια ειναι και turbo x καμια αλλη μαρκα δεν γινοτανε να σου βαλουνε αλλα πως θα πουλησουνε το προΪον τους τελος παντων γνωμη μου ειναι οτι κατι εχει το τροφοδοτικο σου κανε και οτι σου ειπανε τα παιδια δηλαδη παρε ενα πολυμετρο και μετρα για αρχη την πριζα και μετα το τροφοδοτικο αν ξερει δοκιμασε το αλλιως πες καποιον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...