SlackulatoR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα, Φτιάχνω μία ιστοσελίδα όπου στο κέντρο της έχω βάλει ένα iframe για να φορτώνει άλλα html που έχω φτιάξει. Το θέμα είναι πως αν πατήσεις το middle click(ροδέλα) στο ποντίκι ανοίγει το html σε νέα καρτέλα και λογικό, αλλά δεν φαίνεται ωραίο μιας και λείπει το header/footer κτλ της main σελίδας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μαζευτεί αυτό κάπως ή να το αφήσω ως έχει;
SlackulatoR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δηλαδή; Μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα; Δεν την κατέχω την php.
Uberalles_gr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Βάζεις το παρακάτω κώδικα στο σημείο της σελίδας σου που θέλεις να κάνεις "include" μια άλλη σελίδα. <?php include("mypage.php"); ?> Σημείωση: Η σελίδα που περιέχει τον παραπάνω κώδικα θα πρέπει να είναι .php
SlackulatoR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Βασικά τώρα τις έχω φτιάξει τις σελίδες, και το layout, το οποίο είναι φτιαγμένο με table οπότε λίγο δύσκολο... Επίσης, πως γίνεται όταν κάνω refresh μία σελίδα του iframe να μην πηγαίνει στην αρχική; στον Chrome το κάνει αυτό, ενώ Firefox/IE παραμένει στην εξωτερική σελίδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα