Μίμνερμος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Για κωδικό πρόσβασης χρήστη(στην εκκίνηση του υπολογιστή) έχω βάλει κάτι χαρακτήρες από το πολυτονικό σύστημα. Όταν πάω να ανοίξω τον υπολογιστή όμως έχω ως διαθέσιμες γλώσσες μόνο τα αγγλικά και τα ελληνικά(κι όχι το πολυτονικό). Τι να κάνω; Υπάρχει ελπίδα ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Bspus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Τι windows εχεις? Στα region and language options πρεπει να υπαρχει επιλογη να αντιγραψεις τις τρεχοντες ρυθμισεις στο welcome screen ωστε να υπαρχει η γλωσσα και εκει Οποτε μπες με αλλο χρηστη, μαλλον τον administrator, βαλτου την επιλογη για πολυτονικο, κανε copy τις ρυθμισεις στο welcome screen και δες τι γινεται. Γενικως δεν θα αισθανομουν ανετα να εχω κωδικους που δεν δουλευουν σε τυπικη διαταξη πληκτρολογιου. Καλη η ασφαλεια αλλα οχι και να κινδυνευουμε οι ιδιοι να κλειδωθουμε απ εξω
Μίμνερμος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό δουλεύει στα 7; Το θέμα είναι, ότι είμαι ο μόνος χρήστης...
MitsakosGR Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δοκίμασε να βρεις τους χαρακτήρες στην κωδικοποίηση ASCII (αν υπάρχουν) και να τους εισάγεις με το ALT (πχ ALT+0177 = ±).
Bspus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Απο αλλο μηχανημα μπαινεις τωρα? Αν δεν εχεις ενεργοποιησει και τον administrator που στα 7 ειναι απενεργοποιημενος αρχικα πιθανως η μονη λυση να ειναι να σβησεις τον κωδικο Δοκιμασε με αυτο http://pcsupport.about.com/od/toolsofthetrade/gr/offlinentpwed.htm
Μίμνερμος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ποιοι είναι οι κωδικοί στο ASCII για το σαμπί και το κόππα; (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%8C%CF%80%CF%80%CE%B1) Πρέπει να έχω το αλτ πατημένο; Αυτός ο υπολογιστής είναι τόσο μπρίκι που δεν δέχεται cd μόνο usb. Οπότε μόνο αν υπάρχει κάτι για usb Πάντως σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα