tls_2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα, Εχω ενα προβλημα με το κινητο μου τηλεφωνο...Δεν μπορω να ενεργοποιησω το μαρκετ ουτε το facebook απο το αντροιντ κινητο μου...Μου ζηταει ενα google account...εχω google account το βαζω αλλα και παλι μου βγαζει οτι δεν μπορει να επικοινωνησει με τους διακομιστες της google...Παντα συνδεομαι με ασυρματο δικτυο...Πως μπορω να το φτιαξω να ενεργοποιησω τον λογαριασμο μου???Οποιος ξερει ας μου απαντησει...ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Πάντα στο ίδιο δίκτυο wifi το δοκιμάζεις; Μπορείς να συνδεθείς σε άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tls_2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 συνδεομαι και σε αλλα δικτυα και το ιδιο λεει ακριβως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Ρίξε λίγο μια ματιά εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tls_2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 το εκανα κα αυτο να σβησω την προσωρινη μνημη στο μαρκετ προσπαθησα να σεταρω τωρα το λογαριασμο μου και λεει το ιδιο πραγμα με τους διακομιστες της google πως μπορω εκτος του μαρκετ να εγκαταστησω ενα file manager π.χ το astro και μετα να τρεχω απο apk εφαρμογες??γινεται χωρις google account τουλαχιστον να κανω την δουλεια που θελω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει κάποιον, έστω και κουτσό, file manager; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tls_2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει κάποιον, έστω και κουτσό, file manager; ναι φιλε δεν ειναι κανενας ηδη εγκατεστημενος... Γινεται να εγκατασταθει χωρις συνδεση στο μαρκετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tls_2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Παιδια εδω θα μπορεσουμε να κανουμε κατι αν δεν μπορεσω να το φτιαξω τον λογαριασμο γνωριζετε πως θα μπορουσα να περασω εναν file manager για να κατεβαζω να βαζω στις sd καρτα μου τα apk αρχεια και να τα κανω εγκατασταση ετσι???οποιος μπορει ας με βοηθησει καινουργιο κινητο ειναι και δεν μπορω να το χαρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δες λίγο αν μπορείς να το κάνεις με το Droid Explorer. Λίγο έχω κολλήσει γιατί δεν ξέρω τι έχει το xperia mini από την μάνα του μέσα... δεν είχα ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tls_2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 φιλε αυτο πως λειτουργει ακριβως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέσα από το Pc και συνδέεις το κινητό με Usb... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tls_2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Και μεσα αυτου γινεται εγκατασταση στην sd καποιου προγραμματος και θα το αναγνωριζει μετα κανονικα το κινητο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Και μεσα αυτου γινεται εγκατασταση στην sd καποιου προγραμματος και θα το αναγνωριζει μετα κανονικα το κινητο? Νόμιζα ναι, αλλά τώρα που έψαχνα στο google έναν οδηγό να σου στείλω διάβασα ότι είναι για rooted συσκευές, οπότε δεν σου κάνει ούτε αυτό. πάλι αδιέξοδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα