Προς το περιεχόμενο

προβλημα με το sony erisckon xperia mini 10

tls_2010

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,

Εχω ενα προβλημα με το κινητο μου τηλεφωνο...Δεν μπορω να ενεργοποιησω το μαρκετ ουτε το facebook απο το αντροιντ κινητο μου...Μου ζηταει ενα google account...εχω google account το βαζω αλλα και παλι μου βγαζει οτι δεν μπορει να επικοινωνησει με τους διακομιστες της google...Παντα συνδεομαι με ασυρματο δικτυο...Πως μπορω να το φτιαξω να ενεργοποιησω τον λογαριασμο μου???Οποιος ξερει ας μου απαντησει...ευχαριστω εκ των προτερων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το εκανα κα αυτο να σβησω την προσωρινη μνημη στο μαρκετ προσπαθησα να σεταρω τωρα το λογαριασμο μου και λεει το ιδιο πραγμα με τους διακομιστες της google

πως μπορω εκτος του μαρκετ να εγκαταστησω ενα file manager π.χ το astro και μετα να τρεχω απο apk εφαρμογες??γινεται χωρις google account τουλαχιστον να κανω την δουλεια που θελω

Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει κάποιον, έστω και κουτσό, file manager;

ναι φιλε δεν ειναι κανενας ηδη εγκατεστημενος...

Γινεται να εγκατασταθει χωρις συνδεση στο μαρκετ?

Παιδια εδω θα μπορεσουμε να κανουμε κατι αν δεν μπορεσω να το φτιαξω τον λογαριασμο γνωριζετε πως θα μπορουσα να περασω εναν file manager για να κατεβαζω να βαζω στις sd καρτα μου τα apk αρχεια και να τα κανω εγκατασταση ετσι???οποιος μπορει ας με βοηθησει καινουργιο κινητο ειναι και δεν μπορω να το χαρω... :fear:

Δες λίγο αν μπορείς να το κάνεις με το Droid Explorer. Λίγο έχω κολλήσει γιατί δεν ξέρω τι έχει το xperia mini από την μάνα του μέσα... δεν είχα ποτέ.

Και μεσα αυτου γινεται εγκατασταση στην sd καποιου προγραμματος και θα το αναγνωριζει μετα κανονικα το κινητο?

Νόμιζα ναι, αλλά τώρα που έψαχνα στο google έναν οδηγό να σου στείλω διάβασα ότι είναι για rooted συσκευές, οπότε δεν σου κάνει ούτε αυτό.

πάλι αδιέξοδο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...