dmsdms Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα θα ήθελα τα φώτα σας έχω ενα xperia mini ειδή και θέλω να πάρω ένα από αυτά τα δυο τι λέτε εσείς ποιες είναι η διαφορές τούς εκτός την κάμερα αξίζει τ περισσότερα λεφτά???? το ray ?
christs Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα θα ήθελα τα φώτα σας έχω ενα xperia mini ειδή και θέλω να πάρω ένα από αυτά τα δυο τι λέτε εσείς ποιες είναι η διαφορές τούς εκτός την κάμερα αξίζει τ περισσότερα λεφτά???? το ray ? οχι, δεν τα αξιζει σε καμια περιπτωση τα περισσοτερα λεφτα, μιλωντας καθαρα αντικειμενικα βασει συσκευων και δυνατοτητων. Και αυτο γιατι για το Neo V υπαρχει προσφορα απο καταστημα, κατι που δεν υπαρχει για το Ray. Aν το Neo V ηταν καπου στα 250 ευρω +, τοτε θα το συζητουσαμε περισσοτερο, τωρα οχι. Απο κει και περα, το σημαντικοτερο ειναι η εμφανιση. Αν π.χ. εσυ τα δεις και τα 2, και σου κολλησει το Ray, και γι αυτο θες να το παρεις, τοτε καλως. Καθε κινητο εχει τη δικη του ομορφια, ετσι και το Ray. Ωστοσο, θεωρω οτι και το Νeo V ειναι μια χαρα κομψοτατο και στυλατο
naruto14 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Neo V και από μένα λόγω μεγέθους οθόνης!
arxaggelos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Το Ray είναι σημαντικά πιό μικρό στο κράτημα. Αν αυτό είναι φοβερός λόγος για σένα, τότε και μόνο αξίζει. Αλλιώς με τίποτε.
RealYoghurt Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Ημουν αναμεσα σε Ray και Neo V αλλα διάλεξα το Ray. Ειναι ακριβώς τα ίδιο. Καλα, οχι ακριβώς αλλα 85% ειναι. Το Ray απλά ειναι ελαφρύτερο, μικρότερο και πιο ωραίο ως design. Για την αναλυση οθόνης που εχει, ειναι αρκετά καλό. Το Neo V τώρα εχει μεγαλύτερη οθόνη, 3D photos(τώρα πια εχει και το Ray λόγω ICS), ειναι πιο φθηνό στην Ελλάδα αλλα ειναι λίγο ογκώδες. Εγώ πάλι, εκανα την μαγκιά, και αντί για 430 και 450 που τα είχανε η Vodafone, Cosmote και άλλες, εγώ το πήρα από Birdphone 210€. Οπότε.το θέμα της τιμής να μην σε απασχολεί πολύ αλλα από εκεί και πέρα, θα σου έλεγα ότι είται το ένα πάρεις ,είται το άλλο θα έχεις πάρει σχεδόν τα ίδια... Αν θες μπές στο GSM arena και κάνε μια σύγκριση. Αποστολή από το ST18i με τη χρήση Insomnia App
humanoid Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Αν αντέχεις την οικονομική διαφορά δεν υπάρχει σύγκριση. Το Ray είναι συνολικά ένα καλύτερο τηλέφωνο.
naruto14 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Αν αντέχεις την οικονομική διαφορά δεν υπάρχει σύγκριση. Το Ray είναι συνολικά ένα καλύτερο τηλέφωνο. Για ποιο λόγο είναι συνολικά καλύτερο τηλέφωνο? Μπορείς να το αναλύσεις λίγο αυτό που λες γιατί είναι πολύ γενικευμένο. Εγώ λέω το Neo V είναι το καλύτερο. Η εμφάνιση είναι καθαρά θέμα γούστου άρα δεν μετριέται.
christs Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Για ποιο λόγο είναι συνολικά καλύτερο τηλέφωνο? Μπορείς να το αναλύσεις λίγο αυτό που λες γιατί είναι πολύ γενικευμένο. Εγώ λέω το Neo V είναι το καλύτερο. Η εμφάνιση είναι καθαρά θέμα γούστου άρα δεν μετριέται. τα ιδια και τα ιδια, καθε μερα, πλεον κουραστηκα και να απανταω και εγω. εδω ο αλλος συμφορουμιτης απανταει 3 ποστς πιο πανω "το ray ειναι καλυτερο" καλυτερο ως προς τι ? ως προς τιμη? ως προς μεγεθος οθονης? κτλ κτλ. Τελος παντων. Τα ιδια και τα ιδια.
naruto14 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 τα ιδια και τα ιδια, καθε μερα, πλεον κουραστηκα και να απανταω και εγω. εδω ο αλλος συμφορουμιτης απανταει 3 ποστς πιο πανω "το ray ειναι καλυτερο" καλυτερο ως προς τι ? ως προς τιμη? ως προς μεγεθος οθονης? κτλ κτλ. Τελος παντων. Τα ιδια και τα ιδια. Αυτό λέω και εγώ. Πιστεύω ένας αντικειμενικός κριτής θα καταλάβαινε πως για λίγο το Neo V είναι καλύτερο. Τώρα άμα δεν τον βολεύουν κάποιον οι μεγάλες οθόνες πάει για Ray αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα